Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 10 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й розпочинайте робити хороші справи. Пам’ятайте, що все зроблене вами – вам і повертається. Кавуйте у задоволення з близькими людьми, і нехай позитив супроводжує вас на шляху. Гарного дня й смачної кави!


Цитата дня:   Якщо я знаю, що ти прийдеш, то я можу чекати тебе скільки завгодно.

Альберт Камю

Погода   10 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, часом невеликі опади. Місцями туман, слабка ожеледь, у горах подекуди ожеледиця. Вітер вночі слабкий, вдень північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла, у горах місцями вночі до 4°, вдень до 2° морозу.
по м. Ужгород: Хмарна погода, часом невеликі опади. Вітер вночі слабкий, вдень північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ   10 грудня - Всеволод, Гаврило, Роман



Сьогодні також:

• Таїланд: День Конституції



Цей день в історії

1520 — Мартін Лютер привселюдно спалив папську буллу Exsurge Domine про відлучення його від церкви у Віттенбергу.
1637 — Козацько-селянські війська під проводом Павла Бута зазнали поразки від поляків біля містечка Боровиця.
1684 — Едмунд Галлей зачитав на засіданні Королівського товариства роботу Ісаака Ньютона De motu corporum in gyrum, в якій закони Кеплера були виведені на основі теорії тяжіння.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 10 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 15.50, 20.00. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 22.00. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00, 17.50. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 12.20. «Сікаріо». Поч. о 13.50, 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “По той бік”. Поч. о 10.00, 22.30. «Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 21.30. «Сікаріо». Поч. о 10.00, 12.15. «Все як ти захочеш». Поч. об 11.30, 16.20, 19.25. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 14.30, 16.05, 18.15, 20.25, 22.00.   «Перекладач». Поч. о 13.00, 17.50. «Маленький принц». Поч. о 14.05. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 14.35, 20.55. “Джем і голограми”. Поч. о 16.45. «Голодні ігри», 3DX. Поч. о 19.00.

“Перемога”
До 10 грудня — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 15.00. «Сікаріо». Поч. о 12.40, 17.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 19.10, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні тобі варто замислитися над своєю стратегією поведінки. Твоя впертість і незговірливість перешкоджають успіху. У другій половині дня намагайся не критикувати діяльність керівництва. Тобі потрібно сконцентруватися на виконанні робочого плану. Вільний час варто присвятити завершенню роботи з документацією.
Телець Цей день варто провести у колі однодумців. Обговори свої напрацювання з колегами, щоб знайти правильний шлях дій. У другій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи. Вивчення нового пласта знань принесе користь. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами.
Близнюки   У першій половині дня тобі доведеться докласти багато зусиль, щоб виконати свої функції. Не варто звертати увагу на бездіяльність своїх колег. У другій половині дня не варто підписувати важливих документів. Уважно аналізуй всю інформацію і зіставляй її з фактами. Вільний час присвяти роботі над своїми недоліками.
Рак. Цей день буде результативним для спілкування з людьми і комунікації. Тобі вдасться вирішити складну проблему в колективі. У другій половині дня твої колеги можуть об'єднатися в боротьбі проти керівництва. Не варто підтримувати думки більшості. Тримайся осторонь будь-яких конфліктів і розбіжностей. Вільний час присвяти наведенню порядку в своєму гардеробі.
Лев   У першій половині дня намагайся не втручатися в суперечки. Твоє прагнення до домінування може спровокувати сварку. У другій половині дня тобі доведеться пояснити керівникові причину своїх недоробок. Намагайся визнати свою неправоту, щоб виправити помилки. Вільний час присвяти освоєнню корисних знань.
Діва У першій половині дня ти привернеш увагу конкурентів. Не варто приймати кардинальних рішень, обмірковуй свої дії. У другій половині дня уникай авантюр і не погоджуйся на участь у сумнівних діях. Твої колеги підтримають нові починання і нададуть допомогу. Увечері приготуй смачну страву для коханої людини.
Терези Цей день варто провести в спокійній атмосфері і не брати участі в суперечках. Приведи свої справи в порядок і усунь недоліки. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівництва. Намагайся відмовитися від складної роботи заради більшого прибутку. Увечері тебе можуть відвідати неждані гості.
Скорпіон У першій половині дня тобі вдасться виконати багато роботи. Використовуй вдалий шанс, щоб збільшити свій прибуток. У другій половині дня переговори з новими партнерами будуть вдалими. Використовуй свою чарівність, щоб досягти потрібних домовленостей. Увечері вирушай на світський захід із коханою людиною.
Стрілець Вранці можуть виникнути складнощі в дорозі. Намагайся попередити колег про зміни у своєму робочому графіку. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде складним. Тобі потрібно звернутися по допомогу до старого друга. Увечері поговори з коханою людиною про свої проблеми, щоб отримати пораду.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає удача у вирішенні фінансових питань. Укладені договори принесуть стабільну і довгострокову співпрацю. У другій половині дня твої однодумці запропонують прибуткову справу. Намагайся діяти швидко і не розмірковувати. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від близької людини.
Водолій.   Сьогодні старайся відмовитися від авантюрних угод. Ти зіткнешся з провокаціями та сумнівними людьми. У другій половині дня особисті проблеми можуть порушити твій робочий розпорядок. Намагайся подбати про вирішення фінансових питань у першу чергу. Ввечері тобі потрібно усамітнитися і побути в спокійній обстановці.
Риби У першій половині дня ти зможеш подолати складні перешкоди. Намагайся відмовитися від допомоги вороже налаштованих колег. У другій половині дня тобі доведеться пояснити керівництву причини своїх дій. Відстоюй свою точку зору всіма доступними способами. Увечері прогуляйся разом із подругою, щоб зняти напругу.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Іноді деяким особистостям корону на голові хочеться поправити лопатою.


Почувши мої бажання, Золота рибка зробила вигляд, що здохла....


На деякі вчинки мене штовхає фраза:
"Буде що згадати".

Как переживает тренер

Как переживает тренер.Настоящий тренер - наставник!!! Молодец!!!

Posted by Made In Mars on 7 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат