З'явилась чергова інформаційна "качка" про десант в область київських силовиків - Валерій Лунченко

admin 10.12.2015 08:41 ПОЛІТИКА

Валерій Лунченко: На одному сайті, що належить сумнозвісній "мукачівській сім'ї" з'явилась чергова інформаційна "качка" про десант в область київських силовиків та начебто мою участь у якійсь таємничій нараді.

Коментувати цю примітивну маячню немає жодного сенсу. Як і причину її тиражування певним колом видань. Усім зрозуміло, що один сімейний клан втратив свій вплив у столиці і стрімко здає політичні позиції в Закарпатті. Серед останніх і закономірних невдач - втрата монополії в обласній та багатьох місцевих радах, а також поразка їхнього ставленика під час виборів голови облради. Не дивно, що йде пошук "крайніх" аби виправдати істериками та брехнею свій провал. Мені не вперше бути об'єктом наклепів та інформаційних атак з Мукачева. Адже своє ставлення до закарпатського спрута я ніколи не приховував.

Маю інформацію, що це не останній залп чорнухи, яку готують проти мене. До справи залучили один з національних телеканалів, якому проплатили замовний сюжет. Не називатиму телеканал, програму та прізвище журналіста, щоб не робити їм зайву рекламу. Якщо сюжет вийде, всі і так зрозуміють про що йдеться і чиї вуха звідти стирчать. Єдине, що можу порадити мукачівським замовникам брудного піару, - спрямувати гроші на більш значущі речі. Наприклад, на вирішення соціальних проблем закарпатців, про яких вони лише на словах так пафосно вболівають...

Написав на своїй сторінці у Фейсбук Валерій Лунченко.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


12.12.2015 11:29 правда

а як все добре починалось, як обоє файно піарились і фоткались на Майдані, бо чуствовали, що скоро буде доступ до КОРИТА, яке в ітозі і не поділили. Черговий лохотрон ЕЛЕКТОРАТУ.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат