Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.11.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 24 листопада. Нехай ваш ранок розпочинається з гармонійного кавування разом з близькими людьми. Душевний спокій – це те, чого нерідко бракує нам у цей неспокійний час. Тому цінуйте такі хвилини й будьте впевнені у власних силах. У вас обов’язково все вийде!

Цитата дня:   Все, що несподівано змінює наше життя, - не випадковість.

Олександр Грін.


Погода   24 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На гірських дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла, у горах місцями 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі до 2° морозу, вдень 4-6° тепла.



ІМЕНИНИ   24 листопада - Віктор, Максим, Степанида, Федір


Цей день в історії

1638 — в урочищі Маслів Став ухвалена «Ординація війська запорозького реєстрового».
1859 — Чарльз Дарвін опублікував свою працю «Походження видів», що є одним з найзнаменитіших творів в історії науки й основоположним у сфері еволюційного вчення.
1910 — у Севастополі розпочала роботу офіцерська школа авіації.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 листопада — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.00, 16.30. 19.00.“007: Спектр”. Поч. о 14.00. “Стів Джобс”. Поч. о 21.30. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 листопада — “ Шеф Адам Джонс”. Поч. о 10.00, 17.55. “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о10.00, 16.55, 19.30. «Голодні ігри” CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 14.30, 16.40, 19.10, 21.40.«Рок на Сході». Поч. об 11.40. “Стів Джобс”. Поч. о 12.20, 22.00.   «Пригоди Піксі: Ельфи хулігани”. Поч. о 13.20. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 14.45, 21.10. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 15.00.   “Все як ти захочеш”. Поч. о 16.25, 19.40. “Саранча”. Поч. о 22.40.

«Перемога»
До 25 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 14.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 17.00. «Голодні ігри”. Поч. о 12.00, 19.10, 21.40.

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Тобі сьогодні доведеться подолати багато складнощів і перешкод. Намагайся не падати духом і не робити необдуманих кроків. У другій половині дня твої колеги допоможуть вирішити складну ситуацію. Намагайся уважно аналізувати всю отриману інформацію. Увечері спробуй зняти напругу за допомогою водних процедур.
Телець У першій половині дня тобі доведеться виконати багато важкої роботи. Будь дисциплінованою і стався до справ серйозно і відповідально. У другій половині дня старайся уникати конфліктів з оточуючими. Тобі потрібно звернутися за підтримкою до керівництва, щоб уникнути складнощів. Увечері проведи романтичний час із коханою людиною.
Близнюки   Сьогодні на тебе чекає конфліктна ситуація з колегами. Намагайся стримувати свої емоції і не піддаватися чужому впливу. У другій половині дня тобі доведеться відстоювати свої ідеї публічно. Не варто довіряти людям, які тебе одного разу вже зрадили. Увечері старайся усамітнитися і побути в спокійній обстановці.
Рак. Сьогодні тобі доведеться зайнятися вирішенням конфліктної ситуації з партнерами. Не варто йти на поступки, відстоюй свої позиції. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Отримавши прихильність до себе співрозмовника, ти зможеш досягти потрібного результату. Ділова вечеря посприяє твоєму просуванню.
Лев   Вранці можуть виникнути конфліктні ситуації з сусідами. Не звертай уваги на дрібниці і старайся не спізнюватися. У другій половині дня ти зможеш переконати керівника у своїй правоті. Відмовся від участі в провокаційних діях своїх колег. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами і близькими.
Діва У першій половині дня можуть виникнути перешкоди, пов'язані з бюрократичними інстанціями. Відклади ті справи, які ти не в силах швидко розв'язати. У другій половині дня твої партнери можуть запропонувати незаконні дії. Добре обміркуй усе, як слід, і не ризикуй своєю репутацією. Увечері на тебе чекає зустріч із особою, яка відчуває сильні почуття.
Терези У першій половині дня ти зможеш виконати всі намічені плани. Намагайся уникати спілкування з людьми, які вороже до тебе ставляться. У другій половині дня спробуй зайнятися аналізом фактів та інформації. Тобі вдасться знайти причину недоліків у роботі. Увечері піди в клуб з подругами, щоб розвіятися.
Скорпіон У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яка дозволить збільшити твій прибуток. Намагайся покладатися на свою інтуїцію і не довіряти чужій думці. У другій половині дня на тебе чекає публічне визнання в середовищі колег. Твої конкуренти залишаться позаду і не зможуть тебе обігнати. Увечері на тебе чекає цікава зустріч із успішною особою.
Стрілець Сьогодні ти зможеш отримати довгоочікуване рішення. Твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх обіцянок. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі проблеми. Тобі потрібно сконцентрувати свої зусилля на виконанні плану. Вільний час присвяти освоєнню цікавої та корисної інформації.
Козеріг У першій половині дня твої плани можуть істотно змінитися. Слідуй за перебігом подій і ти отримаєш гарні результати. У другій половині дня твої партнери дадуть рекомендацію. Ти отримаєш велику вигоду, яка поліпшить твій матеріальний статус. Увечері постарайся відволіктися від суєти і провести час у романтичній атмосфері.
Водолій.   У першій половині дня тобі доведеться відмовитися від наміченого плану. Можуть виникнути непередбачені складнощі, які викличуть розтрати. У другій половині дня старайся виконувати всі доручення керівництва. Тобі не варто звертати уваги на критику колег, будь впевненою в своїх силах. Увечері старайся уникати спілкування з негативними людьми.
Риби У першій половині дня можуть виникнути проблеми в спілкуванні зі старими партнерами. Не варто підганяти події, утримайся від прийняття рішень. У другій половині дня стережися перевірок та розбіжності з керівництвом. Тобі потрібно набратися терпіння, щоб досягти наміченої мети. Увечері старайся звільнитися від домашніх турбот і відпочити.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Злість - це стан, в якому язик працює швидше мозку.


— Тату, сьогодні в нас у школі скорочені батьківські збори.
— Як це — скорочені?
— Ти, я і директор.


Мама – Вовочці:
- Ми хочемо купити дачу, тому тато вирішив кинути пити, я – кинути курити, а що ти зробиш?
- А я можу кинути школу!

I'm dying!! :D :D :D :D

Posted by Jamsplay.com on 15 ноября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат