Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.11.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 19 листопада. Нехай ароматна ранкова кава надихає вас на зміни й спонукає до вдосконалення. Пам’ятайте, що все у ваших руках і вихід є з будь-якої ситуації. Мисліть позитивно, робіть хороші справи й насолоджуйтеся кожною хвилиною життя!

Цитата дня:   тож я собі вірю що все недаремно
й усе буде добре.. і все буде просто..

© Іздрик


Погода   19 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 8-13°, в горах місцями вдень 2-7° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 11-13° тепла.



ІМЕНИНИ   19 листопада - Клавдія, Олександра, Павло




Сьогодні також:

  Україна: День працівників гідрометеорологічної служби
•   Україна:День скловиробника





Цей день в історії

1190 — заснований Тевтонський орден
1626 — У Немирові засновано церковне братство і школу при ньому.
1891 — У Німеччині продали першу іграшкову залізницю.
1916 — імператор Австро-Угорщини Франц Йосиф I надав автономію Східній Галичині.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні Ви бадьорі і ініціативний, всі справи будуть здаватися, в той же час може статися так, що Ви будете залежати від своїх партнерів, тому, втілюючи свої плани в життя, не забувайте про тих, хто допомагав Вам. Сміливо йдіть на контакт з представниками іноземної організації. Підвищиться Ваша ділова активність. Зірки нагадують про те, що потрібно відвідати рідних.
Телець День для вас буде напруженим з самого ранку. У разі сварки, всі Ваші спроби примирити конфліктуючі сторони тільки підливають   масло у вогонь. В кінці дня підвищиться небезпека харчових отруєнь, побутових травм, дорожніх аварій. Незважаючи ні на що у фінансовому плані, удача буде супроводжувати Вам на кожному кроці.
Близнюки   У цей день Вам буде необхідна обізнаність, впевненість у тому, що ви краще за інших знаєте, що кому треба. Ви стаєте занадто нетерпимими у скоєнні несподіваних вчинків. Зросте ступінь недовіри до інших людей. Ви будете схильні давати поради оточуючим? в яких вони зовсім не потребують.
Рак. Ви повинні займатися плануванням найближчих справ і виконанням намічених робіт. Ваші ідеї будуть відрізнятися розумністю і простотою. Разом з тим ви не маєте наміру виносити на обговорення ті плани і заходи, які готові ось-ось реалізувати спільно з довірчими компаньйонами.
Лев   Сьогодні, будьте гнучкими і дипломатичними у грошових справах. Фінансовий аспект цілком стійкий, хоча і чекають значні витрати. Можливі покупки незапланованого властивості. Будете зайняті підготовкою до далекій дорозі.
Діва Ви не повинні сьогодні упустити нагоди блиснути ерудицією, залучаючи на свою сторону однодумців. Для вас гармонія життя полягатиме в позитивному ставленні до вас друзів, нехай навіть не найщиріших. Ви будете почувати себе впевнено.
Терези Зірки передбачають Вам виступ перед аудиторією. Не виключено привабливу професійне пропозиція від приїжджого людини. Дорога цього дня буде носити доленосний характер. Уникайте вживання алкоголю, можете постраждати в конфлікті з незнайомою людиною.
Скорпіон Сьогодні, до Вас хороші новини прийдуть здалеку. Якийсь знайомий зробить вам гарна пропозиція. Вдасться покінчити з проблемою, що стосується влаштування дитини. Багато поїздок, переговорів, особливо телефонних. В особистому житті змін не відбудеться.
Стрілець Сьогодні, ви повинні особливу увагу приділити проблемам здоров'я. Також можливі рецидиви колишніх нездужань. Ви можете звернутися до звичного методу лікування, відновлення здоров'я. Не виключені значні покупки, часто технічного спрямування.
Козеріг Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок, можна також сміливо брати позики і робити грошові вклади під відсотки. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Водолій.   Сьогодні люди вашого знаку будуть надмірно вимогливі і ревниві. Але це буде лише частиною того, що ви стали менш впевнені в собі і перестали собі подобатися. Принаймні, зовні. Приймайте термінові заходи, міняйтеся. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Риби Вам необходимо будет сосредоточиться на земных проблемах, решать простые вопросы бытия. Но именно эта тема сумеет вызвать в вас волну творческого вдохновения. Предстоит осуществлять организацию небольшого ремонта, переоборудования помещения.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дружина стоячи на підвіконні кричить чоловікові:
- Все, я стрибаю. Мені набридли твої зради, набридло прибирати, готувати! І перестань мене штовхати.


При ворожінні на ромашці існує 2 варіанти: "Любить" і "Неправильна ромашка якась!"


Якщо "Форсаж 7" знімати на українських дорогах, можна добряче зекономити на спецефектах.

INCREDIBLE | VIDEO | Woman makes a beautiful rangoli in minutes.http://goo.gl/xLKxKC

Posted by Deccan Chronicle on 16 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат