Районний футбол. Домінування «Атоса» триває

Євген Cвищо для «rionews» 20.03.2015 15:31 СПОРТ

У неділю на Берегівщині завершився зимовий чемпіонат району. Першими у боротьбу вступили берегівська «Зірка» та «Запсонь» із однойменного населеного пункту.

Доволі якісно відіграли атакувальний півзахисник, екс-гравець пістрялівського «Метеора», Сергій Гичка та нападник Гейза Пал, які своїми влучними пострілами на початку першого тайму дозволили берегівцям отримати суттєву перевагу в рахунку – 2:0. Слід відзначити, що команда з райцентру більше одного голу забиває вже впяте в цьому сезоні (аналогічного показника в цьому році вдалось досягти тільки «Артосу»). Посприяла цьому й не зовсім вдала гра захисників та воротаря «Запсоні», який пропустив більше одного мяча вже вдруге в сезоні.

Трохи гірше за своїх одноклубників відіграла захисна ланка «Зірки», яка пропустила гол у кінці другого тайму і вчетверте поспіль не змогла залишити свої ворота на замку. Це дозволило їх опонентам не піти з поля без забитого голу вже впяте в цьому зимовому чемпіонаті (за цим показником клуб поступається тільки новоспеченій трійці призерів). У підсумку друга поспіль мінімальна поразка не дозволила «Запсоні» піднятись вище четвертого місця, а дебютна мінімальна звитяга берегівців (до цього вони вигравали з більшою різницею в рахунку) дозволила їм зійти на бронзовий щабель пєдесталу.  

Далі на сіруватий весняний газон вийшли два кращі колективи районного чемпіонату останнього року – місцевий зимовий чемпіон та володар кубка району «Фенікс» та діючий літній чемпіон району, володар кубка чемпіонів Закарпаття 2012 року та фіналіст цього ж турніру 2014 року (а за потенціалом її переможець) «Артос». Дуже якісно відіграла атакувальна ланка команди з Гаті і її лідер Ласло Пал, який оформив дубль. Слід відзначити, що «Артос» забиває більше одного голу вже вдруге поспіль та впяте в сезоні загалом (це вже друга така результативна двоматчева серія команди, а перша була на самому старті чемпіонату). Про те, що для «Фенікса» так грати в захисті не в новинку, свідчить те, що він пропустив більше одного мяча вже втретє в зимовому сезоні (за цим показником команда наздогнала антирекорди ліги від «Талісмана», «Великої Бийгані»-2, «Свободи» та «Вар»).  

Та найбільше розчарували своїх фанів плеймейкери та нападники з Бадалова, які не змогли забити більше одного голу вже вдруге поспіль. Єдине, на що вони спромоглися, так це влучний постріл зі стандарту від екс-гравця «Берегвідейка», «Поляни» та ще кількох провідних клубів Закарпаття Миколи Нодя. Внесок у це зробила й захисна ланка клубу з Гаті, який продовжив до семи поєдинків свою фантастичну та недосяжну для решти колективів серію, протягом якої жодного разу не пропустив більше одного мяча.

У підсумку друга поспіль та третя в сезоні загалом мінімальна перемога «Артоса» дозволила його гравцям припинити фантастичну та недосяжну для решти колективів шестиматчеву переможну серію нового срібного призера «Фенікса», а самим досягти золотого тріумфу.   Далі клуби Берегівського району готуються до кубку та літнього чемпіонату району.

Результати фінальних поєдинків, стадіон села Бадалово: «Зірка» Берегово – «Запсонь» – 2:1, «Артос» Гать – «Фенікс» Бадалово – 2:1.

Євген Cвищо для «rionews»

ТЕГИ : чемпіонат бберегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат