Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.11.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 17 листопада. Заряджайтеся позитивом вже зранку разом з горнятком ароматної кави. Нехай сьогодні вам трапляються корисні й легкі справи. Вірте у себе, реалзовуйте намічене і не розчаровуйтеся через дрібниці. Цікавого вам вівторка!

Цитата дня:   Тебе немає настільки, що ти скрізь.

«Записки без почерку»


Погода   17 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, в горах подекуди з мокрим снігом, вдень часом дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, на високогір'ї 0-2° морозу, вдень 6-11°, в горах подекуди до 3° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5° тепла, вдень 9-11° тепла.


ІМЕНИНИ   17 листопада - Симон, Інокентій, Фаїна


Сьогодні теакож:

•   ООН: Міжнародний день недоношенних дітей
•   ООН: Міжнародний день відмови від куріння
•   ООН: Міжнародний день студентів



Цей день в історії

1800 — Вашингтон став столицею США.
1804 — Засновано університет у Харкові.
1852 — Пруський уряд розпустив Союз комуністів, очолюваний Карлом Марксом.
1869 — Відкрився Суецький канал.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 18 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 15.30, 20.00, 22.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 13.30, 18.00. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 листопада — “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о 10.00, 12.10, 15.40, 18.10, 20.40. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 10.00, 13.35, 20.50. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 18.30, 22.50. “Гетьман”. Поч. об 11.30. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 14.40, 16.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 14.00.   «Рок на Сході». Поч. о 15.10. “Чорна меса”. Поч. о 16.20. “Саранча”. Поч. о 18.40, 22.20. “Останній мисливець на відьом”. Поч. о 20.45. “Шеф Адам Джонс”. Поч. о 22.30.

«Перемога»
До 18 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 10.10, 16.40, 21.30. “Стів Джобс”. Поч. о 12.50, 19.20. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 15.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Овнові варто як слід пофантазувати! Зірки гороскопу нагадують йому: щоб досягти багато чого, треба час від часу виходити за рамки і давати волю своїм мріям. День ідеально підходить для того, щоб усмак помріяти про майбутнє, опрацьовуючи самі нестандартні, навіть фантастичні ходи - з часом Овен зуміє втілити багато з цих неймовірних задумів у життя.
Телець Телець просто зобов'язаний внести у своє життя свіжий струмінь! Зірки гороскопу радять йому вирватися із замкнутого кола рутини, зробивши що-небудь не так як завжди. Будь-які незвичайні починання Тельця будуть підтримані, неважливо, про що йде мова: про спробу змінити своє життя, перефарбувати волосся або всього лише змінити маршрут по дорозі на роботу. Експериментуючи, Телець сьогодні здатний домогтися багато чого. Ну а, залишивши все як є, - залишиться при своєму.
Близнюки   Близнюкам представляється прекрасна можливість завести багатообіцяюче знайомство з прицілом на далеку перспективу! Досить імовірно, що це знайомство виявиться романтичним, однак зірки гороскопу радять Близнюкам не нехтувати і будь-якими іншими знайомствами - і дружніми, і діловими. Зв'язки, налагоджені сьогодні, здатні виявитися дуже корисними і можуть ще довгий час грати в житті Близнюків важливу роль!
Рак. Рак зуміє звернути на себе увагу кого завгодно! Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв'язків. Він буде відчувати приплив енергії і сил, що змушує його вести себе зухвало, при кожному зручному випадку провокуючи оточуючих. Не дивно, що багатьом це доведеться не до душі, так що в сьогоднішньому порядку денному Рака можливий конфлікт. Зате осіб протилежної статі його самовпевненість буде залучати. Зірки гороскопу радять Раку витратити свою енергію на любов, а не на сварки.
Лев   день буде наповнений для Льва всіма відтінками емоцій, а його інтуїція досягне небаченої висоти! Льву легше буде приймати рішення не головою, а серцем, - навіть коли мова йде про роботу. Шосте почуття підкаже Льву правильний шлях там, де йому не вистачає інформації, досвіду або знань. Так що зірки гороскопу радять сьогодні Льву прислухатися до голосу своєї інтуїції - вона здатна вберегти його від помилок і імпульсивних вчинків, про які згодом він міг би пожаліти.
Діва на очах Діви будуть надіті збільшувальні лінзи: вона буде схильна все перебільшувати - як хороше, так і погане! У результаті люди і події у Діви розділяться за чорно-білому принципом: щось вона може ідеалізувати, а в чомусь - шукати недоліки. Останнє стосується і близьких Діви, які мають шанс почути від неї чимало причіпок. Втім, завдяки таким ось «очками» Діва сьогодні здатна помічати те, що зазвичай від неї приховано. Це допоможе їй у будь-яких справах, що вимагають уваги.
Терези енергійність і життєлюбність Терезів розцвітять їхнє життя яскравими фарбами - навіть якщо події дня абсолютно не будуть їх до цього розташовувати. Побут і рутина - доля тих, кому нецікаво жити на світі, до Терезів ж сьогодні це твердження незастосовне! Вони зуміють підняти настрій не тільки собі, але й усім, хто їх оточує. А заодно вони   сьогодні не упустять можливість виставити себе у вигідному світлі перед людьми, від яких багато що залежить.
Скорпіон Скорпіон буде сповнений енергії, яку зірки гороскопу радять йому направити на побут і облаштування власного будинку. Його тяга до творчості забезпечить йому креативний підхід навіть у самих прозаїчні речі, таких як прибирання квартири або приготування їжі. Сьогодні Скорпіон здатний створити складний кулінарний шедевр з десятка інгредієнтів! Втім, і в будь-якому іншому справі Скорпіон зуміє зв'язати воєдино масу найрізноманітніших компонентів.
Стрілець ситуація буде тримати Стрільця в приємному тонусі, не дозволяючи йому розслабитися і занудьгувати! Зірки гороскопу обіцяють, що Стрілець зуміє вирватися з щоденної рутини - можливо, самостійно, а може бути, отримавши якусь струс з боку. Сьогодні йому варто використовувати день для того, щоб дізнатися або побачити що-небудь нове і цікаве. Це буде не тільки приємно, але і корисно, дозволивши Стрільцю подивитися на звичні речі під новим кутом.
Козеріг Козеріг ризикує   витратити набагато більше грошей, ніж він планував! Під впливом емоцій він буде схильний здійснювати несподівані, спонтанні і на перший погляд безглузді покупки. Втім, більшість з них, на превеликий подив самого Козерога, виявляться корисними і потрібними. Іншими словами, у витратах Козерога сьогодні буде вести інтуїція, а не логіка. Але покладатися лише на неї не варто: краще підстрахуватися, визначивши для шопінгу строгі ліміти.
Водолій.   день Водолія обіцяє пройде під девізом: «Я сам!». Він буде відчувати в собі первісну, стихійну силу, а також упевненість, що переходила всі межі. Це не тільки дозволить Водолію успішно справлятися з будь-якими завданнями, але і зробить його вельми привабливим в очах протилежної статі. А ось з тими, з ким Водолій не збирається фліртувати, його стосунки складатимуться сьогодні не так гладко. Виставляючи на перше місце своє «Я», Водолій може тим самим обмежувати почуття і гордість інших.
РибиУ   голову Риб буквально увірвався шквал творчих і нестандартних ідей! Щоб їх не забути, Рибам слід весь день тримати напоготові блокнот і олівець - коли-небудь ці ідеї їм обов'язково знадобляться. Взагалі, будь-які справи і плани Риб, в яких присутні хоча б крупиця творчості і нестандартний підхід, сьогодні буде супроводжувати успіх. Головне, що потрібно від Риб, - не ставити на шляху своєї фантазії штучних перепон.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Сволота ти! Все життя мені зіпсував! Всю молодість на тебе витратила!
- Синку, любий, досить розмовляти з дипломом.


Хлопчик який чхнув на айпад, запустив одразу всі програми.


- Коля, після того, що відбулося між нами цієї ночі, ми маємо якось скріпити наші відносини.
- Згоден, дай п'ять.

Just a pair of... sirens.// via Instagram: @youtiao666

Posted by Shanghaiist on 14 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат