Закарпатка намагалася врятувати свого чоловіка у пожежі (ФОТО)

admin 28.12.2015 10:04 СОЦІО

 

Пізно ввечері, 27 грудня в селі Малий Раковець Іршавського району трапилася пожежа в літній кухні, розташованій на території приватного обійстя по вул. Шевченка.

У момент появи вогню в надвірній споруді перебував власник господарства. Тим часом його дружина й донька знаходилися в житловому будинку. Вони помітили загорання та о 22:39 подзвонили до оперативно-рятувальної служби. Дружина господаря кинулася рятувати чоловіка, однак усередині впала і знепритомніла. З вогняного полону її врятували сусіди, котрі прибігли на допомогу.

Для ліквідації вогню на місце події прибули бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. О 23:45 вони локалізували загорання й о 01:55 – повністю його ліквідували. У літній кухні пожежники виявили тіло 46-річного власника обійстя. Його 42-річна дружина отримала опіки голови, тулуба та верхніх кінцівок (60% тіла) і наразі знаходиться в реанімаційному відділенні Іршавської районної лікарні.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електропроводки у приміщенні літньої кухні. Стара проводка перегрілася через новий електричний обігрівач, включений у мережу. Як наслідок, полум’я знищило покрівлю і перекриття на площі 40 кв. м., частину домашнього майна, а також пошкодило стіни надвірної споруди. Завдані збитки оцінюють у 40 тисяч гривень.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежа

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат