Для обрання Кеменяша головою облради не вистачило одного голоса

admin 19.11.2015 15:30 ПОДІЇ

На сесії Закарпатської обласної ради після численних скандалів та таємного голосування за кандидата на голову ради Каменяша, якому не вистачило 1 голосу, сесію перенесли на вівторок, на   10.00.



За результатами голосування "За" проголосувало 32 депутатів, 1 "утримались", 1 "проти". Щоб рішення було дійсне, не вистачило одного голосу.

admin

Коментарі :


20.11.2015 20:32 залуж

цю мукачівську мафіозну структуру на чолі із Балогом Вітьком, який узурпував усьо і усіх, перегнув через коліно, нагнув раком усіх, обікрав, пограбував бюджет, розкрав, що лише можна, роздерибанив землі, які лише були вільні, продав надра та мін.воду київським злодіям у владі, своїх бидлом називає, матюками обкладає, на ти як худобі ричить, хоча сам хуже тої худоби, є головним фігурантом стрілянини у Мукачеві, головний мафіозі краю, свій народ зрадив, 20 років гвалтує закарпаття і мукачвіців, в прямому і переносному значенні, усю медицину і освіту приватизуав, виші краю підмяв під себе, Смоланка світило медицини продавсі Балозі давно, а за дурну і стару дівку неє....у, назаначив ректором у Мукачеві, щоб роздерибанити усьо майно вузу, познімав із посад головних медиків Мукачева, щоб влаштуати своїх із Барви, сидить вмісто ВР на засіданнях, відсижуєся у Мукачеві і все контролює, айбо земля під ним уже ходить, а там гляди скоро і його самого усунуть у міста не стіль віддалені.
Короче давно треба було законним шляхом ліквідовувати цю гниду Балоагу і під суд, біда, що ті, хто би мав їх за руку хапити, з ними в долі.
А вообще то Балога щось іщи воняє, тать він сам нас народ обзиває бидлом та гівном.
Циганин завидівський, торгаш і злодій.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат