Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.01.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 6 січня. Вірте у краще, й воно обов’язково настане. Нехай ранок приносить тільки приємні емоції. Додавайте до них ароматну каву, плануйте хороші справи, і нехай сьогодні все вдасться!

Цитата дня: Завжди долай свої недоліки, мирись зі своїми сусідами і кожного Нового року ставай кращою людиною.

© Бенджамін Франклін

6 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вночі в горах місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби 3-8° морозу, в горах місцями протягом доби 10-15° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів, лише вночі в горах місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Видимість добра, вночі місцями в опадах 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби 4-6° морозу.


ІМЕНИНИ   6 січня – Артем, Євгенія, Інокентій, Клавдія, Микола, Сергій.


Цей день в історії

1846 — у Києві створено Кирило-Мефодіївське товариство.
1928 — річка Темза, що вийшла з берегів, затопила деякі райони Лондона. 14 осіб загинули, водою були залиті підвали у Вестмінстері, рів Тауер, у галереї Тейт були пошкоджені 12 картин. Лондон залишився без телефонного зв'язку.
1928 — вперше в історії багатонаціональних держав Європи у Польщі сформовано виборчий блок національних меншин — представники українських, білоруських, німецьких та єврейських національних партій.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 30 грудня — благодійна виставка фоторобіт Василя Червякова «Човен життя».
До 30 грудня — фотовиставка «Радіємо життю, плекаємо надію» з міста Корваліс (штат Орегон, США).
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 11 січня — виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
13 січня — виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 7 січня — «Сьомий син, 3D”. Поч. об 11.30, 19.20, 21.20. “Три богатирі. Хід конем, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 16.40. «У темному-темному лісі”. Поч. о 14.40. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 23.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 7 січня — «Три Богатирі: Хід конем, 3D». Поч. о 9.50, 12.45, 16.45. “Ялинки 1914”. Поч. о 10.00, 16.10, 19.30, 21.30. “8 нових побачень”. Поч. об 11.15, 18.10. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.50, 14.40, 18.00. “Бабай”. Поч. о 13.20. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 14.10, 19.45, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 7 січня   — “8 нових побачень”. Поч. о 10.00, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. об 11.40. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 13.20, 21.30. «Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.00, 19.40.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ви можете зіткнутися з грубістю. Тому вам не варто втручатися, а також провокувати сварки. Що б там не було, але завжди можна вирішити будь-який конфлікт цивілізовано, без агресивних методів. Чим спокійніше ви проведете цей день, тим краще буде для вас. По можливості обмежте поїздки.
Телець Чудовий день для тих, хто прагне до самореалізації в сфері свого хобі. Зробіть собі приємне - відвідайте відповідний захід, здійсніть шопінг або купіть відповідну літературу. Що б там не було, але ви залишитеся надзвичайно задоволені своїми покупками.
Близнюки   Чудовий день для зустрічей і спілкування з родичами і друзями. Постарайтеся зайве не витрачатися. Обмежтеся необхідним мінімумом. Оточення сьогодні здатне вас трохи дратувати. Використовуйте гумор в найбільш складних і слизьких ситуаціях.
Рак. Сьогодні вам варто звертати менше уваги на чужі думки і не сприймати занадто близько до серця чужі слова. Ваша вразливість може бути дуже недоречною, тому постарайтеся згладити гострі кути або докласти зусиль, щоб уникнути подібних зіткнень.
Лев   Чудовий день для спілкування з рідними та друзями. Сьогодні вам варто більше розважатися і отримувати задоволення від спілкування з родичами. Вам варто бути обережним через імовірні невеликі травми або опіки. В цілому день передбачає кілька приємних моментів.
ДіваЧудовий день для сімейного спілкування. Постарайтеся внести у загальну атмосферу свята щось нове і незвичайне. Чудовий день для прояву творчих ініціатив, навіть якщо вони для вас, по суті, є чужими. Разом з тим, вам краще стриматися, якщо раптом виникне конфліктна ситуація.
Терези Чудовий день для сімейного проведення часу. Також, цей день дуже важливий для ваших партнерських стосунків. Не забувайте, що не існує нічого надійнішого за стабільні стосунки і атмосферу любові, в якій виховуються ваші діти.
Скорпіон Сьогодні вам варто замислитися над стосунками з коханими і важливими у вашому житті людьми. Останнім часом між вами відчувається напруга. І це небезпечний симптом. Цілком імовірно, що прийшов час відверто поговорити. Пам'ятайте, що взаємні звинувачення не приведуть до бажаного конструктивного діалогу. Постарайтеся бути об'єктивним і справедливим партнером.
Стрілець Сьогодні на вас чекають зустрічі та щире спілкування. Цей день варто провести в атмосфері спокою і гармонії. Якщо у вас поки не виходить налагодити стосунки з другою половинкою - не варто використовувати в своїх діях тактику штурму. Навпаки - притримайте коней, спустіть пару, і лише гарненько все обміркувавши, починайте діяти.
Козеріг Чудовий день для зустрічей і спілкування. Запрошуйте до себе гостей або вирушайте в гості самі. Вдома сьогодні точно не варто сидіти. Сьогодні саме такий день, коли всесвіт вимагає від вас активності. Вам варто бути обережним у транспорті, існує велика ймовірність втрати чи крадіжки. Будьте обережні.
Водолій. Чудовий день для зустрічей і спілкування. Однак будь-які візити найкраще відкласти на вечірній час. Вдень вам варто присвятити свій час прибиранню, вирішенню господарських питань, приготуванню їжі і спілкуванню з домочадцями. Якщо у вас є діти, вони вимагатимуть вашої уваги.
Риби Чудовий день для творчості, причому творчості у всьому. Ваш нестандартний підхід до вирішення повсякденних завдань порадує вас і привнесе багато яскравих і радісних моментів у сірість і буденність вашого життя. Не бійтеся експериментів. Іноді вони є необхідними. Будьте уважні до почуттів своїх коханих.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Дівчата дуже добрі. Вони можуть пробачити хлопця, навіть якщо він ні в чому не винен.



Супер клей – цікава штука! Як капці заклеїти, так 5 хвилин
тримати треба, а пальці, зараза, за секунду склеює!



- Привіт, як щодо того, щоб прогулятися зі мною сьогодні, крихітко?) - Я не можу. У сестри тітки онука одного брата моєї бабусі по маминій лінії дядькова рибка померла.
- А ти вмієш відшивати.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат