Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.12.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 30 грудня. Прокидайтеся з улюбленою ранковою кавою й надією на близькі хороші зміни. Нехай усе те, до чого прагнете, якомога швидше здійсниться. Віддавайте тепло, радість – й одержуйте набагато більше від свого оточення. Щасливого нам всім прийдешнього Нового роду, веселого Різдва, і повсякчас смачного кавування!)

Цитата дня:   ... серйозні, дійсно важливі життєві рішення не бувають правильними чи неправильними, просто починається інше життя.

Бернгард Шлінк "Літні обмани"

Погода   30 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 1° тепла - 4° морозу, у горах вночі 11-16°, вдень 6-11° морозу.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень близько нуля.


ІМЕНИНИ   30 грудня – Віктор, Володимир, Георгій, Єлизавета, Іван, Ілля, Марк, Мартін



Цей день в історії

1616 — Вийшов з друку «Часослов» — перша друкована книга в Києві.
1699 — указ Петра I про перенесення святкування Нового року в Росії з 1 вересня на 1 січня (20 грудня за ст. ст.)..
1905 — Француз Віктор Емері на автомобілі «Darracq» з бензиновим двигуном встановив новий світовий рекорд — поблизу Арле-Салон він розвинув швидкість 109.589 миль/год (177.5 км/год).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, набережна Незалежності
До 3 січня — Різдвяне містечко від “Cimborak”.

Падіюн
До 29 грудня — майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.
Щонеділі — Новорічно-Різдвяні майстер-класи. Поч. 16.00.

«Доміон»
До 30 грудня — “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 16.20, 18.50, 21.20.   “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00, 15.45.   “Снігова битва”. Поч. о 10.00, 14.40, 16.05, 17.30. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 19.55. «Шеф Адам Джонс». Поч. об 11.25, 20.35. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. об 11.45, 18.10.   «Все як ти захочеш». Поч. о 13.10, 18.55, 22.15. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 13.15, 15.40, 17.25, 20.10, 21.50, 22.30. “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 13.45.

“Перемога”
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 15.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 16.40, 19.10, 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка товариства ім. І. Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   На початку 2016 року Овен знаходиться під заступництвом Марса, що забезпечить його надзвичайним припливом енергії і сили. Прилив енергії буде зростати до квітня, що зробить вас активним у всіх сферах життя, ви нудьгуватимете за відпочинку. У проміжку між лютим і травнем рекомендується, щоб ви хоча б трохи сповільнилися в своїх діях або навіть зробили крок назад. Вам потрібен час для міркувань і структурування своїх бажань.
Літні місяці сприятливі для великих кроків у фінансовій і професійній сфері. Швидше за все, Овен почне приймати розумні ризики на себе. Він буде знаходити хороше розташування у інших людей, буде комплементарним, дипломатичним. Партнерства та спілки принесуть йому удачу. Не треба уникати зближення з людьми, які навіть за визначенням здаються вам занадто далекими.
Успіх і позитивні зміни, які відбудуться в життя Овна згідно з гороскопом на 2016 рік, зміцнять його внутрішній дух і силу волі, після чого ніщо не зупинить його. Ваша рішучість дозволить з легкістю долати перешкоди. Але пам’ятайте, що ви повинні рахуватися з часом. Вам доведеться розподіляти витрати енергії по часу. Заняття спортом дозволить вам поповнити запас життєвих сил і поліпшити нервову систему. Спорт, візуальне мистецтво, концерти, якісь святкування допоможуть вам підтримувати енергію протягом усього року, без будь-яких труднощів.
Телець Загальна картина 2016 року згідно з гороскопом буде дуже позитивною. Телець почне рік з напором. Внутрішня енергетика буде рости аж до осені, вона навіть подарує вам моменти ейфорії, коли ви відчуєте, що у світі все можливо. І ви будете праві. Але пам’ятайте, що всьому є міра і не дозволяйте успіху закрутити вам голову і приспати вашу пильність.
Протягом всього року Телець буде оптимістом. Активність, у тому числі і фізична, всіляко вітається, особливо влітку. Це дозволить зняти стрес, накопичений справами і роботою. Природа – ось що вам допоможе! Контакти з природними ритмами землі допоможуть вам підтримувати енергію протягом усього року і йти вперед без будь-яких труднощів.
Рік обіцяє бути надзвичайно насиченим подіями у всіх сферах. Сильно рекомендується бути відкритим до світу, це не час для самоізоляції, інакше ви пропустите багато хороших можливостей, що виходять від оточення. Як вже зазначалося, рік буде емоційним, тому емоції іноді можуть штовхнути вас на передчасні вчинки і рішення, особливо у травні, липні і вересні 2016 року. Беріть час для обдумування і осмислення нових подій, змін, які будуть супроводжувати вас протягом всього року і важливих рішень. Пам’ятайте, що ви господар своїх поривів.
Близнюки   У вас є шкідливі звички? Гороскоп на 2016 рік суворо рекомендує Близнюкам позбутися від них. Протягом усього року вас буде супроводжувати позитивна енергія, але з-за шкідливих звичок та їх наслідків на ваше життя, ви будете відчувати моменти втоми.
Початок року обіцяє бути нейтральним, але поступово ваша енергія буде рости і дійде до свого піку в середині літа. Хоча вона буде на висоті ще довгий час, аж до кінця року.
Близнюки в 2016 році повинні допомогти собі розслабитися, краще всього це зробити за допомогою мистецтва. Музика, спів, театр – все це допоможе вам розслабитися і заряджає позитивною енергією. Подбайте не тільки про душевну і психологічної релаксації, але і про релаксації тіла. Близнюкам в 2016 році бажано бути в гармонії з самим собою.
2016 рік обіцяє бути роком оздоровлення і відновлення сил для Близнюків.
Рак. Рік сприятливий для зміцнення і поліпшення своїх позицій в оточенні, на роботі і на всіх інших «фронтах». 2016 рік – це період в якомусь сенсі нерозсудливості і необережності, період, коли ви будете максимально проявляти себе, бути природним і самим собою. В цьому і буде ховатися ключ до вирішення багатьох проблем. Часом ви будете висловлювати свою думку з таким запалом і завзяттям, що люди навколо вас будуть шоковані. Природно, успіх оточить вас заздрісниками, які будуть заздрити вашій волі, невимушеності і, звичайно, вашому успіху. Однак, вони не посміють подавати знаки невдоволення. Чим більше ви будете впевнені в собі, тим збільшиться ваша ефективність.
У 2016 році буде рости не тільки ваша внутрішня незалежність, але й незалежність від зовнішнього світу, ви станете більш самодостатнім, більш успішним, будете розвивати в собі якісь унікальні якості.
Лев   Ваші вороги не будуть діяти поодинці. Вони стануть збиратися групами і розробляти план помсти проти вас. Леви не повинні конфліктувати з людьми, так як можуть потрапити в бійку. Не ризикуйте своїм здоров’ям. У складних ситуаціях Львів будуть підтримувати вірні друзі, які не стануть дивитися на події з боку, а почнуть діяти, допомагати.
В цьому році здоров’я не буде вас турбувати. Можете зайнятися спортом, щоб підвищити свій імунітет, якщо раптом відчуєте слабкість або нездужання. Довіряйте свої таємниці тільки надійним друзям. Обмірковуйте кожен крок. Чи варто йти на ризик?
Ніщо не завадить Левам добитися своєї мети! Так що, дійте, все у ваших руках!
Діва 2016 рік в основному сприятливий для Дів. Вони завжди будуть посміхатися, радіти життю і піднімати настрій оточуючим. Скромні Діви стануть товариськими, знайдуть своє місце в суспільстві. У їх житті будуть відбуватися величезні зміни, так що будьте готові до змін.
До Дів буде тягнутися протилежна стать, тому ви зможете відшукати собі супутника (або супутницю життя. Поважайте людей, тоді вони дадуть відповідь вам тим же. У 2016 році Діви будуть надто активними, але ця активність скоротиться до кінця року. Залишайтеся самі собою!
Терези Перша половина 2016 року буде сповнена нових подій і змін, часом не завжди приємних, але в підсумку розсудливість і вдумливість Ваг все розставлять по своїх місцях. Якщо представники цього знаку не будуть впадати в зневіру, вони впораються з будь-якими проблемами.
Позитивні зміни почнуться в другому кварталі року. Успіх в роботі, спокій і благополуччя в домі, стабільність у фінансах – все це чекає тих Терезів, які не сидять, склавши руки, і активно рухаються вперед, адже 2016 – це рік Вогняної Мавпи, а вона не терпить нудьги й одноманітності.
Скорпіон Зірки обіцяють Скорпіонам удачу в 2016 році, з одним застереженням: не потрібно вимагати від навколишніх занадто багато чого. Потрібно сприймати життя такий, яка вона є, і тоді вона відкриється їм у всій пишності. На початку року можливі труднощі, пов’язані з роботою і кар’єрою, проте до літа становище стабілізується, тому не варто впадати в паніку і намагатися вирішувати питання кардинальним чином. Все увійде в своє русло природним шляхом.
Тим, хто намагається повернутися до минулого, астрологи пропонують відмовитися від цієї ідеї. Тільки нові люди і події будуть приносити удачу, те, що пов’язане з неприємними спогадами, краще постаратися забути.
Стрілець 2016 рік для Стрільців стане вельми насиченим. Нові люди, події, зустрічі – все це чекає представників даного знаку. Стрільцям варто бути обачними і не кидатися у вир з головою, так як постійне бажання скрізь встигнути і зробити все може довести їх до виснаження. Слід уважно ставитися до свого здоров’я, і не працювати на знос.
У кар’єрі Стрільців чекають нові перспективи і цікаві пропозиції, однак не варто ставити роботу на перше місце, так як із-за дуже великого бажання бути попереду, можна зруйнувати стосунки з близькими. Із-за постійної зайнятості Стрільців сім’ї буде не вистачати уваги. Потрібно знайти «золоту середину», і навчитися правильно планувати свій час.
Друга половина року для Стрільців обіцяє бути стабільною, і принесе з собою поліпшення матеріального становища і благополуччя в родині.
Козеріг У 2016 році Козерогам потрібно частіше звертати увагу на своє здоров’я і не чекати, поки хвороба дасть про себе знати. Профілактика вірусних захворювань на початку року допоможе Козерогам не захворіти. Протягом всього року потрібно берегти себе і не нервувати через дрібниці, так як цілком можливі нервові зриви і депресивні стани.
Щоб уберегти себе від негативних емоцій, необхідно частіше відпочивати, проводити час з близькими людьми та друзями, відвідувати цікаві місця і просто радіти життю.
Водолій.   Потрібно звернути увагу на стан свого здоров’я. Хоча ніяких проблем не передбачається, краще все ж перестрахуватися і періодично проводити профілактичні заходи. В цілому ж Водолії зможуть цілий рік насолоджуватися гарним самопочуттям, як фізичним, так і психічним.
Початок року подарує всім Водоліям відчуття щастя і повноти життя. Кожен знайде собі заняття по душі. З середини року потрібно більше уваги приділити своєму освіти. Водоліям слід читати цікаві книги, дивитися пізнавальні фільми, відвідувати виставки. Це допоможе не тільки збагатитися духовно, але і зробить життя Водолія більш цікавою та захоплюючою. Якщо ж виникне якась конфліктна ситуація, в 2016 році Водолії зможуть без проблем вирішити її. Потрібно тільки на час забути про емоції і включити логіку.
Риби Щоб рік Вогняної Мавпи пройшов успішно, потрібно правильно розставити пріоритети і намітити план дій. Інакше Рибам буде важко досягти успіхів хоч в якійсь сфері.
Рибам, обожнює подорожувати, в першій половині року можна здійснити свою мрію і побувати в тій країні, в якій вони ще не були. Поїздка подарує лише позитивні емоції і запам’ятається надовго. Невпевненим і замкнутим у собі представникам знака потрібно у другій половині року звернути увагу на свої недоліки і спробувати позбутися від них. Нептун допоможе Рибам стати більш розкутими і життєрадісними.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Чоловік в аптеці:
- Вибачте, а жіноча віагра є?
- Ювелірний – через дорогу.


Віддамся в хороші жіночі руки. В їжі невибагливий, наліво відгуляв, до туалету привчений, зарплату приношу додому. Є паспорт та щеплення. Відгукуюся на котю, зайчика, сонце моє та ін. Фразу: "Мама робить по-іншому!" - Не вживаю. Не кастрований.


Вчора вперше ходив на полювання... Після 12-го чи 13-го пострілу качка померла від сміху...

На будке написано: НЕ СМОТРЕТЬ!

Опубліковано www.1NEWS.az 25 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат