Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.01.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 5 січня. Прокидайтеся в доброму гуморі й плануйте корисні справи на цей день. Нехай ароматна кава додає бадьорості, сприяє затишку у вашому домі на початку нового дня. Гармонії вам поруч з коханими людьми. Вдалого понеділка!

Цитата дня: Якщо б ви могли просто зберігати внутрішню тишу, не забруднену спогадами і очікуваннями, ви б могли розгледіти прекрасний візерунок подій. Це ваше занепокоєння створює хаос.

© Нісаргадатта Махарадж

5 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише в горах: вночі помірний сніг, вдень слабкий сніг, мокрий сніг. Подекуди слабкі: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 2° тепла - 3° морозу, в горах місцями протягом доби 6-11° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів, лише в горах: вночі помірний сніг, вдень слабкий сніг, мокрий сніг. Подекуди слабкі: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. Ожеледиця. Видимість добра, в опадах подекуди 2-4 км, в тумані 500-900 м..
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман та слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5-10, часом пориви 12-17 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.



ІМЕНИНИ 5 січня - Василь, Павло, Єва, Сусанна

Цей день в історії

1918 — УНР випустила в обіг перші українські банкноти з написами українською, польською мовами та мовоюїдиш.
1918 — були скликані і розігнані більшовиками на першому засіданні Всеросійські установчі збори.
1933 — у Сан-Франциско почалося будівництво одного з найвідоміших у світі мостів Золоті ворота. Завершено будівництво було в 1937 році.
1935 — арештовано Бориса Антоненко-Давидовича


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, набережна Незалежності
3—5 січня — Фестиваль “Медовуха-фест—2015”.

«Доміон»
До 7 січня — «Сьомий син, 3D”. Поч. об 11.30, 19.20, 21.20. “Три богатирі. Хід конем, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 16.40. «У темному-темному лісі”. Поч. о 14.40. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 23.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 7 січня — «Три Богатирі: Хід конем, 3D». Поч. о 9.50, 12.45, 16.45. “Ялинки 1914”. Поч. о 10.00, 16.10, 19.30, 21.30. “8 нових побачень”. Поч. об 11.15, 18.10. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.50, 14.40, 18.00. “Бабай”. Поч. о 13.20. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 14.10, 19.45, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 7 січня   — “8 нових побачень”. Поч. о 10.00, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. об 11.40. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 13.20, 21.30. «Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.00, 19.40.
Художній музей імені Бокшая
До 11 січня — виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
13 січня — виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 20 січня — Новорічно-Різдвяна виставка художників Мукачева.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто відвідати своїх рідних і навіть зробити їм сюрприз. Це буде чудовий день, коли ви здивуєте і порадуєте близьких своєю присутністю. Часом дуже важливо не зникати. Звичайний дзвінок або короткий візит збереже добрі стосунки з іншими людьми надовго.
Телець. Цього дня вам варто відпочити і привести себе до ладу після праведних трудів. Постарайтеся об'єктивно оцінювати свої чесноти. Ви маєте більше часу приділяти стосункам зі своїми батьками і дітьми. Пам'ятайте, що таких моментів не так вже й багато.
Близнюки. Сьогодні вам варто більше часу приділити своїй зовнішності. Якщо ви маєте таку можливість - обов'язково беріть із собою «експертів» і вирушайте підкоряти простори нескінченних магазинів і бутиків. Та не забудьте нагородити себе чашкою смачної кави в пристойному місці.
Рак. Чудовий день для того, щоб порадувати рідних своєю увагою. Ви можете сьогодні разом вирушити по магазинах, або ж приготувати щось зовсім незвичайне і смачненьке. Що б ви не вирішили, цей вечір вам просто необхідно провести з родиною. Домашня атмосфера та затишок швидко приведуть вас у норму після ділових і робочих потрясінь.
Лев Сьогодні вам варто якомога більше часу приділити собі та своїм переживанням. Можливо, ви давно мріяли прочитати якусь книгу на тему, яка вас хвилює - читайте! Що б там не було, але перш ніж що-небудь робити - ви маєте все добре зважити і прийняти рішення.
Діва. Чудовий день для тих, хто прагне до самореалізації і саморозвитку. Постарайтеся не перевтомлюватися і не переохолоджуватися надворі. Все, що ви сьогодні робите - робіть по спромозі і по можливості. Ваші медалі нікому не потрібні. Зробіть все, щоб зберегти здоров'я і сили на багато років.
Терези   Сьогодні вам варто звернути увагу на потреби своїх близьких, зокрема батьків. Постарайтеся не перебільшувати свого невдоволення через їхні прохання і дійсно прислухатися до їхніх слів і потреб. Погодьтеся, з висоти їхніх років і життєвого досвіду - їм видніше. Разом з тим, не дозволяйте собі стати маріонеткою. Майте усвідомлений підхід до цього питання.
Скорпіон Ваша репутація сьогодні може значно постраждати через якусь людину із вашого минулого. Можливо, в минулому ви перейшли комусь дорогу або вчинили несправедливість. Що ж, шкода, якщо ви отримаєте те саме, що тоді заподіяли іншій людині. Вибачтеся, поки не запізно.
Стрілець. Цей день прекрасний і чудовий особливо для тих, хто наразі переживає квітково-цукерковий період. Гармонія і рівномірне протікання подій принесе вам неймовірно радісні й приємні переживання. Адже сьогодні ви маєте чудову нагоду побути наодинці з коханою людиною. Ті, хто досі перебуває в пошуках, можуть отримати сьогодні дуже цікаве знайомство.
Козеріг Вам варто більше часу приділити господарським питанням. Прибирання, прання, наведення порядку - саме ті справи, якими сьогодні слід зайнятися. Це стосується також і фінансових документів. Переконайтеся, що у вас все в повному порядку.
Водолій. Чудовий день для зустрічей і душевного спілкування. Вам варто більше часу приділити стосункам із близькими і коханими. Не відмовляйтеся від спілкування з ними, адже ви і ваша увага їм надзвичайно необхідні. Вдалий період для поїздок як на довгу, так і на коротку відстань.
Риби Вам варто більше часу приділяти своїм рідним і особливо дітям. Не сидіть довго вдома, збирайтеся і вирушайте на концерт, в розважальний центр чи навіть до музею. Ваші малюки будуть у захваті, як і ви самі. Не відмовляйте собі в такому задоволенні - ви заслуговуєте на нього.






А зараз — усміхніться :)

Моя дружина не бажає дорослішати і часто поводиться, як дитина. Я приймаю ванну, а вона топить моїх качечок.


Чоловіча логіка: дізнаюся - вб'ю. Жіноча логіка: хоч вбий - дізнаюся...


Як сказала одна розумна людина: "Дружбою вночі не займешся!".

connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат