Суд почав розгляд апеляції на постанову про відновлення   Погорєлова на посаді мера Ужгорода

admin 11.02.2015 16:04 ПОДІЇ

У Львові відбулося перше судове засідання по апеляціях постанови суду щодо відновлення на посаді мера Ужгорода Погорєлова


Йдеться про апеляції, подані юридичною фірмою "МС" (від імені підприємця Володимира Галаса ), адвокатом, членом Громадської ради при Ужгородській міській раді Анастасією Бачинською та депутатом Ужгородської міської ради Віктором Щадеєм.

Раніше суд задовільнив підписану Володимиром Фленьком заяву про відкликання апеляційної скарги на зазначену постанову, що її було подано Ужгородською міськрадою з ініціативи нинішніх серретаря міськради Богдана Андріїва, першого заступника мера Івана Волошина та керуючої справами міськвиконкому Даніели Геворкян одразу після оприлюдненя повного її тексту.

Перед початком засідання перед приміщенням суду відбувся міні-пікет, учасники якого тримали плакати "Зупинимо повернення мера-зека, регіонала, хабарника" та "Справедливий суд. Ні реваншу регіоналів"

На вівторковому засіданні було заслухано позицію сторін. Звукозапис засідання в місцевому суді із записом допиту свідків ще не прослуховували. Наразі оголошено перерву в судовому засіданні, протягом якої представники осіб, що подали апеляційні скарги, планують подати на розгляд суду нові докази та письмові пояснення.

Наступне засідання призначено на 24 лютого 2015 року.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат