Ужгородський депутат та викладач Рошко розкаже, як працюватиме дистанційна освіта в УжНУ

admin 02.02.2015 10:41 СОЦІО

Сьогодні, 2 лютого у прес-центрі Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4) відбудеться прес-конференція відомого письменника, доцента, кандидата філологічних наук Михайла Рошка на тему «Перші відеолекції на Закарпатті».


Йтиметься про унікальність цього проекту в краї та про принципи впровадження дистанційного навчання у вишах Закарпаття.

Участь у заході візьмуть проректор УжНУ, проф. Лендєл Мирослава Олександрівна - куратор проекту відеолекцій в УжНУ; редактор-журналіст Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Поляковський.

Початок заходу об 11.00.

Запрошуємо до висвітлення!

Довідково: Провідні ВУЗи світу, зокрема Європи і США, а також України виставляють відеолекції кращих своїх лекторів у різних галузях науки у всесвітню мереж. Відеолекції сьогодні - престиж ВУЗів, адже вони дають можливість майбутнім абітурієнтам обирати ВИШ за рівнем викладання в ньому. Окрім того, в Україні планується перехід із заочного навчання на дистанційне, і відеолекції будуть важливою частиною забезпечення саме такого виду навчання. Сьогодні ж відеолекції дозволяють студентам-заочникам, які з певних поважних причин не можуть приїхати до альма матер на дводенні заїзди, надолужити пропущене. У той же час відеолекції доступні усім (не тільки студентам), і дозволяють самостійно вивчати або ознайомлюватися з тою чи іншою сферою науки і мистецтва.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Михайло Рошкодистанційна освітаУжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат