Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 29 грудня. Нехай ваш день розпочинається з приємних хвилин кавування у компанії бажаних людей. Цінуйте те, що маєте, сподівайтеся на краще, але не сидіть склавши руки. Наше щастя створюється і нашими зусиллями. Гарного вівторка й смачної кави!

Цитата дня:   Якщо шукати досконалості, то ніколи не будеш задоволений.

Л. М. Толстой. "Анна Кареніна"

Погода   25 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі, вранці та в першій половині дня туман, місцями слабка ожеледь. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, в горах місцями зниження до 4° морозу, вдень 1-6° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі, вранці та в першій половині дня туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 4-6° тепла.



ІМЕНИНИ     29 грудня – Олександр, Данила, Денис, Іван, Микита, Микола, Петро.



Сьогодні також:

29 грудня — Міжнародний день збереження біологічної різноманітності.



Цей день в історії

1891 — Томас Едісон запатентував радіо.
1911 — Ігор Сікорський на літаку власної конструкції С-6 встановив світовий рекорд швидкості польоту з двома пасажирами — 111 км/год.
1937 — Набула чинності конституція Ірландії. Ірландська Вільна Держава отримала офіційну назву «Ейре».
1940 — Лондон був підданий найпотужнішому за весь час 2-ї Світової війни нальоту німецьких бомбардувальників.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, набережна Незалежності
До 3 січня — Різдвяне містечко від “Cimborak”.

Падіюн
До 29 грудня — майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.
Щонеділі — Новорічно-Різдвяні майстер-класи. Поч. 16.00.

«Доміон»
До 30 грудня — “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 16.20, 18.50, 21.20.   “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00, 15.45.   “Снігова битва”. Поч. о 10.00, 14.40, 16.05, 17.30. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 19.55. «Шеф Адам Джонс». Поч. об 11.25, 20.35. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. об 11.45, 18.10.   «Все як ти захочеш». Поч. о 13.10, 18.55, 22.15. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 13.15, 15.40, 17.25, 20.10, 21.50, 22.30. “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 13.45.

“Перемога”
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 15.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 16.40, 19.10, 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Виставка товариства ім. І. Ревеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні навряд чи щось вдасться змінити. Тому не витрачай даремно свою енергію. Краще за все вирішувати завдання по мірі їх надходження. Не варто бігти попереду паровоза. Чим простіше і спокійніше ти ставитимешся до себе і свого оточення, тим буде краще для тебе.
Телець День чудовий для тих, хто прагне перебороти свої негативні звички і якості. Сьогодні ти можеш спробувати себе у якомусь новому амплуа, зовсім несподіваному для інших. Тому будь впевненою в собі - нові випробування підуть тобі на користь.
Близнюки   Постарайся сьогодні зайнятися реалізацією свого потенціалу. Але тільки так, щоб це не заважало твоїй основній діяльності. Якщо ти хочеш десь закріпитися, або залишитися поруч із потрібною людиною - тобі варто саме сьогодні підписати всі необхідні документи. Не втрачай своїх можливостей - вони не повертаються.
Рак. Сьогодні варто більше часу приділити дітям. Вони вимагають твоєї уваги та участі. Саме час подумати про новорічні подарунки і приготування. Краще, якщо ви все робитимете разом. Діти вчитимуться у тебе, а ти отримаєш від спільної діяльності лише задоволення. Чудовий день для спілкування і зустрічей.
Лев   Сьогодні тобі варто більше уваги приділити спілкуванню з керівництвом. Якщо ти давно планувала зустріч, або хотіла написати листа - прийшов час. Прийняті сьогодні рішення - будуть надійними і довговічними, тому не відкладай на потім те, що можна і потрібно зробити сьогодні. Чудовий день для переговорів.
Діва Сьогодні тобі варто більше уваги приділити дрібницям і ледве помітним деталям. Адже якась дрібниця, наприклад друкарська помилка в запрошеннях, може зіпсувати великий захід. Постарайся бути уважною і зосередженою. Цей день прекрасний і незамінний для тих, хто прагне до самореалізації.
Терези Сьогодні тобі варто бути більш уважною і ввічливою у стосунках із людьми, особливо коханими. Що б там не було, але крок до примирення краще за все зробити саме тобі. Нездорове самолюбство може спричинити особисту драму. Будь мудрою і не допусти таких прикрих промахів.
Скорпіон Акуратність та уважність ще нікому не заважала. Тому прояви максимум відповідальності в процесі своєї діяльності. Все, що ти робиш - ти робиш перш за все для себе. Звичайно, існує низка завдань, які можна і потрібно передати іншим. Але це не означає, що ти можеш розслабитися.
Стрілець Постарайся зрозуміти тих людей, які, на твою думку, вчинили несправедливо. Цілком імовірно, що вони мали на це причини. Найкраще - постарайтеся разом їх з'ясувати. Сьогодні не можна сваритися, бо спогади про це залишаться надовго. Вмій не лише говорити, але й чути іншу людину.
Козеріг Сьогодні тобі варто більше уваги приділити організації майбутніх свят. Якщо на тобі лежить відповідальність за покупки - тобі варто запросити собі в помічники когось зі свого оточення. Таким чином, ти встигнете справлятися не лише з додатковими обов'язками, але і з основними.
Водолій.   Постарайся не перебільшувати своїх можливостей. Будь скромнішою. Цілком імовірно, що тобі варто провести майбутні свята ближче до своїх рідних і близьким. Цей день прекрасний для примирення, укладення угод і прийняття важливих рішень. Будь впевнена - ти від них не відступишся.
Риби Сьогодні тобі варто більше уваги приділити своєму зовнішньому вигляду. Можливо, настав час щось у собі змінити, або придбати обновки. Що б там не було, але тематика здоров'я, краси та зовнішнього вигляду сьогодні у тебе посяде перше місце. День чудовий для зустрічей і побачень.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Мізинчики на ногах створені спеціально для того, щоб битися ними об меблі!


Цікаво, скільки ж нас таких, які спочатку намагаються розв'язати пакет а потім психують і розривають його?


- Він був убитий важким, тупим предметом.
- Алгеброю?!

How is he going to get out of this pickle?#dailydoseofcute

Опубліковано that's life! 18 жовтня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат