Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.02.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 3 лютого. Цінуйте тих, хто поруч, говоріть рідним, коханим, близьким про те, що любите їх. Нехай всі важливі слова будуть сказані вчасно. Хорошої вам кави на початку нового дня, гармонії і тепла!

Цитата дня: А до берега тихо хвилі несуть
Поранені душі живих кораблів
А від берега в море ідуть
Ті хто вірив і правду знати хотів

Кузьма Скрябін «Люди як кораблі»   R.I.P.

3 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі часом сніг, вдень дощ з мокрим снігом, на високогір'ї сніг. Вночі та вранці місцями: туман, ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, місцями в горах 8-10° морозу, вдень 0-5° тепла, місцями в горах 2-4° морозу.
Автошляхи: Вночі часом сніг, вдень дощ з мокрим снігом, в горах подекуди сніг. Вночі та вранці місцями: туман, ожеледиця. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: 3.02. Хмарно з проясненнями, вночі часом слабкий сніг, вдень часом дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ   3 лютого - Валер'ян, Максим, Євген


Сьогодні також:
•   В'єтнам — Річниця створення Комуністичної партії
•   Мозамбік — День героїв
•   Сан-Томе і Принсіпі — День полеглих
•   США — День чотирьох капеланів(англ.)укр.
•   Таїланд — День ветеранів
•   Японія — Сецубун (останній день перед початком нової пори року)



Цей день в історії

1863 — у місцевій газеті містечка Вірджинія (штат Невада) опубліковано гумористичне оповідання 27-літнього журналіста Семюеля Ленгхорна Клеменса, підписане псевдонімом Марк Твен.
1932 — відділ нацменшин Сибірського крайвиконкому ухвалив рішення про переведення на українську мову низового апарату Павлоградського, Полтавського, Славгородського, Ординського, Ключевського, Карасуського, Знаменського і Черлацького районів.
1945 — у ході Другої світової війни завершилась Вісло-Одерська операція, метою якої було звільнення Польщі від німецької окупації та підготовка до нанесення вирішального удару Берліну.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 9 лютого — виставка “Шапка” про “Шапку”.  
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 4 лютого — «Пригоди Паддінгтона”. Поч. об 11.50, 19.10. «Тупий і ще тупіший-2”. Поч. о 10.00, 17.20, 22.30. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 15.50, 21.00. “Хакер”. Поч. о 13.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 4 лютого —   «Спецзагін: Країна Вітрів”. Поч. о 10.15, 14.45. «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.30, 14.15, 18.00. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.45. “Заручниця-3”. Поч. о 12.15. “Ялинки кошлаті”. Поч. о 13.15, 16.15, 19.20. “Тупий і ще тупіший-2”. Поч. о 16.00. “Голі перці”. Поч. о 17.45. “Чорне море”. Поч. о 19.45. “Бабадук”. Поч. о 20.50. “Сьомий син, 3DX”. Поч. о 21.45. “Відпадний препод”. Поч. о 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 4 лютого — «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.50, 16.40. “Хакер”. Поч. о 12.40, 21.40. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 15.00, 20.00. “Голі перці”. Поч. о 18.20.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 2 лютого — виставка Івана Дідика «Діалог із природою».

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 17
лютого — виставка Андрія Чебикіна.

Мукачево, замок “Паланок”
До 31 січня — персональна виставка авторської флорентійської мозаїки Володимира Ларіонова (м. Київ).

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Фотовиставка “Казкові Карпати”.
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто уважніше поглянути на тих, хто вас дратує. Спробуйте розібратися у своїх почуттях і знайти справжню причину такого неприйняття. Будьте розсудливі. Зараз не час відповідати ударом на удар.
Телець Чудовий день для тих, хто вирішив нарешті розібратися з вантажем минулого. Має сенс прийняти рішення, які допоможуть вирішити обтяжливу для вас ситуацію. Сьогодні ви отримаєте чудову можливість пояснити свій погляд на ситуацію, тим самим зробивши крок до примирення.
Близнюки   Сьогодні вам варто звернути увагу на здоров'я. Нервова система потребує вашої уваги та турботи. Постарайтеся вибрати для себе більш щадний графік. Можливо, вам доведеться пожертвувати деякими своїми планами і проектами. Однак, якщо ви будете перевтомлюватися - це до добра не доведе.
Рак. Зараз ви потребуєте спокійного і збалансованого ставлення до подій. Якщо ви роздратовані, агресивні і відчуваєте втому - це сигнал до того, що вам негайно потрібен відпочинок. У якийсь момент ви втратили контроль над своїми емоціями - і це може призвести до зриву. Не допускайте такого - ставитеся до життя більш філософськи.
Лев   Сьогодні вам варто подумати над низкою проектів, які вам пропонує ваше оточення. Один з них дійсно вартий того, щоб його серйозно розглянути. Постарайтеся бути об'єктивними. Але пам'ятайте, що ризик - це ваш шанс. Просто ризик має бути обдуманим.
ДіваСьогодні вам варто більше уваги звернути на деякі фінансові документи. Ніхто, крім вас, не здатен виявити там ряд неточностей. Навіть якщо ви впевнені і довіряєте своїм співробітникам - перевірте їх іще раз. Пильність вам сьогодні не завадить.
Терези Сьогодні варто більше уваги приділити своїм близьким. Звичайно, ваші думки можуть відволікатися на робочі моменти, можливості й проблеми, проте рідні люди не мають від цього страждати. Порадуйте їх своєю увагою, усмішкою або навіть жартом. Побачите, як настрій відразу ж поліпшиться, а напруга мине, як і не бувало.
Скорпіон Сьогодні вам варто більше часу приділяти стосункам із близькими. Вони здатні вам пробачити все, що завгодно, але тільки не байдужість. Вам варто знайти для них час і приділити їм трохи уваги. Не варто занадто агресивно ставитися до зауважень у свою адресу.
Стрілець Сьогодні вам варто зайнятися тим, про що ви давно вже мрієте і ніяк не зважитеся. Досить марити - ви здатні на більше. Просто повірте в себе і в те, що все у ваших руках. Чудовий день для спілкування і зустрічей з однодумцями.
Козеріг Сьогодні вам варто звернути увагу на фінанси. Якщо ви маєте глобальні плани на весну і літо - до них треба підготуватися. Саме тому має сенс затягнути пояси і втілити в реальність свою давню мрію. Будьте впевнені в собі - у вас все вийде.
Водолій. Вам не варто «спалювати мости», навіть якщо дуже хочеться. Потерпіть трохи. Незабаром ситуація зміниться на краще. Вам не варто здійснювати минулих помилок і вчергове упускати шанси, які вам дарує доля. Нерішучість і гординя вам зараз не на руку. Постарайтеся проявити свою особистість, але таким чином, як ви це відчуваєте.
Риби Ваші фінанси, якщо і «співають романси», то дуже романтичні. Ви можете відчути бажання подарувати важливій для вас людині цілий світ і шматочок свого серця на додаток. Перш ніж вдаватися до таких мрій - задумайтеся, а навіщо? Чи дійсно це необхідно? Можливо, вам варто менше витрачати коштів і більше проявляти душевності у стосунках.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


П'яний мужик підібрав кота і приходить додому. Відкриває дружина.
Мужик каже:
- А це мавпа з джунглів.
- Ну яка ж це мавпа, - з посмішкою говорить дружина, - це кіт.
- Не заважай! Я з котом розмовляю.



Валєра встиг сказати: "Чік-чірік я в хатці", але цеглину це не зупинило.



- Мамо!.. Мамочко!
- Що, синку?
- У мене під ковдрою якесь чудовисько!
- Яку з нічного клубу привів, така і лежить...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат