Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.03.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 6 березня. Гармонійного вам ранку з ароматною кавою і легкого завершення важливих справ. Нехай протягом для вистачає часу на всі цікаві й бажані речі. Добре відпочиньте на вихідних і наберіться сил!

Цитата дня: Зміни ніколи не закінчуються, кожен день ви відкриваєте себе заново. Ви завжди в русі. Але кожен день вирішуєте, куди саме рухаєтеся: вперед або назад.

© Джеймс Альтушер

6 березня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, в горах місцями невеликий сніг. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, в горах місцями 4-9° морозу, вдень 4-9° тепла, в горах місцями 3° морозу - 2° тепла.
Автошляхи: В горах місцями невеликий сніг. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість добра, в тумані 200-500 м, в снігу 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 7-9° тепла.



ІМЕНИНИ 6 березня - Єгор, Тимофій, Георгій



Цей день в історії

1665 — у Лондоні вийшов перший у світі журнал («Філософські праці Королівського товариства»)
1853 — у Венеції пройшла прем'єра опери Джузеппе Верді «Травіата».
1899 — німецький хімік Фелікс Гоффманн отримав патент на аспірин.
1913 — вперше в пресі згадане слово «джаз»


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вам варто приділити більше часу своїм почуттям, стосункам із іншими людьми. Прислухайтеся до свого серця, щоб краще зрозуміти причини свого настрою. Якщо вважаєте, що варто нарешті зробити вирішальний крок - все гарненько обміркуйте і дійте!
Телець Вам не варто сьогодні розкидатися грошима. Постарайтеся не перебільшувати необхідність викласти кругленьку суму. Незабаром настане той момент, коли вам знадобляться ваші заощадження. Чудовий день для зустрічей і спілкування з друзями та знайомими людьми.
Близнюки   Сьогодні вам варто присвятити якомога більше часу своїм коханим і близьким людям. Ваша половинка чекає на вашу увагу та ніжність. Постарайтеся бути чемними і ввічливими у спілкуванні з цією людиною. Сьогодні ви можете боляче поранити словом.
Рак. Сьогодні вам варто приділити більше часу своїм рідним, родині, близьким людям. У свою чергу оточуючі обдарують вас всіма можливими дарами. Більше посмішок - вони створюють тяжіння!
Лев   Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на стосунки зі своїм партнером. Якщо ви самотні в особистому плані, значить віддайте належне партнерові по бізнесу або колезі. Постарайтеся прикрасити собою простір навколо вас.
Діва Сьогодні вам варто приділити більше уваги тим людям, які від вас в якомусь сенсі залежать. Не дозволяйте їм почувати себе некомфортно у вашій присутності - вони потребують вашого визнання і віри в них. Пам'ятайте, що заперечення народжує заперечення.
Терези Пам'ятайте, що неможливо відродити те, чого немає. Тому будьте об'єктивні - якщо любите - любіть. Якщо ж ні - немає сенсу пручатися і себе вмовляти. Усміхніться весняному сонечку і довіряйте своїм почуттям.
Скорпіон Цей день принесе вам чимало переживань і тривог. Що б там не було - будьте чесні з собою. Серце підкаже напрям, а розум - направить вірним шляхом. Майте сміливість бути чесним хоча б із самим собою.
Стрілець Сьогодні вам варто більше часу приділити коханим. Як на зло - вони будуть дуже вередливими, але вам не варто ударом відповідати на удар. Буде досить ласкавої посмішки, для того щоб остудити вулкан.
Козеріг Вам варто дуже обережно ставитися до тих, хто намагається вас сьогодні спровокувати. Будьте обережні у вчинках, словах і діях. Пам'ятайте, що ласкою і увагою ви досягнете більшого. Постарайтеся бути стриманими і чемними у стосунках із іншими людьми.
Водолій. Цей день варто присвятити тому, щоб постаратися розібратися в собі і в своїх почуттях. Цілком імовірно - ви заплуталися і вам необхідний час для аналізу і розуміння ситуації. Зверніться до близької людини по допомогу, щоб поглянути на ситуацію з іншого боку.
Риби Цей день вам запам'ятається справжньою феєрією настроїв. Чим більш товариськими ви будете в цей день - тим краще для вас. Чудовий день для спілкування з друзями та рідними. Довіряйте своїй інтуїції - вона допоможе вам зробити правильний вибір.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Після походу в гості мати пиляє Вовочку:
- Мало того, що ти заснув у гостях, ти ще прокинувся, коли тітка Сіма співала, і закричав:
“Та впустіть, нарешті, цю собаку!”



Адміністратора готелю «Космос» звали Ніна Петрівна, а прізвище її було Лось. І кожен день всі свої дзвінки вона цілковито серйозно починала фразою: Доброго дня, це вас турбує лось із космосу!



Не кохайте жінок-лікарів, вони кажуть "наступний!",
Не кохайте жінок-продавців, вони говорять "станьте в чергу".
Кохайте жінок-педагогів, вони говорять "давайте повторимо ще раз!"

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат