Особливості агітації по-ужгородські: Обирайте брехуна

admin 12.11.2015 11:26 ПОДІЇ

Вулиці міста переповнені наочною агітацією. Фізіономією Андріїва рясніють забори, стіни, дерева та під'їзди. Вільних місць не лишилося, а йому хочеться ще і ще, бо бабла на цю макулатуру у нього побільше, ніж впевненості в собі

Один з андріївських білбордів сьогодні привертає увагу "глибокоінтелектуальним" порівняльним аналізом діянь Святого Богдана і його супротивника — грішника Сергія. Мовляв, у той час, коли перший подарив громаді стадіон, другий взяв і привласнив басейн. Маєш на увазі, що тепер він сам там купається?!

Богдане, ти колись припиниш брехати, порівнюючи хрін з пальцем?

Ну, звісно, ти не технарь, але навіть нефахівцеві зрозумілою є ціла прірва між створенням газону, нехай і з поливом, і технічною складністю та витратністю такої інженерної споруди як басейн. А тут ще й каскад басейнів. А як щодо дотримання вимог із міцності, гідроізоляції, водоочистки та водопідготовки, санітарії, безпеки та комфорту?

Якби ти не брехав, то визнав би, що влітку, а особливо цим спекотним літом, тисячі дорослих та маленьких ужгородців скористалися можливостями, наданими ратушняківським аквапарком. Сергій здавна мріяв створити аквапарк на Боздоші. Мав для цього і волю, і закордонних партнерів, та не так сталося, як гадалося. Зарубали, бо жаба задушила. Та не така він людина, аби зупинятися на півшляху. Із занедбаного басейну у "парку Горького", де не те що комфорту не було, а через тодішні неконтрольовані викиді хлорки люди страждали, Ратушняк, ставши, як ти пишеш на білборді, власником, створив гарний та затребуваний об'єкт міської туристично-оздоровчої інфраструктури.

До речі, може у вас, на Львівщині, це називається "привласнив", а на Закарпатті кажуть: став вправним господарем, ґаздою, який впродовж тривалого часу   вкладав в цей об'єкт власні мільйони та створював його для людей, немов для себе. Тобто якісно і відповідально.

І якщо ти не затулятимеш очі на об'єктивне, то визнаєш те, що бачили все літо в згаданому аквапарку і відпочіваючі, і мимо проїжджаючі: вільних місць там не було, бо щодня там проводили свій відпочинок по 2000 людей. Це в середньому.

Звісно, і стадіон "Автомобіліст", і басейни АкваРІОпарку — це все добре для міста, але те, що ти нібито подарував громаді стадіон, при цьому прилаштувавши на його території пару своїх багатоповерхівок "на продаж", — ось із цим прокуратурі ще належить розібратися. А вже Ужгород якось розбереться, кого обирати — зальотного шулєра, який днями обурив партії "Солідарність" та "Батьківщина", підступно використавши проти їхньої волі їхню партійну символіку на свою користь, — або ужгородця і патріота Сергія Ратушняка — людину мужню, вольову, рішучу і справедливу.

Спільнота патріотів Ужгорода

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат