Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.12.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 21 грудня. Перший день тижня – найкращий час для початку чогось нового. Нехай ароматна кава надихає вас на корисні справи й додає бадьорості вранці. Прокидайтеся з усмішкою, радійте світові – й він віддячить вам позитивом. Гарного дня і вдалих починань!

Цитата дня:   - Час усе змінює.
- Це неправда. Тільки вчинки щось змінюють. Якщо немає вчинків, все залишається колишнім.

Доктор Хаус


Погода   21 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликі опади. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 1-6° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 4-6° тепла.



ІМЕНИНИ     21 грудня - Анфіса, Кирило, Потап


Сьогодні також:

День зимового сонцестояння (22 грудня перед початком високосного року).


Цей день в історії

1898 — П'єр і Марія Кюрі відкрили радій.
1913 — У нью-йоркській газеті опублікований перший в історії кросворд, який склав Артур Уїнн.
1937 — У Голлівуді відбулась прем'єра першого повнометражного мультфільму «Білосніжка та семеро гномів». Над 83-хвилинною стрічкою працювали 750 художників.
1975 — Арабські терористи на чолі з Ільїчем Раміресом Санчесом (відомим також як Карлос або Шакал) захопили штаб-квартиру ОПЕК у Відні, де саме проходила сесія організації.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Замок «Паланок» (картинна галерея, верхній двір)
До 26 грудня — Новорічно-Різдвяна програма в замку.

«Доміон»
До 23 грудня — “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.30, 21.00.   “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.30.“Біля моря”. Поч. о 16.30. “Супернянь-2”. Поч. о 23.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 грудня — “Біля моря”. Поч. о 10.00, 20.25. “Снігова битва”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.05, 17.30. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.15, 14.35, 17.00, 17.55, 19.30, 22.00, 22.30. «Шеф Адам Джонс». Поч. об 11.25, 18.55. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3DХ. Поч. о 12.10.   “Супернянь-2”. Поч. о 13.55. «Все як ти захочеш». Поч. о 14.35, 20.40. “У серці моря”, 3DХ. Поч. о 15.40. “Кістяний томагавк”. Поч. о 22.10.

“Перемога”
До 23 грудня — “Біля моря”. Поч. о 17.00. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.40. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 14.20, 19.10, 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні тобі варто зосередитися на усуненні недоліків у роботі. Керівник може озвучити свою критику на твою адресу. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки колег. Ти можеш виступити в ролі миротворця, це зміцнить твою репутацію. Вільний час присвяти освоєнню нових знань або вивченню іноземної мови.
Телець У першій половині дня тобі доведеться виконати багато марної роботи. Намагайся відволіктися від монотонних дій і зайнятися побудовою планів. У другій половині дня твої партнери допоможуть вирішити фінансове питання. Використовуй свої зв'язки, щоб отримати потрібний результат. Увечері тобі варто зайнятися самоосвітою і освоїти корисну інформацію.
Близнюки   Цей день принесе складності, тобі доведеться боротися з перешкодами. Твої опоненти можуть спробувати зіпсувати репутацію. У другій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці. Намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Увечері приготуй смачну страву разом із коханою людиною.
Рак. Сьогодні на тебе чекають приємні звістки з самого ранку. Твої старі партнери спробують відновити співпрацю. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб звернутися з проханням до керівництва. У другій половині дня тобі варто подбати про розробку стратегії дій. Переглянь свої стосунки з діловими партнерами.
Лев   У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівництва. Намагайся не критикувати недоліки своїх колег. У другій половині дня ти зможеш вирішити проблему завдяки допомозі співробітника. Не варто розголошувати інформацію про свої наміри. Вільний час варто присвятити творчому заняттю.
Діва Сьогодні тобі варто зайнятися впровадженням нових ідей. Колеги нададуть підтримку у всіх починаннях. У другій половині дня твої партнери запропонують цікаву роботу. Задумайся про ризики та наслідки, щоб уникнути проблем. Звернись за порадою до керівництва, і ти вирішиш спірне питання. Увечері варто зустрітися зі своїми однодумцями.
Терези У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з бюрократичними інстанціями. Не варто сперечатися з людьми, які агресивно налаштовані. У другій половині дня постарайся відволіктися від розбіжностей і суперечок. Тобі потрібно сконцентруватися на виконанні службових обов'язків. Вільний час присвяти вирішенню господарських проблем.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає вигідна пропозиція від нових партнерів. Використовуй свій професійний досвід, щоб поліпшити свою продуктивність. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток від нової діяльності. Використовуй засоби для власного розвитку. Вільний час присвяти діловому спілкуванню з партнерами.
Стрілець У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яка допоможе в роботі. Твої партнери можуть зажадати додаткових привілеїв. Не варто йти на поступки, відстоюй свої позиції. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з керівництвом. Будь м'якшою в спілкуванні, щоб уникнути конфлікту.
Козеріг У першій половині дня тобі варто зайнятися розбором документації. В тебе з'явиться цікава ідея, яка допоможе збільшити прибуток. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки оточуючих. Твої ідеї підтримає керівництво і запропонує додатковий прибуток. Вільний час присвяти спілкуванню з близькою подругою.
Водолій.   У першій половині дня ти зіткнешся з фінансовими труднощами. Намагайся не панікувати, поводься стримано. У другій половині дня старайся уникати спілкування з керівництвом. Твої колеги плестимуть інтриги за твоєю спиною. Будь обережніше, не розповідай нікому про свої наміри.
Риби У першій половині дня можуть виникнути складнощі з переміщенням. Обов'язково попереджай про своє запізнення керівника. У другій половині дня ти отримаєш цікаву пропозицію від союзників. Не бійся ризикувати, ти зможеш впоратися з усіма перешкодами. Увечері постарайся зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою респіраторних захворювань.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Подруга - подрузі:
- Що сталося?
- Він пішов, подарувавши троянду, і сказав, що повернеться, коли вона зів'яне.
- Як романтично...
- Так... тільки троянда пластмасова.


- Я тебе люблю!
- Молодець.
- А ти?
- І я молодець.


Раніше в будинках по вечорах тихо тріщав камін, а тепер клавіатура.

Soccer Bae

Dem Legs Tho

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат