Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.12.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 9 грудня. Наповнюйте горнятко ароматною кавою і з позитивними дуками розпочинайте новий день. Нехай усе, що нині доведеться зробити, дається вам без зайвих зусиль. Гарної середи й смачного кавування!

Цитата дня:   Моя проблема в тому, що ти - її вирішення.

Фредерік Бегбедер


Погода   9 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями до 5° морозу, вдень 0-5° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ   9   грудня – Опанас, Георгій, Інокентій, Юліан, Яків



Сьогодні також:

Міжнародний день боротьби з корупцією


Цей день в історії

1997 — зробили перший телефонний дзвінок у мережі мобільного зв'язку «Київстар»
2004 — Набрали чинності ухвалені Верховною Радою України закони про зміни до Конституції та особливості проведення голосування 26 грудня на виборах президента України.
2007 — в Ялті відкрито пам'ятник Тарасу Шевченку.
2011 — заявила про закриття українська студія GSC Game Publishing, яка розробила відомі ігри S.T.A.L.K.E.R. i Козаки. S.T.A.L.K.E.R. 2, проект компанії GSC Game World, був заморожений.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 10 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 15.50, 20.00. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 22.00. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00, 17.50. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 12.20. «Сікаріо». Поч. о 13.50, 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “По той бік”. Поч. о 10.00, 22.30. «Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 21.30. «Сікаріо». Поч. о 10.00, 12.15. «Все як ти захочеш». Поч. об 11.30, 16.20, 19.25. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 14.30, 16.05, 18.15, 20.25, 22.00.   «Перекладач». Поч. о 13.00, 17.50. «Маленький принц». Поч. о 14.05. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 14.35, 20.55. “Джем і голограми”. Поч. о 16.45. «Голодні ігри», 3DX. Поч. о 19.00.

“Перемога”
До 10 грудня — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 15.00. «Сікаріо». Поч. о 12.40, 17.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 19.10, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Вам належить стримувати емоції, приховувати справжній стан справ, терплячи певний ряд поневірянь і незручностей. Матеріальний аспект буде балансувати на позначці, що змусить вас нервувати і втрачати сили даремно. Вам необхідно терміново вжити заходів з енергетичного оздоровленню. Зверніть увагу на своє оточення.
Телець Цей день - відмінна умова для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Увечері, варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.
Близнюки   Сьогодні є небезпека потрапити під вплив власних ілюзій і самообману. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувагу, що може призвести до непорозумінь і кривд. Наради і ділові переговори краще призначити на ранок. Ви зможете зробити багато намічених справ.
Рак. Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Вас так само весь день будуть хвилювати питання матеріального характеру. Увечері чекайте приємних гостей.
Лев   На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. Бізнесмени зможуть укласти вигідні контракти або знайти надійних партнерів. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими.
Діва У цей день нова робота може виявитися лише короткочасним заняттям. І те, що так окриляло вас, насправді незабаром обернеться сумним розчаруванням. У побутовій сфері тиждень обіцяє більш стійкий стан. Можливі хороші придбання. Не виключено відновлення, повернення втраченої речі. Чекайте подарунка від хорошої людини.
Терези Сьогодні для Вас можуть мати місце значні грошові втрати, матеріальний спад в результаті необачних дій. Побутова сторона життя потребують уваги. Доведеться займатися відновленням майна, ремонтними роботами. Краще проведення часу - в колі однодумців, чиї поради та підтримка допоможуть вам у житті.
Скорпіон Сьогодні зірки закликають вас до прояву гнучкості, дипломатичності у стосунках з оточуючими. Спілкування з друзями може стати джерелом замкнутості, недовіри. Ви будете відчувати наростання власну вразливість, неможливості відчувати себе вільними і незалежними.
Стрілець Сьогодні Вам належить дратувати своєю поведінкою близьких родичі. Ви навряд утримайтеся від конфлікту. У теж час не вдасться рівно прожити цей день. Молодші члени сім'ї дадуть привід для хвилювань. Вимогливість, прискіпливість може налаштувати проти вас близьких.
Козеріг Вас можливо запросять в гості. Не виключений прийом гостей і у себе вдома. Це буде клопітно, але й підніме настрій. Не виключено отримання невеликого подарунка від дами. Старий знайомий повідомить вам разючу новина. Чекають великі витрати.
Водолій.   Вам належить з недовірою сприймати точку зору близької людини. Вищий ступінь іронії буде присутній у ваших оцінках по відношенню до оточуючих. Разом з тим ви будете інтуїтивно очікувати похвали з боку друзів і знайомих.
Риби Сьогодні   ви повинні з особливою увагою поставитися до успіхам та досягненням ваших друзів або союзників. Обдумуючи чужі перспективи, ви самі здатні знайти нові рішення власних проблем. Ви не можете припустити, що хтось здатний виявитися більш далекоглядним і удачливим. Можливі короткі поїздки з певною метою. Сприятливими стануть дії, спрямовані на продовження або завершення давно розпочатих справ.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Сьогодні почув по телевізору, що дорослому леву потрібно 20 годин на відпочинок кожен день. Я так і знав: я – дорослий лев!


Третя година ночі. А тут раптом сусід гупає ногою у двері! Я так
перелякався, що в мене аж перфоратор з рук випав.


Ні одна жінка не зможе вам принести стільки задоволення, як дві!

Just a pair of... sirens.// via Instagram: @youtiao666

Posted by Shanghaiist on 14 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат