Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 8 грудня. Додавайте улюблені солодощі до ранкової кави і будьте в гармонії з собою на початку нового дня. Пам’ятайте, що більшість наших хвилювань нічого не варті, бо треба робити щось, а не шкодувати про те, чого не зробив. Вірте у власні сили й упевнено йдіть до мети. Гарного вівторка!

Цитата дня:   На світі немає нічого неможливого - справа тільки в тому, чи вистачить у тебе хоробрості.

Дж. К. Роулінг


Погода   8 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 1° морозу, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ   8 грудня. Андрій, Варлам, Василь, Віктор, Григорій, Дмитро, Іван, Іларіон, Климент, Кузьма, Микола


Сьогодні також:
• День Конституції Узбекистану
• День працівників радіо і телебачення Киргизстану
• День студента в Болгарії
• День матері в Панамі



Цей день в історії

1920 — Олександр Грін прочитав у Будинку мистецтв у Петрограді свою повість «Червоні вітрила».
1941 — США та Велика Британія оголосили війну Японії.
1943 — війська 2-го Українського фронту зайняли районний центр Кіровоградської області Нова Прага.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мистецький центр «Галерея Ілько»
8 грудня – презентація книги Оксани Луцишиної. Поч. о 19.00.
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 10 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 15.50, 20.00. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 22.00. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00, 17.50. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 12.20. «Сікаріо». Поч. о 13.50, 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “По той бік”. Поч. о 10.00, 22.30. «Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 21.30. «Сікаріо». Поч. о 10.00, 12.15. «Все як ти захочеш». Поч. об 11.30, 16.20, 19.25. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 14.30, 16.05, 18.15, 20.25, 22.00.   «Перекладач». Поч. о 13.00, 17.50. «Маленький принц». Поч. о 14.05. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 14.35, 20.55. “Джем і голограми”. Поч. о 16.45. «Голодні ігри», 3DX. Поч. о 19.00.

“Перемога”
До 10 грудня — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 15.00. «Сікаріо». Поч. о 12.40, 17.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 19.10, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Ваші духовні однодумці будуть поруч у вигляді двох знайомих облич, які чомусь вас дратують в даний момент. Вам буде складно спілкуватися з представниками протилежної статі, так як нерідко ваші цілі можуть бути витлумачені невірно. Зірки не радять вам зараз заводити друзів з подібних осіб.
Телець Ви відчуєте сьогодні емоційний підйом, проте ні в якому разі не втрачайте розсудливості і слід зверніть увагу на рішення професійних завдань. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Увечері побалуйте своїх дітей новою іграшкою або цікавою книжкою.
Близнюки   Сьогодні   можлива далека поїздка або підготовка до неї. У відносинах з давнім другом або подругою ви знайдете деякий романтизм, новизну почуттів. У ці дні буде актуально вираз: все нове - добре забуте старе.
Рак. Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь фізичного навантаження - так Ви скинете накопичилася напруга. Не виключено, що вечір Ви проведете з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. У фіансовой сфері швидше за все, вас чекають матеріальні труднощі. Вірогідні зустрічі з впливовими людьми на роботі.
Лев   Цей день буде чреватий для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Можливі проблеми матеріального характеру, якщо Ви дозволяли собі розслабитися, то дуже ймовірні фінансові труднощі. Сьогодні не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін, в теж час він дуже вдалий день для людей творчих професій.
Діва Сьогодні з'явиться можливість здійснити довгоочікувані зміни. Часто пропоновані зміни можуть лякати вас своєю очевидною неспроможністю. Виникає небезпека загрузнути в заздрості і порожніх розмовах. Вам варто дбайливо ставитися до здоров'я і енергетичному потенціалу взагалі. Так як існує небезпека розтратити себе по дурницях, направивши сили в непотрібне русло.
Терези Сьогодні для Вас настає складний період, коли необхідно вступити в згоду з самим собою, бути досить відповідальним у прийнятті рішень. Ініціатива може бути занадто поспішної. Зірки застерігають вас від бездумних вчинків, невмотивованих дій.
Скорпіон Сьогодні будьте обережні. Хоча майже завжди ви будете налаштовані відмовляти людям, вбачаючи в їхніх намірах елемент корисливої зацікавленості. Відсутність щирості, відкритості може обтяжувати вас, як у діловому, так і в особистому житті. Підозрілість буде притаманна всім представникам цього знаку на протязі всього дня.
Стрілець Сьогодні Вам захочеться зберегти в деякій таємниці від оточуючих свої потаємні думки, плани. Не виключені напади невпевненості в собі, страху перед майбутнім. В особистому житті ситуація буде поліпшуватися. Відносини між подружжям вирівнюються. Вільні сімейні пари будуть сьогодні на порозі укладення шлюбу.
Козеріг Ви сьогодні подолаєте якусь перешкоду, яке значно ускладнює ваше життя. Ступінь віддаленості від оточуючих буде стрімко зростати. Власне, ви завжди будете на людях, в потоці зобов'язань. Але у власному будинку не захочете бачити навіть свого кращого друга.
Водолій.   Сьогодні Ви будете перебувати в постійному русі, прагнучи встигнути усюди. Друзі будуть постійно біля вас, незалежно від ваших бажань. Попереду багато фізичних навантажень, але вони матимуть позитивне значення. В особистому житті почуття домінують над розумом.
Риби Сьогодні   ви не повинні пропустити повз вуха чужих слів, уваги, якщо тільки вони спрямовані на вашу персону. З'явиться стимул для дій і спілкування. Нерідко це буде пов'язано з підвищеним інтересом до вас з боку осіб протилежної статі. Відсутність свободи в ситуації і обставин стає найголовнішою перешкодою на шляху до мети.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Що найголовніше у жіночій красі?
- Рот.
- А точніше? Форма, колір, розмір? .
- Головне, щоб він був закритий.


Прораб Васильвич робивши ремонт в своїй квартирі, не зміг впоратись зі звичкою і стирив мішок цементу і ящик плитки.


Маленький хлопчик говорить:
- Мама, а хіба у тата є корова?
- Ні, з чого ти взяв?
- Він говорив своїй секретарці, що у неї фігура краща, ніж у його корови…

Explosão de fofura #videododia

Posted by Revista Pais & Filhos on 30 березень 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат