Ратушняк - ужгородській громаді

admin 10.11.2015 12:20 ПОДІЇ

Звернення Сергія Ратушняка до ужгородців

Ратушняк - ужгородській громаді Шановна громада Ужгорода Корумповані працівники МВС, прокуратури, ДПІ і СБУ, які злиті з криміналом братів Балог і Андріївих, підіграючи своєму подільнику по контрабанді, хабарам, казнокрадству і пограбунків через електроенергію, почали масово розшуковувати, тероризувати, погрожувати і вимагати якихось показів проти мене у підприємців, які стояли на бульварі Фединця, що 20-ть років вважався так званим базаром і, який я РОЗІГНАВ на радість ужгородцям. Ось вам і мафія, і "нова" влада.
Підігрівання злочинцю в підкупі виборців на виборах міського голови іде відкрито і зухвало. В кращих традиціях бандократії. А ми дивуємося , яким чином з 30 тис. підкупів - жодного пійманого і зафіксованого.
-- P. S. До цього додалися нафталінові комуністи-комунальники Ландовські і Сембери, що 60 років не мали жодної думки, а тут за пачку баксів їх прорвало. Вони дійсно неперевершені. У перетворені тенісних кортів за СК"Юність" в паркінг, віддачею 2 Га землі на набережній угорському наркоторгівцю за " шубу і телевізор". А велич зодчого Степана Васильовича вилилась в сарай біля пішохідного мосту з оцинкованим дахом... Що не завадило йому збудувати собі, дітям і другу-міліцішті вілли біля готелю "Дружба". Про дерибан майна з Маргітою ми вже помовчимо, бо дешевші були тільки будки в циганських таборах. За що ми вдячні їм і щасливі, що їх ніде нема і вони ні на що не впливають.
Банда Волошина ліпить на мене мультики, замість повернути місту вкрадених з Андрієвим і Щадеєм 3-х млн $ на крадіжці готельно-ресторанного комплексу "Корона". Братки Андрієви і злодюга електричний Вася-кіловольт, роздають в офісі на вул. Фединця гроші на підкуп. Красені Пономарьов, Мандич, Наконечний, Травіна, Аксьонов, Козак ... - вишикувалися там в чергу для отримання пакетів, а славетна нова і велична стара багатотисячна армія правоохоронців не МОЖУТЬ їх знайти і посадити за грати згідно чинного законодавства.
Крокує українська демократія. Від славетного вбитого Чорновола до 20 грн Медведчука, 200 грн Балоги і до 500 грн дауна Андріїва. Чи неправда - шляхетна хода деградації? Шануймося.
Прийдіть на вибори - інакше програєте. Тим, що вважає Вас лайном і шматком м'яса за 500 грн.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат