Ужгородець привіз золото з ЧУ з боксу (ФОТО)

admin 11.12.2015 11:11 СПОРТ

 

Нещодавно з Вінниці із золотом повернувся Микола Поташнік (2003 р.н), який на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів 2002-2003 р.н впевнено виборов перемогу.

Микола вихованець Боксерського Клубу «Проспект» та учень 6-го класу ужгородської ЗОШ № 5.

"Він не лише чудово боксує а й успішно вчиться та є прикладом для однокласників.Чемпіон України з боксу Потащник - це не лише авторитет та престиж школи, а й області взагалом.

Таких юнаків одиниці і тому федерація буде всіляко підтримувати таких спортсменів", - зазначив віце-президент ФБЗо, майстер спорту міжнародного класу Михайло Данило.

"Ми впевнені що в цьому нас підтримає і міська влада.Нам приємно що очільником міста Ужгород став в минулому спортсмен Б.Андріїв, і ми як федерація, надіємося, що бокс в м. Ужгороді буде розвиватися більш активніше, ніж раніше і нам вдасться знайдти підтримку у влади міста", - доповнив віце-президент.

Також Михайло Данило разом із засновником БК «Проспект», майстром спорту міжнародного класу та депутатом Ужгородської міськради, Євгеном Прозором, вручили пам’ятний диплом та висловили подяку директору школи Кіндюху Петру.   Обоє подякували за співпрацю із Федерацією Боксу Закарпаття та підтримку від керівництва школи юного боксера.

admin

ТЕГИ : бокс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат