Зимовий чемпіонат Мукачівського району. «Нижній Коропець» прокидається

Євген Свищо для rionews 06.01.2015 13:37 СПОРТ

У неділю 4 січня відбувся на стадіоні в Чинадієві відбувся перенесений матч 4-го туру. «Нижній Коропець», який хоча й є абсолютним чемпіоном району кількох останніх років, та в новому турнірі зірок з неба поки не знімав, цього разу несподівано легко розгромив одного з поточних лідерів «Пістрялово» – 3:0.


Переміщення команд

Кому вгору?


За наслідками цього двобою нижньокоропівці підстрибнули на три місця вгору і втретє увійшов до провідної шістки, в межах якої провів три пяті зимнього сезону. Півкроку наверх зробили «Великі Лучки», які за всіма показниками зрвінялись із «Пістряловом».

Кому вниз?

На одну сходинку вниз опустились "Локомотив", «Дерцен» та «Страбичово». Мукачівці вдруге опинились поза першою шісткою, за межами якої провели 4/5 частини снігового чемпіонату. Дерценівці вдруге випали з першої сімки, за рамками якої знаходились 2/5 частини сезону. Страбичовці втретє опустились до двійки аутсайдерів, в межах якої перебували 3/5 частини даної першості. Півкроку вниз зробили пістрялівці, які дозволили великолучківцям стати собі на хвіст.

Турнірне становище: «Нове Давидково» – 12 очок (різниця голів – 12:2), «Пістрялово» та «Великі Лучки» – по 9 (6:5), «Чинадієво» – 6 (9:5), «Ключарки» – 6 (7:9), «Нижній Коропець» – 4 (6:4), «Локомотив» Мукачево – 4 (6:10), «Дерцен» – 3 (3:3), «Страбічово» – 3 (5:11), «Горонда» – 0 (4:10),

У «Нижнього Коропця» та «Дерцена» на один поєдинок менше.

Анонс 5-го туру

Із поєдинків наступного 5-го туру центральним стане битва титанів «Чинадієво» – «Нове Давидково», де найреальнішою виглядає перемога підопічних Вадима Мердєєва, які поки йдуть без очкових втрат, із різницею в 1-2 голи. Аналогічну перевагу найімовірніше здобудуть дерценівці та пістрялівці. Трохи більший опір очікуємо від ключарківців, які найімовірніше поступляться мінімально.

Найрівнішим обіцяє бути протистояння «Великі Лучки» – «Локомотив», де перші хоча й матимуть незначну перевагу, та можливості їх мінімальної звитяги оцінюються рівноцінно до нічиєї. Запорукою успіху для великолучківців може стати підтримка фанів, яким для цього доведеться змінити хатній затишок на рідну льодово-снігову арену.

11 січня, неділя:

Стадіон в с. В. Лучки:
11.00 – «Дерцен» – «Горонда», 12.30 – «Пістрялово» – «Страбичово», 14.00 – «Великі Лучки» – «Локомотив» Мукачево,

Стадіон в с. Чинадієво: 12.30 – «Ключарки» – «Нижній Коропець», 14.00 – «Чинадієво» – «Нове Давидково»,

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат