Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.12.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 7 грудня. Нехай ваш ранок розпочинається з ароматного кавування у затишній компанії. Цінуйте щирі усмішки позитивних людей і зважайте на дрібниці, адже вони нерідко вказують на суттєві речі. Успіху в усіх починаннях і гарного понеділка!

Цитата дня:   Бо взимку, ти знаєш, дуже особливе тепло. Воно пахне любов‘ю і затишком. І казкою. Зимовою казкою.

Надійка Гербіш, "Теплі історії до кави".


Погода   7 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці подекуди туман, на окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, в горах місцями протягом доби 2° тепла - 3° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ   7 грудня – Олександр, Григорій, Євген, Катерина, Марк, Семен


Сьогодні також:
• Міжнародний день цивільної авіації
•   Україна: День місцевого самоврядування




Цей день в історії

1678 — Луї Геннепін першим з-поміж європейців побачив Ніагарський водоспад.
1732 — у Лондоні відкрився театр Ковент-Гарден, домашня сцена Лондонського королівського балету та Лондонської королівської опери.
1941 — Японська авіація знищила американську морську базу Перл-Гарбор.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 10 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 15.50, 20.00. «Віктор Франкенштейн». Поч. о 22.00. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00, 17.50. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 12.20. «Сікаріо». Поч. о 13.50, 23.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “По той бік”. Поч. о 10.00, 22.30. «Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 21.30. «Сікаріо». Поч. о 10.00, 12.15. «Все як ти захочеш». Поч. об 11.30, 16.20, 19.25. “У серці моря”, CineMAX 3D. Поч. об 11.55, 14.30, 16.05, 18.15, 20.25, 22.00.   «Перекладач». Поч. о 13.00, 17.50. «Маленький принц». Поч. о 14.05. «Шеф Адам Джонс». Поч. о 14.35, 20.55. “Джем і голограми”. Поч. о 16.45. «Голодні ігри», 3DX. Поч. о 19.00.

“Перемога”
До 10 грудня — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»,   3D. Поч. о 10.00. «Маленький принц»,   3D. Поч. о 15.00. «Сікаріо». Поч. о 12.40, 17.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 19.10, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні протягом всього дня ви станете скаржитися на долю, на дії ділових партнерів або поведінку сусідів. Ви можете зіпсувати будь зароджується довіру. Слідкуйте за висловлюваннями. Існує небезпека виглядати смішно і безглуздо.
Телець День сприятливий для будівельників, для зайнятих у сферах техніки та послуг. Ви зможете проявити свої таланти у професійній сфері діяльності. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Побільше рішучості і зосередженості.
Близнюки   На Вас можливо ляже якась відповідальність, якій ви благополучно уникали в минулому. Належить якось відвідати офіційні кабінети, зустрічатися з посадовими особами з метою завершення досить складного питання.
Рак. На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним. Мрії повинні відповідати реальності. Вам буде супроводжувати успіх у відносинах з протилежною статтю і цілком імовірно поновлення старих серцевих уподобань. Сьогодні так само сприятливі підприємництво і торгівля.
Лев   Цей день - відмінна умова для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. Друзі можуть запросити в театр або в кіно в теж час невдалий день для сексу. Будуть так само вдалі комерційні операції, можлива допомога з-за кордону.
Діва Незважаючи на зайнятість цей день подарує вам трохи розваг. Ви проведете час в приємному оточенні друзів. У ці години ви можете витрачати гроші на якісь обов'язкові заходи. Часто це буде пов'язано з підтримкою родичів, сімейними традиціями та особистої душевною щедрістю. Постарайтеся не концентруватися на образах, це притягне до вас немудре вчинків.
Терези Вас сьогодні можуть очікувати рутинні справи і звичні турботи. Разом з тим виникає перспектива розширення сфери діяльності. Завдяки підтримці давніх компаньйонів ви зумієте завершити складне питання, пов'язане з власністю. Можливі великі придбання, поліпшення матеріального аспекту. А ось особисте життя відходить на другий план.
Скорпіон Вам сьогодні слід зосередиться на ідеї змін. І ви здатні її правильно розглянути. Цей день принесе вам, нарешті, позитивну інформацію на цьому напрямку. Ви будете натхнені разом з вашими близькими. Ви вийдете на новий рівень. З'явиться більше свободи.
Стрілець Для вас хороший і благополучний день. Ви будете пов'язувати своє майбутнє з надіями на краще. Інтуїтивно ви були давно готові до кардинальних змін у долі, але час для здійснення їх настає тільки тепер. Багато що стає зрозумілим, прояснюються деталі можливих змін.
Козеріг Сьогодні Ви будете просто боротися з власною лінню. Проблема здоров'я також зверне на себе увагу. Деяких неприємних процедур не уникнути. У відносинах з дітьми ви зумієте зберегти рівновагу ситуації. Нове знайомство справить на вас велике враження.
Водолій.   Сьогоднішній день, дружнє застілля Ви не стільки подарує радість, скільки втомить. Виникає необхідність у підвищенні освіти. Так чи інакше ви будете прагнути до володіння бажаної інформацією. Бережіть здоров'я, не нехтуйте профілактичними заходами.
Риби День очікується досить складним. Багато хто відзначає, що їхні плани надто відрізняються від пропонованої життям ситуації. Все це буде настільки заплутаним, що ніхто не в змозі розібратися, в чому власне справа. І хоча ви весь час будете говорити про роботу, головна увага зосереджена на проблемах особистому житті. Ви часто будете спілкуватися з тими, кого мало знаєте, з ким не маєте жодних стосунків.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

А мені багато не треба: здати сесію і чого-небудь поїсти.


Маршрутка на великій швидкості в'їжджає у крутий поворот. З неї випадає людина, яка одразу встає та намагається наздогнати транспорт. Пасажири кричать:
- Не намагайтеся, не наздоженете!
- Мушу! Я ж водій маршрутки!!!


Якщо фотоальбомчик маленький і тоненький, а фотокартка одна і страшненька, то це — паспорт.

Самое бесполезное изобретение.Подписывайся на Взрыв мозга и мы будем удивлять тебя каждый день!

Posted by Взрыв мозга on 22 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат