Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.11.2015 07:43 ПОДІЇ

На календарі середа, 11 листопада. Зустрічайте новий день у доброму гуморі, прокидайтеся в компанії бажаних людей з горнятком ароматної кави. Нехай успіх сьогодні буде з вами. Гарної середи і яскравого настрою від осені!

Цитата дня:   Сиджу, п'ю каву, аналізую. У чашці осінь, в планах зима, в тілі весна, а душі, як завжди, не вистачило літа.

Рінат Валіуллін "Соло на одній клавіші"


Погода   11 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ, тумани. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 9-14°, в горах місцями вдень 6-8° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 11-13° тепла.



ІМЕНИНИ   11 листопада - Анастасія, Марія, Клавдій.




Сьогодні теакож:

  Ангола: день незалежності (1975)
  Латвія: день Лачплеса (латис. Lāčplēša)
  Мальдіви: день республіки (1968)
  Польща: день незалежності (1918)
  Бельгія,   Франція,   Нова Зеландія: день перемир'я
  Великобританія,   Канада,   Австралія: день поминання загиблих у Першій світовій війні
  США: день ветеранів


Цей день в історії

1790 — в Англію з Китаю вперше завезені хризантеми.
1830 — проголошена держава Бельгія.
1872 — в Одесі заснований Бессарабсько-Таврійський банк.
1889 — Вашингтон став 42-м штатом США.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 14.00, 18.00, 20.30. “Останній мисливець за відьмами”. Поч. о 23.00. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.30. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 16.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 11 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 12.35, 15.15, 18.00, 19.55. “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.20. “Гетьман”. Поч. о 10.45, 16.00. “Останній мисливець на відьом”, СineMAX. Поч. о 12.00, 17.55, 22.40. “Рок на Сході”. Поч. о 12.50, 20.10.   “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 14.00. “Пригоди Піксі: Ельфи-хулігани”. Поч. о 14.35. “Чорна меса”, СineMAX. Поч. о 14.00, 15.45, 22.30. “Саранча”. Поч. о 18.05, 21.55.

«Перемога»
До 11 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 14.30, 18.50, 21.30. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.40. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 17.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Осінній салон».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У першій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі офісної техніки. Займися плануванням і аналізом своїх помилок. У другій половині дня тобі слід обговорити з керівництвом фінансові питання та свої перспективи. Намагайся не втручатися в конфліктну ситуацію між колегами. Увечері тобі доведеться приділити увагу вирішенню проблем свого партнера.
Телець Вранці постарайся не зіпсувати собі настрій і сприймай конфліктні ситуації з гумором. Твої колеги можуть звернутися за порадою. Виступивши в ролі миротворця, ти піднімеш свій авторитет. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про наміри конкурентів. Увечері намагайся раніше лягти спати і думати про позитивні події.
Близнюки   Цей день принесе суєту і ряд проблемних ситуацій. Не варто панікувати і робити дурні необдумані вчинки. Минулі партнери можуть висунути звинувачення у твій бік. Постарайся врегулювати ситуацію за допомогою своєї чарівності й уміння переконувати. Вільний час присвяти прогулянці і спілкуванню з природою.
Рак. Цей день буде вдалим для швидких дій і впровадження змін. Тобі варто почати збирати команду однодумців, щоб збільшити прибуток. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які змінять твої плани. Довірся внутрішньому голосу і не звертай уваги на осудження з боку колег. Увечері проведи час із рідними.
Лев   Сьогодні ти зможеш знайти потрібні слова, щоб привернути до себе керівника. Намагайся бути м'якше і пояснювати все спокійно і раціонально. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато накопиченої роботи. Сконцентруй свою увагу на поліпшенні фінансового результату. Ділова вечеря з колегами принесе гарні результати і зміцнить твій авторитет.
Діва Сьогодні тобі потрібно бути уважною і спостерігати за діями колег. У твоєму оточенні є особа, яка має негативні наміри. У другій половині дня спробуй підійти до виниклих проблем нестандартно. На тебе чекає успіх і публічне визнання, якщо виявиш наполегливість і швидкість реакції. Увечері зберіться з подругами і обговоріть свої проблеми.
Терези Сьогодні тобі слід остерігатися спілкування з незнайомими людьми. Від авантюрних і ризикованих дій варто відмовитися. У другій половині дня твій керівник висловить своє невдоволення твоїми діями. Не варто падати духом і засмучуватися, просто усвідом свої помилки. Вільний час присвяти прибиранню та монотонній роботі.
Скорпіон Вранці на тебе чекає приємна звістка, яка підніме твій настрій. Сьогодні будь-які починання і вкладення принесуть швидкий прибуток і динамічне зростання. У другій половині дня ти отримаєш велику суму грошей. Постарайся довіритися своїй інтуїції і виконати правильні дії. Зустріч із впливовою особою надасть можливість змінити свій соціальний статус.
Стрілець Сьогодні тобі не варто вирушати в поїздки і сідати за кермо. На роботі на тебе чекає конфліктна ситуація, яка підірве твій авторитет. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію. Покладайся тільки на свої сили і професійний досвід, тоді зможеш впоратися з проблемами. Увечері варто розслабитися і переглянути веселий фільм.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає багато важливих справ і нові ділові контакти. Намагайся планувати свій час і не відставати від наміченого плану. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Використовуй старі зв'язки, щоб збільшити прибуток. Вільний час присвяти романтичній вечері з коханою людиною.
Водолій.   Вранці тобі варто приділити увагу своєму здоров'ю. Не варто йти на роботу, якщо погано почуваєшся. У другій половині дня можуть виникнути ускладнення, пов'язані з минулими помилками в роботі. Використовуй допомогу свого друга, щоб вийти зі скрутного становища. Увечері знайди спосіб, щоб зняти стрес і заспокоїтися.
Риби У першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з вирішенням фінансових питань. Якщо щось не виходить, відклади ситуацію, і вона сама вирішиться. У другій половині дня тобі доведеться виконати складну роботу, яка забере багато часу і сил. Не варто звертатися по допомогу, ти можеш погіршити ситуацію. Вільний час присвяти шопінгу і покупкам, які тебе порадують.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дружина:
-Давай купимо машину,я водити навчуся,світ побачимо!
Чоловік:
-Цей чи інший?


- Чому у вас посуд розбитий?
- Сварилися!
- А чому диван розламаний?
- Мирилися...


Приходить блондинка до лікаря:
- Лікарю, у меня все болить: доторкнуся до носа – болить, зачеплю коліно – болить, торкнуся живота – болить...
- У вас палець зломаний.

Diesen Arbeitern macht niemand was vor

Diesen Arbeitern macht niemand was vorTalent, Geschick und Routine sind unschlagbare Faktoren, wenn es um tüchtiges Handwerk geht. Die Protagonisten dieses Videos haben alle drei.

Posted by 20 Minuten on 18 сентября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат