Стратегію Закарпаття розроблятимуть і експерти ЄС

admin 18.02.2015 11:10 ПОДІЇ

Минулоріч Закарпатська обласна рада виграла європейський грант на загальну суму понад 890 тисяч євро на проект «Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу».

Сума співфінансування з фондів ЄС становитиме 712 тисяч євро. Період реалізації проекту – до липня 2016 року. Прогнозовані результати проекту – розширення мережі туристичної інфраструктури регіону, упорядкування та облаштування мережі туристичних шляхів Закарпатської області, підвищення рівня поінформованості відвідувачів регіону про його туристичний потенціал через он-лайн ресурси, збільшення кількості широкомасштабних туристичних промоційних заходів, створення теоретичної бази розвитку інфраструктури області. Представники Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» наразі оцінюють реалізацію цього проекту в області, - повідомляє прес-служба облради.

Анна Ососінська повідомила, що туризм для такого регіону як Закарпаття може стати базовим для розвитку економіки. Тому запропонувала допомогу експертів у розробці стратегії туристичної галузі Закарпаття. «Цей проект стимулюватиме розвиток галузі. Але доцільно розробити стратегію, яка б дала відповіді та те, як має розвиватися галузь на найближчий період. В цьому ми готові вам допомогти», - запропонувала експерт свою допомогу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат