УжНУ повідомляє, що “антиващуківський ” лист відкритий для підписання

admin 08.12.2015 07:54 ПОЛІТИКА

Про судовий процес щодо поновлення Ф.Г. Ващука на посаді ректора Ужгородського національного університету.


Враховуючи суспільний резонанс, відповідальність за належне інформування колективу УжНУ, повідомляємо, що 2 грудня 2015 року в Шевченківському районному суді міста Києва відбулося чергове засідання у цивільній справі №761 / 24553/15-C   за позовом Ф.Г. Ващука до Міністерства освіти і науки України про його поновлення на посаді ректора ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (нині ректором працює Володимир Смоланка, на фото).

Розгляд справи знаходиться на стадії з’ясування судом обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Наступне засідання у справі відбудеться 10 грудня 2015 року.

Також інформуємо, що звернення колективу УжНУ до Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілії Гриневич, Міністра освіти і науки України Сергія Квіта, яке підписало понад 700 науково-педагогічних співробітників університету було надіслано адресатам. Відкритий лист від співробітників ДВНЗ «Ужгородський національний університет» 2 грудня був опублікований на сайті МОН (http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2015/12/02/vidkritij-list-do-liliyi-grinevich-ta-sergij-kvita/). Звернення і надалі є відкритим для підписання.

Прес-служба УжНУ

admin

Коментарі :


11.12.2015 12:33 Щербан танька

Йой мене не кивайте, я з мамков тілько заплатила Квіту і Івпну Балогови, оби ня зробили ректорков Мду, я і на Миигалину і Росула ходила у міністерство обсирала, просилам оби тих старих ректорку уверли, а теперь тко мені тоті гроші верне? А щи КРУ задовбало, риє, глядать, я уже не мам з чого їм платити, пишуть на ня усі кому не лінь, коли одобю свої гроші? Я сплю і вижу себе ректором, а щи я подкупила усіх студенту оби ща ня проголосували на виборпх, бо я уже у всякому говні була а депутатков вмісто Анці Іваницької ще не билам. Та теперь усьо маву, а спокою ніт.


08.12.2015 08:07 Федір

А чого він ссить, нинішній ректор? Нехай все йде за законом. Якщо той виграє суди, то нехай тоді йде на конкурс, а правда вона ся вкаже і без цих писульок


08.12.2015 07:59 Гейза

Лист трудящих в НКВД?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат