Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.11.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 20 листопада. Нехай ранкове кавування з близькими людьми надихає вас на нові звершення. Прокидайтеся в доброму гуморі, легко виконуйте справи й завершуйте тиждень. Гармонійного відпочинку вам на вихідних!

Цитата дня:   Люди завжди чекають ідеальних обставин, щоб почати щось робити, чи то навчання, чи бізнес або тренування. Зрозумій ти нарешті: ідеальної ситуації не існує! На тебе не звалиться з ні звідки купа можливостей, після чого ти скажеш: ось він - мій час. Початком всього може бути тільки одне - твій перший крок, година болю, що дає велич довжиною в життя.

© Джордж Грегорі


Погода 20 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно, часом дощі, вночі та вранці сильні. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, вдень 6-11°, у горах місцями до 2°, вдень 3-5° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вночі та вранці сильний. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-9°, вдень 9-11° тепла.




ІМЕНИНИ     20 листопада - Валерій, Кирило, Лазар, Федір, Зосим




Сьогодні також:

•   ООН: Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод
•   ООН: Всесвітній день дітей
•   ООН: День пам'яті трансгендерів
•   ООН: Всесвітній день відмови від куріння
• День індустріалізації Африки
•   Україна: День працівника сільського господарства




Цей день в історії

1805 — Відбулась прем'єра єдиної опери Людвіґа ван Бетховена «Фіделіо».
1818 — Симон Болівар проголосив незалежність Венесуели від Іспанського королівства
1910 — Початок Мексиканської революції. Франсиско Мадеро оголошує План Сан-Луїс-Потосі, де проголошує себе президентом Мексики та закликає до озброєної боротьби проти диктатора Порфіріо Діаса.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
22 листопада — «Червоний капелюшок». Поч. о 12.00. «В Парижі гарне ліно”. Поч. о 18.00.

“Бавка”
22 листопада — “Коза-дереза”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Закарпатський обласний державний драматичний театр (Мукачево, пл. Миру, 1)
22 листопада —   вистава “Всі миші люблять сир”. Поч. о 12.00. «По-модньому». Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 25 листопада — «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.00, 16.30. 19.00. “007: Спектр”. Поч. о 14.00. “Стів Джобс”. Поч. о 21.30. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 25 листопада — “ Шеф Адам Джонс”. Поч. о 10.00, 17.55. “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о 10.00, 16.55, 19.30. «Голодні ігри” CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 14.30, 16.40, 19.10, 21.40. «Рок на Сході». Поч. об 11.40. “Стів Джобс”. Поч. о 12.20, 22.00.   «Пригоди Піксі: Ельфи хулігани”. Поч. о 13.20. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 14.45, 21.10. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 15.00.   “Все як ти захочеш”. Поч. о 16.25, 19.40. “Саранча”. Поч. о 22.40.


«Перемога»
До 25 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 14.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 17.00. «Голодні ігри”. Поч. о 12.00, 19.10, 21.40.

Галерея «Ужгород»
До 25 листопада — виставка митців молодіжного об’єднання при крайовому осередку Національної спілки художників України.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мисецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Сергія Глущука “Житття як воно є”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Вранці можуть виникнути конфлікти на побутовому грунті. Не варто піддаватися негативним емоціям і псувати настрій оточуючим. Ти зможеш розв'язати проблемну ситуацію, якщо підеш на поступки. У другій половині дня у тебе з'явиться можливість відновити стосунки зі старими партнерами. Пам'ятай, що краще змиритися зі знайомими недоліками, ніж зіткнутися з новими труднощами.
Телець У першій половині дня ти дізнаєшся важливу інформацію про плани керівництва. Не варто поспішати у прийнятті важливого рішення. Покладайся на свій професійний досвід і не сприймай чужих порад і наставлянь. У другій половині дня стережися людей, які нав'язливо пропонують свої послуги. Тобі потрібно відволіктися і провести час у приємній розслаблюючій атмосфері.
Близнюки   Сьогодні у тебе з'являться нові перешкоди і складності. Тобі потрібно сконцентруватися на роботі і не звертати уваги на дрібні подразники. У другій половині дня тобі доведеться виконати всю накопичену роботу. Спробуй абстрагуватися від існуючих проблем і поглянути на ситуацію з іншого боку. Увечері прогуляйся по парку і присвяти час роздумам.
Рак. Вранці старайся уникати сварок з близькими. Твій настрій може стати перешкодою у виконанні робочих завдань. У другій половині дня спробуй звернутися за порадою до керівництва. Твої ідеї отримають визнання і додаткове фінансування. Вільний час краще провести в колі однодумців.
Лев   У першій половині дня намагайся не вступати в суперечки. Твої колеги можуть створити складну ситуацію, яка заблокує твої дії. У другій половині дня спробуй поговорити з керівництвом і попросити поради. Тобі потрібно заспокоїтися, щоб прийняти правильне рішення. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, краще сиди вдома.
Діва Сьогодні на фахівців у сфері продажів чекають гарні результати. Тобі варто використовувати старі ділові контакти, щоб досягти мети. У другій половині дня постарайся знайти час для вирішення фінансових питань. Ти можеш вступити в союз з конкурентами, щоб отримати більше прибутку. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю.
Терези Цей день принесе додаткові складності і перешкоди в справах. Не варто судити про людей за їхньою зовнішністю і словами. Існує ризик обману, тому перевіряй усю інформацію. У другій половині дня твій наставник допоможе впоратися з виниклими проблемами. Увечері постарайся раніше лягти спати і не думати про проблеми.
Скорпіон Сьогодні тобі вдасться вирішити складні фінансові питання. Використовуючи вміння переконувати, ти отримаєш потрібний результат. У другій половині дня твої партнери запропонують додаткову можливість заробітку. Не варто йти на поступки, вияви жорсткість у прийнятті рішення. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із цікавою особою, яка тебе надихне.
Стрілець У першій половині дня ти зможеш вирішити всі накопичені проблеми. Намагайся не обговорювати свої наміри і плани з оточуючими. Твої опоненти можуть спровокувати конфліктну ситуацію. Не варто йти на поступки, прояви завзятість і наполегливість. Тобі вдасться відстояти свої інтереси завдяки допомозі керівника.
Козеріг Цей день принесе гарні результати у фінансовій діяльності. Впливова особа допоможе реалізувати твої плани. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із особою, яка запропонує вигідну угоду. Увечері старайся уникати спілкування з родичами, які тебе дратують.
Водолій. Сьогодні тобі доведеться відстоювати свої інтереси всіма можливими способами. Колеги будуть налаштовані проти тебе і можуть створити додаткові складнощі. У другій половині дня ти отримаєш завдання від керівництва, постався до цього серйозно. Тобі потрібно відволіктися від ситуації і спробувати зробити результативні кроки. Увечері займися наведенням порядку в кімнаті.
Риби Цей день підходить для переїздів і зміни роботи. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з людьми, які негативно мислять. У другій половині дня твої старі партнери попросять про допомогу. Постарайся отримати вигоду від відновлення співпраці. Вільний час присвяти саморозвитку і освоєнню нових професійних навичок.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Чоловік дарує жінці шубу.
- Любий, це ж кролик, в ній буде холодно!
- Нічого, кролик ходив у ній все життя - не замерз :)



Лев зібрав усіх звірів і говорить:
- Сьогодні будемо їсти найбоягузливішого.
Заєць вибігає і кричить:
- Кабана в образу не дам!



- Вчора з такою гарною дівчиною познайомився...
- Телефончик хоч взяв?
- Взяв... Диви який наворочений

Meanwhile, in Australia

Posted by Viral Thread on 21 апреля 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат