Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 14 грудня. Нехай ваш ранок буде насичений приємними дрібницями, гармонією і теплом. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави, додавайте до неї улюблені солодощі й розмови з бажаними людьми. Легкого вам понеділка й корисних справ сьогодні!

Цитата дня:   Замість того, щоб стати щасливими прямо зараз, ми чекаємо так званого ідеального часу - ось почнеться він, тоді й піду, наважуся, відпущу, зміню. Але ж "ідеальний час" може не настати. Не можна забувати: сьогодення поверненню не підлягає.

© Ельчин Сафарлі "Рецепти щастя"


Погода 14 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкий мокрий сніг та сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на більшій частині території туман, місцями слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі до 7°, вдень 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.



ІМЕНИНИ     14 грудня – Антон, Дмитро, Наум.




Сьогодні також:

•   Україна День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
• День святого Наума




Цей день в історії

1819 — Алабама стала 22-м штатом США
1900 — день народження квантової механіки. Макс Планк виступив із доповіддю у Німецькому фізичному товаристві про сформульований ним закон випромінення
1901 — в Лондоні проведено перший турнір з настільного тенісу


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
Книгарня “Кобзар” (Ужгород, вул. Корятовича, 1)
До 18 грудня — акція “Письменник за прилавком”. Щодня з 13.00 до 14.00.

Замок «Паланок» (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від Музею історії моди Марини Іванової.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

«Доміон»
До 16 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 18.00, 22.00. “Біля моря”. Поч. о 12.10, 20.00. “Джем і голограми”. Поч. о 10.00, 14.20. “SuperНянь-2”. Поч. о 16.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 15 грудня — “Біля моря”. Поч. о 10.00, 14.10, 18.00. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 18.10, 20.20, 22.30. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 10.45, 18.30. “Джем і голограми”. Поч. о 12.00. “Снігова битва”, CineMAX 3D. Поч. о 12.05, 16.25. “Неймовірна таємниця Лулу”. Поч. о 12.30, 15.25. «Маленький принц»,CineMAX 3D. Поч. о 13.40. «Все як ти захочеш». Поч. о 13.55, 20.15. “Голодні ігри”, CineMAX 3D. Поч. о 15.40. «Перекладач». Поч. о 16.50. “Супернянь—2”. Поч. о 20.10. “Кістяний томагавк”. Поч. о 21.45. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 21.55.

«Перемога»
До 17 грудня — “Біля моря”. Поч. о 10.40, 14.50, 19.10. “Снігова битва”. Поч. о 13.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 17.00, 21.30.

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мисецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «Live/На живо».

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Сергія Глущука “Житття як воно є”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня стережися ворожої поведінки опонентів. Тобі доведеться відстоювати свою точку зору, щоб здобути перемогу. У другій половині дня намагайся не втручатися у справи партнерів. Займи нейтральну позицію і відмовся від критики. Вільний час варто присвятити господарським справам і покупкам.
Телець Цей день принесе гарні результати фахівцям у творчій сфері. Твої ідеї будуть цікавими новим партнерам, які нададуть підтримку. У другій половині дня відволікайся від повсякденної суєти і займися впровадженням нових ідей. Спілкування з керівництвом варто уникати. Увечері постарайся раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Близнюки   Цей день буде складним і насиченим різноманітними протиріччями. На обіцяну підтримку партнерів розраховувати не варто. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу з документами. Усунувши недоліки у своїй роботі, ти просунешся вперед. Увечері старайся уникнути вживання алкоголю.
Рак. Цей день підходить для навчання та впровадження нових технологій. Тобі потрібно докласти зусиль, щоб збільшити свою ефективність праці. У другій половині дня потурбуйся про чистоту і порядок на робочому місці. Твій керівник допоможе вирішити складну ситуацію з партнерами. Ділова вечеря в спокійній атмосфері принесе гарні результати.
Лев   Сьогодні тобі варто відволіктися від рутинних і монотонних справ. Самоосвіта і впровадження нових методик в роботу поліпшить твої результати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні бюрократичних питань. Не варто бути впертою, будь м'якше і стримуй свої емоції. Увечері поговори з коханою людиною на відверті теми.
Діва Цей день буде напруженим і складним. Тобі доведеться прийняти кілька важливих рішень. У другій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності між колегами. Займися розробкою плану та ефективної стратегії поведінки. Вільний час варто присвятити зміні гардероба і відвідати стиліста.
Терези Сьогодні можуть виникнути складнощі, пов'язані з вирішенням юридичних питань. Намагайся уникнути подразнення і стримувати агресивні емоції. У другій половині дня ти отримаєш схвалення своїх дій з боку начальства. Не варто реагувати на критику заздрісників у колективі. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими.
Скорпіон У першій половині дня ти отримаєш велику суму грошей. Намагайся поліпшити свої умови роботи і ефективно використовувати час. У другій половині дня на тебе чекає нестандартна пропозиція, яке принесе швидкий прибуток. Не варто поспішати давати відповідь, довірся інтуїції. Вільний час присвяти догляду за волоссям і зачіскою.
Стрілець Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про наміри своїх старих партнерів. Тобі потрібно підготуватися до зустрічі, щоб переговори пройшли успішно. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на негатив у колективі. У твоєму оточенні є таємні вороги, будь обережнішою. Вільний час присвяти догляду за своєю шкірою.
Козеріг Цей день принесе гарні результати на переговорах. Стосунки з партнерами покращаться і принесуть нові результати у фінансовій сфері. У другій половині дня старайся виконати всю роботу з документами. Твої ідеї привернуть увагу мецената. Вільний час присвяти наведенню порядку на робочому місці.
Водолій. Сьогодні тобі доведеться виконати роботу за інших колег. Наберіться терпіння, щоб впоратися з поставленими завданнями. У другій половині дня твій керівник перевірить твої результати роботи. Намагайся виконати свої професійні обов'язки сумлінно. Вільний час присвяти самоосвіті і вивченню корисного матеріалу.
Риби У першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Твої фінансові проблеми допоможе вирішити керівник. У другій половині дня намагайся не відволікатися на дрібниці. Тобі потрібно намітити план дій щодо співробітництва з конкурентами. Вільний час присвяти спілкуванню з друзями, щоб відволіктися від проблем.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Любий, я місця собі не знаходжу!
- Забула де кухня?


- Ти такий розумний і гарний. Інколи я думаю, нащо я тобі така?
- Для контрасту.


- Вибачте, у мене немає решти, я вам дам 5 жуйок з Міккі Маусом
- Я вам дитина, чи шо?! Дайте мені з термінатором.

Как переживает тренер

Как переживает тренер.Настоящий тренер - наставник!!! Молодец!!!

Posted by Made In Mars on 7 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат