Балога спробує дестабілізувати Закарпатську обласну раду, зробивши заміну депутатів

admin 11.12.2015 10:52 ПОДІЇ

Колишній закарпатський «газда» та лідер партії Єдиний Центр, яка з тріском програла місцеві вибори, Віктор Балога спробує дестабілізувати Закарпатську обласну, раду зробивши заміну депутатів.


За інформацією з джерела, наближеного до керівництва партії, Балога запропонував забрати двох депутатів та ввести в раду екс-голову Виноградівської районної ради Олега Любімова.
Як стверджує наше джерело, з ради «попросять» піти Василя Губаля, який вів таємні переговори з Геннадієм Москалем, та Михайла Мотильчука. Не виключено, що з ради піде Золтан Лендел - екс-мер міста Мукачева, який зараз залишився без роботи та має намір виїхати на ПМЖ в Австрію.

Нагадаємо, що галичанин Олег Любімов «прославився» постійними конфліктами та скандалами в Виноградівській районній раді, він навіть не находив спільної мови зі своїми одно партійцями. Неодноразово, будучи головою ради, Любімов не міг зібрати депутатський корпус для проведення чергової сесії.

Цікавим фактом є те, що свою другу каденцію в раді він розпочав завдяки підтримці Партії регіонів, яка практично одноголосно проголосувала за його призначення. Потім, зрозумівши, що Янукович та його партія втрачає свою владу, він пішов до неї в опозицію, це в унісон повторює дії його шефа та відомого кіногероя фільму «Весілля в Малинцівці».

Також нагадаємо, що, згідно нового законодавства про вибори, щоб Олег Любімов пройшов до облради, звідти мають піти двоє депутатів.

Додамо, що Олег Любімов з ганьбою для себе програв вибори на виборчому окрузі №6 нинішньому депутату облради від партії "Солідарність" Наталії Костелеба-Веремчук.


http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат