Закарпатці достойно показали себе на міжнародних змаганнях зі спортивного танцю

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 09.12.2015 19:38 СПОРТ

Нещодавно в м. Братислава (Словаччина) відбувся Чемпіонат центральної Європи серед ансамблів з танцювального спорту. У змаганнях взяли участь молодіжні та юніорські команди країн центральної Європи.


Організаторами змагань виступили - "Всесвітня федерація танцювального спорту" та "Словацький союз танцювального спорту".

Україну на цих змаганнях представляла збірна команда Закарпаття. За підсумками змагань наша збірна посіла:

- 1 місце серед Молодіжних команд (фінал «В») в програмі «Стандарт» з хореографією «Ice and fire» на музику до відомого фільму «Гра престолів». Хореографія побудована на основі танцю Віденський вальс.

- 3 місце серед Юніорських команд в програмі «Стандарт» з хореографією «Були на селі» на музичну композицію групи Олега Скрипки (ВВ). В хореографії були використані танці квік-степ, полька, джайв та елементи закарпатських народних танців.

- 6 місце у фіналі «А» серед Молодіжних команд з латино-американською програмою – хореографія «Independence», яка присвячена Незалежності України. В хореографії використані елементи танців румба, самба, пасодобль.

Спортсменів вразила доброзичливість та теплота, з якою їх прийняли глядачі в залі. Вони з великим задоволенням спостерігали за виступами всіх команд.

Тренер та капітан команди Мишко Олександра стверджує: "Атмосфера на змаганнях була надзвичайною, що додавало настрою та сил під час виступів. Кожна команда мала свою групу підтримки. Наші вболівальники одяглися в елементи українськлшл національного костюму. Мені здавалось, що саме яскраві українські віночки та стрічки, а також наші українські прапори справили незабутнє враження на всіх присутніх, не кажучи вже про самі виступи команди. Всі намагалися викластися на максимум, оскільки часу на підготовку до чемпіонату було обмаль. Навіть костюми довелось дошивати в ніч перед виїздом. Хочеться висловити щиру подяку усім хто був причетний до допомоги в організації поїздки на чемпіонат, а саме - Закарпатській обласній державній адміністрації, управлінню молоді та спорту та особисто начальнику управління Ерфану Віталію Йосиповичу, начальнику головного управління ДМС у Закарпатській області Михайлишину Ігорю Володимировичу, консулу Генерального консульства Словацької Республіки у м. Ужгороді Яні Дворецькій, директору ТОВ «Ядзакі Україна» п. Мілошу Босаку. Завдяки цій допомозі ми мали можливість презентувати танцювальний спорт Закарпаття у новому форматі, а саме у форматі ансамблю", - підсумовує капітан команди.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат