Відомий закарпатський фестиваль завершився жорстокою бійкою

admin 02.02.2015 13:08 ПОДІЇ

Подробиці інциденту з уст очевидців.

Масова бійка на фестивалі у с.Геча розпочалася через п’яну словесну перепалку, - припускають кілька очевидців і постраждалих.

Перед бійкою в одному з наметів виникла словесна перепалка між чоловіками за сусідніми столиками. Ті були вже добряче «нагощені», відтак слово за слово і перейшли до погроз, - пише Beregovo.Today.

Минуло буквально 20-30 хвилин, як прибуло відразу кілька автівок з кремезними молодиками, які мали при собі традиційні знаряддя для розбірок – арматуру, ланцюги, кийки та молотки. У одного з них була і зброя, травматична.

Серед постраждалих є і відомий підприємець з Сторожниці Віктор Чебі-Погань. З нього витягли 3 кулі та наклали 50 швів.

- Ми вже збиралися додому, а тут почалися якісь п'яні розборки. Таке враження, що це місцеві мафіозі з'ясовували відносини. А всі інші лише потрапили під гарячу руку. Бо били всіх без розбору. Коли почали стріляти, я схопив свою жінку і   ми почали втікати. Але все-одно встиг отримати три кулі. Сховалися у ярку. Можна сказати, ще пощастило, - розповів Віктор.

Міліція відразу зайнялася інцидентом, оскільки на Берегівщині були посилені оперативні пости ДАІ – перевірялися автомобілі з мотивом зупинки саме розбійний напад.

Разом з тим, кажуть потерпілі та очевидці, міліції відразу передали дані про самі автівки та навіть номерні знаки, відтак знайти бодай власника транспортного засобу досить легко. Було би бажання.

Це ж підтвердили у прокуратурі Закарпаття,в прес-релізі якої йдеться, що після скоєння хуліганських дій, інша група поки невстановлених осіб з восьми чоловік, залишила місце події на двох автомобілях марки і номера яких вже відомі правоохоронцям.

Інцидент правоохоронці кваліфікують за ч.4 ст.296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом вчинені групою осіб пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат