В Ужгороді дітям із зони АТО проведуть майстер-клас, екскурсію і творчий вечір

admin 04.02.2015 09:51 СОЦІО

4 лютого, з 14.00 до 17.00, в інтерактивному закладі «Пластилін» (вул. Корзо, Ужгород) відбудеться майстер-клас з розпису по дереву для дітей внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО віком від 3 до 12 років.

О 16.00 дітям проведуть екскурсію Закарпатським академічним ляльковим театром «Бавка». О 17:30   продовженням заходу стане творчий вечір за участі учнів Ужгородської дитячої школи мистецтв.
Мета заходу — створення невимушеної, доброзичливої атмосфери для дітей, що призвичаюються до нового середовища, а також створення умов для встановлення дружніх відносин і підтримки між дорослими, що є важливим кроком у процесі адаптації.
Запрошуються всі зацікавлені особи.
Ініціатором проведення заходу є ГО «Закарпатська асоціація територіальних громад».

«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини - Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов'язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».

admin


За матеріалами ГО "Закарпатська громада"

ТЕГИ : дітиУжгородАТО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат