Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 17 березня. Наповнюйте оселю запахом ранкової кави, і з приємними емоціями розпочинайте новий день. Нехай успіх йде в ногу з вашими справами, а заряд бадьорості не втрачається протягом всього дня. Смачного кавування і вдалого вам вівторка!

Цитата дня: ...той вибір, який ти робиш щодня, щохвилини, впливає не тільки на твою долю, він впливає на долю цілого Всесвіту. Бо кожна жива істота є найціннішим гвинтиком в отій складній машині світу, важливо все — слова, думки, мрії, сни...
© Дара Корній "Гонихмарник"


17 березня 2015 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 10-15° тепла, у горах місцями вночі до 6° морозу, вдень 2-7° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 8-10° тепла.


ІМЕНИНИ 17 березня В'ячеслав, Герасим, Олександр, Григорій, Данило, Павло , Василь, Георгій.


Сьогодні також:
•   Ірландія: день Св. Патріка (St. Patrick's Day)
•   Таїланд: Національний День Муай-Тай



Цей день в історії

1521 — Фернан Магеллан відкрив Філіппіни.
1597 — Вітебськ отримав власний герб.
1674 — Івана Самойловича було проголошено гетьманом «обох берегів Дніпра».
1804 — у Веймарі відбулася прем'єра драми Фрідріха Шіллера «Вільгельм Телль».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Замок “Сент-Мікловш” (Мукачівський район, село Чинадійово)
До 22 березня — групова виставка творів Марини Чопей та Антона Секереша.

«Доміон»
До 18 березня —   «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 15.40, 19.30, 23.20. “Мордекай”. Поч. о 13.50, 21.30. “Попелюшка”. Поч. о 10.00, 17.40.
З 14 березня — допрем’єрні покази анімаційної комедії “Нерешті вдома, 3D”. Поч. об 11.50.  
15 березня — документальна стрічка “Добровольці Божої Чоти”. Поч. о 14.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
14—18 березня — «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 10.00, 15.50, 21.45. «Підводна країна чудес”. Поч. о 10.20, 15.10. “Шаруди лапками”. Поч. об 11.50. “Попелюшка”. Поч. о 12.00, 19.45. “Суперфорсаж”. Поч. о 13.30, 16.40, 20.00. “Нерешті вдома, 3DX”. Поч. о 14.05, 18.00.   “Кривава леді Баторі”. Поч. о 18.15. “Царство краси”. Поч. о 21.35.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 18 березня —   «Робот на ім’я Чаппі”. Поч. о 16.00, 20.00, 22.00. “Книга життя”. Поч. о 12.10. “Попелюшка”. Поч. о 10.10, 14.00, 18.00.  

Мукачівська картинна галерея
До 31 березня — виставка “Крокус-2015”.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 25 березня — виставка “Абстракція VS реальність”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка заслуженого художника України Тараса Данилича.

Художній музей імені Бокшая
До 22 березня — виставка творів Адальберта Мартона (живопис, із колекції музею та приватних колекцій).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогоднішній день вимагає від вас бути більш тактовним і ввічливим, стати віртуозним дипломатом. Це приведе до бажаного успіху в соціальному плані. Звичайно, успіх чекає людей на ниві юриспруденції, особливо фахівців, що представляють інтереси клієнтів у судах.
Телець Сьогодні перед вами відкриватимуться будь-які двері, і ви зможете потрапити туди, куди раніше і не думали. Також час переконує вас навести порядок у вашій фінансовій сфері. Цей період сприяє максимальній естетичній насолоді.
Близнюки   Постарайтеся витримати золоту середину між своїми статтями доходів і витрат - день дозволить вам краще зрозуміти, що ж відбувається з грошима. Приділяйте максимум уваги своєму зовнішньому вигляду - відвідайте солярій, перукарню, масажний кабінет.
Рак. Сьогодні варто і корисно звернутися по кваліфіковану пораду чи допомогу до людей медичних професій - саме в цей день поради будуть правильними і актуальними. Постарайтеся почати позбуватися від непотрібних звичок у способі життя.
Лев   Сьогодні потрібно зайнятися аксесуарами та додатковими елементами до свого одягу - підберіть правильні прикраси або окуляри, шалик - кожному своє. День сприяє доброму смаку і дотриманню свого певного стилю.
Діва День схиляє до самоти і занурення у свої думки і почуття. Розберіться - чого ви насправді хочете від життя, і з ким. Другу половину дня також постарайтеся провести в «гордій самоті». Краще вдома переглянути улюблений або гарний новий психологічний трилер.
Терези Сьогодні постарайтеся займатися лише тими справами, які радують вас, хвилюють серце і займають всі думки. Це день хобі. У кожного воно своє, лише б не заважало і не шкодило оточуючим людям і світу в цілому.
Скорпіон Свіже повітря, прогулянки і спокійні роздуми - ось чого ви потребуєте сьогодні. В принципі, відпочинок та гуляння може бути й активним, якщо дозволяє погода - роликові ковзани (або звичайні на критому катку), велопрогулянки по лісі тощо. Увечері продовжите цю тенденцію - почитайте що-небудь філософське або психологічне.
Стрілець Постарайтеся сьогодні прислухатися до думки оточуючих і йти на компроміси. У цьому випадку день буде вдалим - ви зможете здійснити багато чого із задуманого. Цього дня важливо налагодити стосунки з вашими закордонними партнерами і колегами, якщо вони у вас є, звичайно.
Козеріг Цей день має бути спрямований на групову роботу, колективне рішення поставлених завдань, навчання в групах. Ваші досягнення будуть помітнішими й відчутнішими, якщо ви довіритеся людям і постараєтеся працювати, як єдине ціле.
Водолій. Проведіть другу половину дня в суспільстві людей, з якими вам приємно знаходитися і які вас не зможуть і не будуть навантажувати. Якщо з'явиться можливість сходити в клуб, на дискотеку, вечірку, то сміливо крокуйте в цьому напрямку. Адже існує тенденція, що ввечері може здійснитися чудо - світ пошле вам найулюбленішу і найдорожчу людину.
Риби Сьогодні корисно відвідати громадські місця - в такому середовищі ви зможете домовитися з важливими і потрібними вам людьми. Найголовніше - щоб ви не зрадили себе, не змінювали напрямок руху, курс, а чітко і послідовно прямували в потрібному вам напрямку.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Тату, я дівчина, а не посудомийка!
- Та що ти кажеш? Я теж ТАТО, а не банкомат!

Тепер коротко про головне:
- Хочу назад в садик!


Чоловік повертається з полювання...
- Як полювання, любий?
- Нормально, місяць не купуватимемо м'ясо...
- Ти убив лося?
- Ні... Пропив зарплату.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат