Кубок Мукачівського району. Із боротьби випав один фаворитів

Євген Свищо для rionews 16.03.2015 15:07 СПОРТ

Огляд матчів Зимового Чемпіонату Мукачівського та Берегівського районів.

На Мукачівщині вже забули про зимовий чемпіонат і досягли півфінальної стадії районного кубка. Пропонуємо вам аналіз чвертьфіналів. Серед перших чвертьфінальних матчів головна сенсація сталась у Нижньому Коропці, де четверта команда літнього чемпіонату району «Іванівці» припинила триматчеву переможну серію місцевого діючого літнього чемпіона району.  

Центральним поєдинком дня стала битва титанів у Дерцені, де місцевий футбольний клуб, у якості діючого бронзового призера літнього чемпіонату району, дав бій і припинив двоматчеву переможну серію діючого срібного призера літнього та зимового чемпіонатів району «Чинадієва» – 0:0. Цим самим дерценівці припинили свою чотириматчеву програшну серію, яка розпочалась ще 25 січня цього року.

Повторні чвертьфінали

Серед повторних двобоїв головну несподіванку створили дерценівці, які хоча й продовжили до шести поєдинків свою безвиграшну серію, та все ж за рахунок мяча на чужому полі змогли прорватись до півфіналу, де на них очкікує діючий зимовий чемпіон району «Нове Давидково», який має найкращі можливості для виходу у фінал.

«Нижній Коропець» виправився за ляп на очах своїх фанів тижневої давнини. Він не тільки продовжив свою безпрограшну серію до пяти поєдинків та забив дуже цінний виїзний гол, а й вперше від 18-го січня цього року зберіг свої ворота на замку. Це й дозволило нижньокоропівцям вирвати мінімальну звитягу. У наступному раунді на команду очікує не менш цікавий і трохи рівніший з інший півфінал двобій із представниками винної столиці району «Бобовищем».

Результати чвертьфіналів:
Перші матчі:
«Дерцен» – «Чинадієво» – 0:0, Нижній Коропець – Іванівці – 1:1,
Повторні поєдинки: «Чинадієво» – «Дерцен – 1:1, «Іванівці» – «Нижній Коропець» – 0:1,  
У півфіналах зустрічаються: «Нове Давидково» – «Дерцен», «Нижній Коропець» – «Бобовище», команди вказані першими дебютні   поєдинки проводять на своєму полі.
                                                                                             
***

Півфінали зимового чемпіонату Берегівського району не без несподіванок

У півфіналах зимового чемпіонату Берегівського району не обійшлося без неочікуваних результатів. Трохи більшого ми очікували від «Фенікса», атака якого цього разу обмежилась мінімумом потрібного. І це при тому, що у 80 % своїх попередніх поєдинків його атакувальні гравці забивали не менше 4-х голів у кожному з матчів. При цьому, бадалівці припинили свою рекордну для зимової ліги триматчеву серію, протягом якої щоразу забивали як мінімум 6 мячів. Водночас, тільки з хорошої сторони зарекомендували себе воротар та захисники команди. Вони вчетверте в цьому сезоні та втретє поспіль залишили свої ворота на замку (за першим показником наздогнали кращих у цьому компоненті «Запсонь» та «Артос», а за другим вже повторив аналогічну серію «Запсоні», та зупинився на відстані однієї сухої гри від рекордної для ліги чотириматчевої сухої серії «Артоса»). У підсумку «Фенікс» хоча й продовжив свою рекордну для ліги шестиматчеву переможну серію, та припинив свої інші дві фантастичні серії – триматчеву перемог із різницею в 4 голи і більше та двоматчеву виграшів із різницею в 6 мячів і більше.

Доклала до цього результату свій хист і захисна ланка «Запсоні». Хоча її атакувальні гравці вдруге в сезоні не змогли забити жодного мяча (10 % від усіх аналогічних антидосягнень клубів ліги), та воротар вдруге поспіль та впяте в чемпіонаті загалом пропустив менше двох голів. Як наслідок, дебютне мінімальне фіаско клубу (до цього він переважно вигравав, при одній розгромній поразці від іншого фаворита змагань «Артоса»).

Більш передбачувано завершився інший півфінал. Хоча «Артос» вдруге поспіль не зміг залишити свої ворота на замку, та в атаці цього разу справи пішли непогано. Нападники команди змогли вчетверте в чемпіонаті забити більше одного мяча (один із трьох кращих поточних показників ліги). Для клубу з Гаті це вже друга в сезоні мінімальна перемога (чверть усіх аналогічних звитяг ліги).

«Зірка» не тільки не змогла вдруге поспіль забити більше одного гола, а й вдруге в чемпіонаті пропустила більше одного мяча (що становить трохи менше 9 % від усіх аналогічних поєдинків клубів ліги). У підсумку цілком очікувана друга мінімальна поразка берегівців, які все ж залишаються фаворитом у малому бронзовому фіналі проти головного сюрприза чемпіонату «Запсоні». Найреальнішою є мінімальна перемога зіркових.    

Результати півфіналів: «Фенікс» Бадалово – «Запсонь» 1:0, «Артос», Гать – «Зірка» Берегово – 2:1,

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат МукачівщиниЧемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат