Балога через телеканал Коломойського хоче дискредитувати владу Закарпаття

admin 10.12.2015 09:43 ПОДІЇ

В розпорядження «Новин Закарпаття», потрапив робочий план направленої на Закарпаття телевізійної групи журналістів ТСН «Тиждень».

Згідно цього плану метою,яку поставили перед журналістами є дискредитувати владу Закарпаття та провладних нардепів. Основною цілю журналістів будуть народні депутати Валерій Лунченко та Михайло Ланьо.
Балога через телеканал Коломойського хоче показати, що контрабандою в області займаються саме ці два депутати, а він та його «братва» до неї не має ніякого відношення.

Такому сюжету можуть повірити десь в Києві,або Дніпропетровську, а закарпатці прекрасно знають, що головним контрабандистом є сам Віктор Балога та його сімейство.

За неофіційною інформацією Балога заплатив за сюжет ТСН «Тиждень» 10 000 доларів і зараз чекає, що журналісти зроблять свою роботу та відбілять його команду від незаконних дій та повісять всі гріхи сімейства на інших.

Балога через телеканал Коломойського хоче дискредитувати владу Закарпаття (документ)

Цікавим фактом є те, що його «піарщик» та політолог, який пише за нього у Фейсбуці Юрій Палійчук теж «сидить» на блогах в ТСН.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат