Хто є фігурантами справи про масовий підкуп студентів УжНУ (АУДІОЗАПИС)

admin 11.11.2015 09:58 ПОЛІТИКА

Фейсбук: Фігурантами справи про масовий підкуп студентів УжНУ по голосуванню за Богдана Андріїва та "Единий Центр" є окремі декани, один із проректорів УжНУ та голова студенського профкому

ЗМІ рясніли заголовками "Студенти УЖНУ продались, мов дешеві " хвойди" "!
А виявляється, що продаватись молодь, бути безпринципними вчать самі викладачі ВУЗу.
Із оприлудненого вчора аудіозапису откровень лідера Молодіжного осередку ЄЦ В.Мацко слідує, що
скупка голосів проводилась через деяких викладачів.

ПРОСЛУХАТИ можна на https://www.youtube.com/watch?v=QDMDVN2iC_0&feature=youtu.be

Фігурантами справи про масовий підкуп студентів УжНУ є декани біологічного факультету Гасинець, юридичного - Лазур, іноземної філології - Рошко, проректор УжНУ - Король, голова студенського профкому - Головчанський.
Послухайте уважно одкровення лідера молодіжного крила ЄЦ Владислава Мацка і вам стане страшно, у що перетворився УжНУ.

https://www.facebook.com/pavlo.fedaka

+++++++++++++++++++++++++++++

Ужгород-любимый город
12 ч · отредактировано ·

Це просто повний ЗВІЗДЄЦ!!!
Ау!!! Опора! Активісти! Влада на чолі з Москалем! Де Ви стражі виборчого порядку та законності?
Voilà, до вашої уваги перли від лідера Молодіжного крила Єдиного центру Владислава Мацко:
1)Скупка голосів проводилась через деяких викладачів. Так із аудіозапису слідує, що були задіяні у цій ганебній справі декан юридичного факультету Ужгородського національного університету доктор юридичних наук, доцент Ярослав Лазур, декан біологічного факультету Гасинець Ярослава, декан факультету іноземної філології Михайло Рожко, проректор Ігор Король, голова студентського профкому Ростислав Головчанський.
"Щоб студенти не с*лись, зробили їм концерт, забашляли їм бограч, забашляли їм п*янку. І Лазур там був, декан з юридичного. Ніхто з кандидатів не йде скуповувати голоси напряму. Всі говорять декани із студентами.
Говорили за галичанського (Андріїва). Говорили за цю чувіху з третього гуртожитку. Казали голосувати за ЄЦ та за Андріїва в мери."
"Світлик ходив фоткав, тіпа ми бограч готовили. А потім все заглохло."
2) "Найактивніший" авангард суспільства: "Студентам пох*й за кого голосувати. Вони тіпа можуть проголосувати за цього, за Ляшка. Неуправляємі."
3)«Чувак розсилку зробив через VK-бот (фальшивий аккаунт у соцмережі ВКонтакте) за Андріїва: "Хто хоче продати свій голос". Скидують номер телефону. Йому подзвонили, він зустрівся. Скидувати будуть пацанам тіпа по фотках, а далі вони будуть нести в штаб тіпа фотки…».
4)Більший контроль запроданців був у Чурило (Патріот), котрий "заряджав по 500грн." і контролював фотки. Андріїв проявив халатність.
У Відродження давали так: перший етаж - 500грн, другий етаж - 400грн, 4-й етаж - по 200грн.
5) Дещо з приводу чорного піару та провокацій: "Закинули фотки, що Відродження з БПП . І всі це хавають.( В.Мацко задоволено сміється)."
6) КВН був на дні біологічного факультету. Закинули питання: "Що буде, кіть розділиться ЄЦ (на зразок партії регіонів)?"
Пастухов (людина Андріїва) відповів : "Буде Відродження".
7)В.Мацко: "В Мукачево я приїхав до Віктора Івановича (Балоги). Я ж приїхав зі старим, Пастуховим. Питалися – ви з ким? Я роблю з Чубірком і це все. І начинає мені Балога казати:
« Во, Чубірко мені провалив усі ті вибори. … Тіпа предидущі. З Трикуром вони про***ли вибори. Вони набрали в ЄЦ таких, як Волошин, як ці всі…"
Пастухов каже: « А ми з Адріївим». А він (Балога В) каже: « Вот, правильно, Андріїв – це наш вибір, ми підтримуємо Андріїва». "Публічно не підтримують, бо тіпа Андріїв був з регіоналами"
PS: На лідера Молодіжного крила ЄЦ наразі чиниться тиск з боку Балоги. Пропонують записати звернення, що ніби Мацко змусили все це говорити під погрозами/тортурами.
Артист все-таки пацан. Так натурально сміється під "дулом автомата «:)»

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001574024292&fref=nf

admin

Коментарі :


12.11.2015 08:45 студент

у бруді живемо


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат