Порошенко підпише указ про присвоєння Героя України командиру 128-ї бригади Сергію Шаптало

admin 18.02.2015 13:48 ПОДІЇ

Президент України Петро Порошенко сьогодні поїхав на фронт, аби зустрітися із військовими, які вийшли із м. Дебальцеве. Про це Глава держави повідомив під час заяви щодо ситуації у Дебальцевому на Донеччині.

Президент зазначив, що Дебальцеве було під контролем українських військових і «ніякого оточення не було, а наші підрозділи вийшли планово та організовано»

Крім того, як ідеться у заяві П. Порошенка з приводу ситуації у Дебальцевому, "сьогодні буде проголошено мій Указ про присвоєння високого звання Героя України командиру 128-ї Мукачівської горно-піхотної бригади Сергію Шапталу. Країна пишається такими героями. І в країні не вдасться розхитати внутрішню стабільність батальйонами «все пропало», батальйонами «все кінець», брехнею про 200-ті і велику кількість загиблих учора, брехнею про оточені блокпости, про українських військових, які нібито перебувають там без боєприпасів, їжі і води. Це сценарій не український. І впевнений, що ті, хто його розповсюджував, чекали абсолютно іншого результату. Ні, на щастя сьогодні ми маємо вдало завершену операцію. Будемо мати можливість і далі боронити державу".
Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат