Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.11.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 18 листопада. Прокидайтеся з гарним настроєм й упевненістю у власних силах. Нехай ароматна кава додає приємних хвилин вашому ранку. Не розчаровуйтеся через дрібниці, це все скороминуще. Сконцентровуйте увагу на добрих і вічних речах. Вдалої середи!

Цитата дня:   Всесвіт знає, як буде краще. Рано чи пізно вiн зведе нас з потрібними людьми і розведе з непотрібними.

Будда


Погода   18 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями слабкий дощ, вдень часом дощі. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 7-12, вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в горах місцями 3-8° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень часом слабкий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 12-14° тепла.


ІМЕНИНИ   18 листопада - Наталя, Ганна, Григорій, Галактіон



Сьогодні також:

•   ООН: День філософії у ЮНЕСКО
•   Латвія: День Незалежності Латвії (1918)
• Національний День Оману (1940)
• День Незалежності Марокко (1956)



Цей день в історії

1626 — У Римі папа Урбан VIII освятив собор святого Петра, нині резиденцію всіх Пап.
1654 — почалася оборона козацької фортеці Буша на Поділлі від польських військ.
1775 — Указом імператриці Катерини II в Росії запроваджено поділ на губернії.
1838 — (за старим стилем 6 листопада) Т.Шевченко завершив перший (втрачений) варіант «Тарасової ночі», фінальної поезії «Кобзаря Т.Шевченка». Перша поезія написана до «Кобзаря» — «Катерина».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 18 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 15.30, 20.00, 22.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 13.30, 18.00. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 листопада — “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о 10.00, 12.10, 15.40, 18.10, 20.40. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 10.00, 13.35, 20.50. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 18.30, 22.50. “Гетьман”. Поч. об 11.30. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 14.40, 16.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 14.00.   «Рок на Сході». Поч. о 15.10. “Чорна меса”. Поч. о 16.20. “Саранча”. Поч. о 18.40, 22.20. “Останній мисливець на відьом”. Поч. о 20.45. “Шеф Адам Джонс”. Поч. о 22.30.

«Перемога»
До 18 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 10.10, 16.40, 21.30. “Стів Джобс”. Поч. о 12.50, 19.20. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 15.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Вас так само весь день будуть хвилювати питання матеріального характеру. Увечері чекайте приємних гостей.
Телець На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. Бізнесмени зможуть укласти вигідні контракти або знайти надійних партнерів. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими.
Близнюки   У цей день нова робота може виявитися лише короткочасним заняттям. І те, що так окриляло вас, насправді незабаром обернеться сумним розчаруванням. У побутовій сфері тиждень обіцяє більш стійкий стан. Можливі хороші придбання. Не виключено відновлення, повернення втраченої речі. Чекайте подарунка від хорошої людини.
Рак. Сьогодні для Вас можуть мати місце значні грошові втрати, матеріальний спад в результаті необачних дій. Побутова сторона життя потребують уваги. Доведеться займатися відновленням майна, ремонтними роботами. Краще проведення часу - в колі однодумців, чиї поради та підтримка допоможуть вам у житті.
Лев   день буде наповнений для Льва всіма відтінками емоцій, а його інтуїція досягне небаченої висоти! Льву легше буде приймати рішення не головою, а серцем, - навіть коли мова йде про роботу. Шосте почуття підкаже Льву правильний шлях там, де йому не вистачає інформації, досвіду або знань. Так що зірки гороскопу радять сьогодні Льву прислухатися до голосу своєї інтуїції - вона здатна вберегти його від помилок і імпульсивних вчинків, про які згодом він міг би пожаліти.
Діва Сьогодні зірки закликають вас до прояву гнучкості, дипломатичності у стосунках з оточуючими. Спілкування з друзями може стати джерелом замкнутості, недовіри. Ви будете відчувати наростання власну вразливість, неможливості відчувати себе вільними і незалежними.
Терези Сьогодні Вам доведеться дратувати своєю поведінкою близьких родичів. Ви навряд утримайтеся від конфлікту. Не вдасться рівно прожити цей день. Молодші члени сім'ї дадуть привід для хвилювань. Вимогливість, прискіпливість може налаштувати проти вас близьких.
Скорпіон Вас, можливо, запросять в гості. Не виключений прийом гостей і у себе вдома. Це буде клопітно, але й підніме настрій. Не виключено отримання невеликого подарунка від дами. Старий знайомий повідомить вам разючу новина. Чекають великі витрати.
Стрілець Вам належить з недовірою сприймати точку зору близької людини. Вищий ступінь іронії буде присутній у ваших оцінках по відношенню до оточуючих. Разом з тим ви будете інтуїтивно очікувати похвали з боку друзів і знайомих.
Козеріг Сьогодні ви повинні з особливою увагою поставитися до успіхам та досягненням ваших друзів або союзників. Обдумуючи чужі перспективи, ви самі здатні знайти нові рішення власних проблем. Ви не можете припустити, що хтось здатний виявитися більш далекоглядним і удачливим. Можливі короткі поїздки з певною метою. Сприятливими стануть дії, спрямовані на продовження або завершення давно розпочатих справ.
Водолій.   Сьогодні, буде дуже активний, насичений справами і розмовами день. Актуальними стануть розподіл доходів, сплата податків і мит. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Вдалий день для людей творчих професій.
Риби Вам слід ретельно приховувати свої думки від оточуючих. І це буде виправданим, оскільки майже завжди вони продиктовані емоціями. Негативне ставлення до комусь із навколишніх зросте настільки, що ви не в змозі володіти собою. Нерідко ваші слова будуть носити надмірний критичний характер.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Дівчинко, скільки вам років?
- Скоро буде 21…а зараз 14.


-Я за кефіром ходив. Взяв чотири пляшки.
-А кефіру скільки?


Жінка – це диво-створіння, яке завжди знає “хто винен” і “що робити”, але ніколи не знає “в чому я завтра піду” і “що ми сьогодні будемо їсти”.

#tbt Check out All About That Bass with me, Haley Reinhart, Casey Abrams, Ariana Savalas and the Postmodern Jukebox crew on www.pmjlive.com.

Posted by Morgan James on 23 апреля 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат