Андріїву немає прощення!

admin 09.11.2015 22:37 ПОДІЇ

Лист в редакцію

Я стримувався доволі довго, мене вчили вибачати. Всіх і за все. І я багато що вибачаю, намагаюся забути образи. Але я не, напевно, ніколи не вибачу лише одну істоту – Богдана Андріїва. Не можу.
Ми з друзями були у важкому емоційному стані після побиття на Майдані в Києві і вирішили, що мусимо йти в бій проти влади крадіїв та бандитів. До кінця. Ми в мороз будували з лавиць та мішків з опилками наші символічні барикади на площі Народній в Ужгороді. Я відморозив собі тобі кінчики пальців. Так, було важко, але ми тоді були готові віддавати життя за те, що цю мерзотну владу змести раз і назавжди.
І у той день, коли ми налаштувалися на свою маленьку революцію, проти нас зігнали братків. Цк були типові головорізи. Ні, нас не били. Ці чекали на команду, а верхи команду не давали. Хоча і був один пес,який так і норовив розправитися з нами фізично. Це був Богдан Андріїв. Цю пику я добре запам’ятав. Добре запам’ятав його тон в голосі, його лють. Його погрози були з жовчу і зі слиною в роті. Він був під мухою і міг в любий момент зірватися.
Ні, ми не боялися. Нам не було страшно. І цю тварину хотілося задушити власними руками.
І ось зараз це «регіонал-фашист» хоче стати мером мого міста. Нашого міста. Не його. Коли бачу ці блакитні благі очі з величезних білбордів, то хочеться на весь світ закричати: «Люди! Схаменіться! Невже ви не розумієте, що це чудовисько в овечій шкурі?».
Чудовисько, якому ніколи не пробачу, бо він ніколи не зможе стерти кров зі своїх паскудних рук. Рівно два роки тому прогресивні українці повстали проти влади самодурів і тиранів. Ми зазнали великих втрат, але ми перемогли. То як ми можемо тепер допустити цих фашистів, які нас вбивали, знову до влади?
У кого є хоч трошки честі і гордості. Кого чіпляють за душу сльози сотень українських матерів, чиї діти були розстріляні та закатовані цими нелюдами від партії Андріїва, той ніколи не допустить, щоб ця банда знову повернулася і почала нами керувати.
Андріїв, геть з Ужгорода! Це не твоє місто! На тобі кров кращих синів країни!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат