Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.11.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 25 листопада. Розпочинайте екватор тижня з горнятка улюбленої кави під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай щастя упізнається у всьому, що вас оточує. Радійте світові, даруйте любов – й отримаєте натомість значно більше. Гарної середи!

Цитата дня:   Ми ні перед ким не зобов'язані. У нас є один обов'язок - бути щасливими.

Рей Бредбері


Погода   25 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці на рівнинній та передгірній частині тумани, подекуди слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями вночі 9-12°, вдень 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 4-6° тепла.



ІМЕНИНИ   25 листопада – Олександр, Борис, Володимир, Дмитро, Костянтин, Лев.


Сьогодні також:
• Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок



Цей день в історії

1905 — у Лубнах вийшло друком перше число газети «Хлібороб», першої легальної україномовної газети в підросійській Україні
1981 — Генеральна Асамблея ООН оголосила цей день Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства над жінками
1992 — Кабінет Міністрів України видав постанову «Про випуск в обіг приватизаційних майнових сертифікатів»


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 листопада — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.00, 16.30. 19.00.“007: Спектр”. Поч. о 14.00. “Стів Джобс”. Поч. о 21.30. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 листопада — “ Шеф Адам Джонс”. Поч. о 10.00, 17.55. “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о10.00, 16.55, 19.30. «Голодні ігри” CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 14.30, 16.40, 19.10, 21.40.«Рок на Сході». Поч. об 11.40. “Стів Джобс”. Поч. о 12.20, 22.00.   «Пригоди Піксі: Ельфи хулігани”. Поч. о 13.20. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 14.45, 21.10. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 15.00.   “Все як ти захочеш”. Поч. о 16.25, 19.40. “Саранча”. Поч. о 22.40.

«Перемога»
До 25 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 14.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 17.00. «Голодні ігри”. Поч. о 12.00, 19.10, 21.40.

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У першій половині дня тобі доведеться боротися з труднощами, які створили конкуренти. Не варто звертати уваги на критику колег. Роби так, як підказує тобі професійний досвід. У другій половині дня спробуй переключитися на іншу діяльність. Тобі потрібно відволіктися від проблем, щоб поглянути на них з боку.
Телець Сьогодні тобі потрібно звернути увагу на поведінку своїх колег. У твоєму оточенні є таємний недоброзичливець. Намагайся знайти ворога і заблокувати його дії. У другій половині дня на тебе чекає важлива розмова з керівництвом. Не варто обговорювати своїх колег, говори про свої переваги. Вільний час присвяти наведенню порядку на робочому місці.
Близнюки   У першій половині дня тобі доведеться боротися з труднощами, які створили конкуренти. Не варто звертати уваги на критику колег. Роби так, як підказує тобі професійний досвід. У другій половині дня спробуй переключитися на іншу діяльність. Тобі потрібно відволіктися від проблем, щоб поглянути на них з боку. Увечері тобі потрібно раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Рак. У першій половині дня старайся відмовитися від спілкування з агресивно налаштованими особами. Не варто втручатися в конфлікти між колегами. Тобі потрібно сконцентруватися на своїх планах. У другій половині дня стережись обману з боку нових партнерів. Уважно вивчай всю отриману інформацію.
Лев   Цей день буде насичений дрібними конфліктами і суперечностями. Твій настрій може ускладнити ситуацію на роботі. У другій половині дня старайся відмовитися від участі в інтригах колег. Тобі потрібно зайнятися підготовкою важливих справ і плануванням. Увечері спробуй проаналізувати свої помилки і почни боротьбу з власними недоліками.
Діва У першій половині дня тобі варто відмовитися від далеких поїздок і відряджень. Твої партнери нададуть важливу інформацію. Обговоривши ідеї з керівництвом, ти отримаєш гарні результати. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток, яка приємно здивує. Увечері проведи більше часу з коханою людиною.
Терези У першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з отриманням грошей. Тобі варто звернутися по допомогу, щоб вирішити проблему. У другій половині дня старайся відмовитися від ризикованих угод. Тобі вдасться викрити обман конкурентів. Увечері тобі потрібно розслаблення і відпочинок, щоб відновити сили.
Скорпіон Вранці тебе порадують приємні звістки від старих партнерів. Намагайся використовувати інформацію собі на благо. Ти переможеш своїх конкурентів і отримаєш гарний прибуток. У другій половині дня на тебе чекає фінансовий успіх від нових починань. Увечері тобі потрібно отримати приємні враження, щоб відновити енергетику.
Стрілець У першій половині дня старайся уникати конфліктних ситуацій. Твій занепадницький настрій може стати перешкодою для виконання важливих справ. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про підвищення. Від твоєї наполегливості та завзятості залежить фінансовий результат. Увечері зустрінься з близькими подругами, щоб вилити душу.
Козеріг У першій половині дня тобі варто звернути увагу на поведінку колег. Ти маєш у своєму оточенні серйозних ворогів. У другій половині дня ти отримаєш схвалення своїх дій з боку керівництва. Намагайся не втручатися в чужі інтриги і плітки. Увечері спробуй поговорити з партнером про усунення недоліків в особистих стосунках.
Водолій.   У першій половині дня можуть виникнути перешкоди, які змінять твої плани. Тобі варто навчитися працювати в команді. Відмовившись від особистих амбіцій, ти зможеш поліпшити результати роботи. У другій половині дня будь уважнішою при підписанні документів. Увечері не варто сідати за кермо, існує ризик аварій.
Риби У першій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Візьми найкращі ідеї і втілюй їх у життя, щоб отримати прибуток. У другій половині дня тобі доведеться надати допомогу колегам. Не варто витрачати свої сили даремно, краще ввічливо відмовитися. Вільний час присвяти купівлі необхідних господарських речей.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Тест на порядність.
Вставте відсутні літери в слово:
...У...НЯ.
Якщо у Вас вийшло "КУХНЯ", Ви - порядна людина.


Фразу вчителя: "Вивчіть той вірш, який більше сподобається"
Учні сприймають як: "Вивчіть той вірш, в якому найменше слів"


Презерватив унікальна річ: створений людьми для людей від людей.

jajajaj abusadora quiere dañar los motores jajjaja

Posted by Merette Show on 19 июня 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат