Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.11.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 23 листопада. Запрограмовуйте себе на хороший початок нового дня разом з горнятком ароматної кави. Цінуйте кожну мить життя і людей, які поруч із вами. Затишку вам, гармонії і тепла!

Цитата дня:   Я знайшов щастя в той момент, коли вирішив припинити пошуки.

Фредерік Бегбедер


Погода   23 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Вночі часом опади, вдень невеликі опади у вигляді дощу, в горах мокрого снігу та снігу. В гірських районах подекуди: слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вдень 1-3° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Вночі часом дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ   23 листопада – Орест, Родіон, Ольга, Ганна.



Цей день в історії

1938 — Карпатська Україна отримала автономію у складі Чехо-Словаччини.
1943 — радянські війська зайняли районний центр Онуфріївку Кіровоградської області.
1956 — перший день змагань XVI Олімпіади в Мельбурні (Австралія). Радянський стаєр Володимир Куц виборов золото.
1963 — в Далласі сталося одне з найгучніших вбивств ХХ століття. Лі Харві Освальд застрелив президента США Джона Фіцджеральда Кеннеді.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 листопада — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.00, 16.30. 19.00.“007: Спектр”. Поч. о 14.00. “Стів Джобс”. Поч. о 21.30. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 листопада — “ Шеф Адам Джонс”. Поч. о 10.00, 17.55. “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о10.00, 16.55, 19.30. «Голодні ігри” CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 14.30, 16.40, 19.10, 21.40.«Рок на Сході». Поч. об 11.40. “Стів Джобс”. Поч. о 12.20, 22.00.   «Пригоди Піксі: Ельфи хулігани”. Поч. о 13.20. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 14.45, 21.10. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 15.00.   “Все як ти захочеш”. Поч. о 16.25, 19.40. “Саранча”. Поч. о 22.40.

«Перемога»
До 25 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 14.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 17.00. «Голодні ігри”. Поч. о 12.00, 19.10, 21.40.

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні ти матимеш оптимістичніший і підведений настрій, ніж раніше. Тому сьогодні має сенс зайнятися тим, чим ти давно планувала. Можеш розраховувати на добрі результати. Зверни увагу на кровообіг, якщо ти маєш проблеми з серцем – настав час звернутися до лікарки. День привертає до спілкування і реалізації планів.
Телець Що б ти не зробила в цей період – у тебе все вийде, тому можеш сміливо приступати до реалізації планів. Також сьогодні сприятливий день для спілкування з коханими і для нових романтичних знайомств. Не відмовляйся від побачення, інакше ти багато втратиш. Безліч різних контактів дають багато можливостей. Постарайся вибрати з них ті, які дійсно заслуговують на твій час.
Близнюки   Сьогодні ти можеш зазнати як обман, так і самообман. Постарайся сьогодні менше вірити всьому, що тобі говорять, а також уникай двозначних ситуацій. Чим більш чітко і ясно ти доводитимеш інформацію до інших, а також її сприйматимеш сама – тим краще для тебе. В іншому - звичайний день.
Рак. Сьогодні у тебе значно додасться сил і ентузіазму. Тому, якщо ти маєш заплановані справи – сміливо приступай до їх здійснення, особливо в першій половині дня. Господарські справи, а також питання, пов'язані з будинком і сім'єю, вирішуватимуться напрочуд легко й просто. Не перевтомлюйся, особливо в емоційному відношенні.
Лев   День, коли має сенс зайнятися собою і своєю зовнішністю. Дай більше свободи своїм близьким і особливо дітям. Варто більше їм довіряти і дозволити робити помилки. Сьогодні може постати питання про особисту автономність твоїх близьких. Дійсно – ослаб повід!
Діва Сьогодні має сенс розібратися в тих перспективах, які з'явилися у тебе на цей день. Приділи свій час плануванню і аналізу свого потенціалу і реальної можливості досягти мети. Також не забувай про своє здоров'я. Напередодні понеділка постарайся не перевтомлюватися і гарненько відпочити.
Терези День передбачає рівний перебіг подій без нервування і переживань. Проте будь обережна: хтось із твого оточення захоче скористатися твоїм часом і настроєм. Звичайно, не поспішай відмовлятися, але і не погоджуйся. Якщо ти бачиш вигоду у вирішенні чужих проблем – сміливо погоджуйся. В іншому випадку – утримайся від альтруїзму.
Скорпіон Сьогодні має сенс завершити ряд тих завдань і питань, які не вдалося закінчити минулого тижня. Вся річ у тому, що нові завдання можуть перешкодити тобі підтягнути старі хвости. Шукай допомоги і підтримки в своєму оточенні. Не забувай старих друзів. Серед них є незамінні люди! Саме тому тобі не варто було спалювати мости в недавньому минулому!
Стрілець День передбачає наявність низки прекрасних перспектив, особливо для тих, хто перебуває у шлюбі або планує спільне майбутнє. Ентузіазм і оптимізм, яким ти зараз наповнена, варто спрямувати в плідне русло. Тому постарайся послати всі свої сили на творення. Не ігноруй порадами старших. День варто провести разом із тими, хто тебе цінує.
Козеріг Сьогодні має сенс зайнятися організацією дозвілля своєї сім'ї або друзів. Твоєму ентузіазму і практичності зараз позаздрить кожен. Саме тому тобі варто більше уваги приділити своїм близьким. Будь упевнена в собі і роби все для того, щоб досягти мети. Цей день прекрасний для наведення мостів із дорогими для тебе людьми.
Водолій.   Постарайся сьогодні не переохолоджуватися і не перевтомлюватися. Твій імунітет ослаблений, а настрій провокує нудьгу. Звичайно, можна з цим боротися і мріяти про південні береги і пекуче сонце, проте не варто забувати про вирішення поточних завдань. Тому постарайся сьогодні узяти себе в руки і більш чітко спланувати наступний тиждень.
Риби Цей день краще провести в тиші і спокої. Враховуючи той факт, що зараз не найтепліша пора року – від тривалих прогулянок на свіжому повітрі варто відмовитися. Постарайся не ігнорувати культурні заходи, особливо – класику. Якщо ж ти не схильна до виходу в світ – залишайся вдома і проведи день так, як ти про це мрієш у будні.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

При відсутності одягу на жінці відсутність розуму не помітно.


— Коханий, тaк все нaдоїло, хочеться різноманіття в ліжку. Дaвaй погрaєм: я – продaвець, ти – покупець.
— Ну дaвaй, спробую. Дівчино, у вас сaло є ?
— Ні.
— А я нaмацав.


- Даша, ти мене не так зрозуміла!
- Це я тебе не зрозуміла? Я чудово все зрозуміла! Ти поводишся зі мною, як з собакою: принеси, подай, принеси, подай.
- Дашенька, ти помиляєшся!
- Що це я помиляюся? Ось зараз як візьму палицю!
- Даша, фу!

Well .. I never expected that!!

Posted by Miss Arab USA on 4 сентября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат