Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.02.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 2 лютого. Розпочинайте новий місяць, тиждень і день з чогось корисного, яке запам’ятається надовго. Нехай у серці будуть саме ті почуття, які допоможуть вам здійснити все задумане. Ароматного кавування вранці й хорошого старту у понеділок!

Цитата дня: Кращі роки вашого життя - коли Ви вирішуєте, що Ваші проблеми належать Вам. Ви не звинувачуюте в них маму, екологію або президента. Ви усвідомлюєте, що самі контролюєте свою долю.
© Альберт Елліс

2 лютого 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, невеликий сніг та мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 3° морозу - 2° тепла.
Автошляхи: Невеликий сніг та мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Видимість добра, в опадах 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.


2 лютого ІМЕНИНИ відзначають Василид, Васс, Євсей (Евсевий), Євтихій, Юхим (Евфимий), Інна, Лаврентій, Павло, Пинна й Римма.


Сьогодні також:
  ООН: Всесвітній день водно-болотяних угідь


Цей день в історії

1274 — у Флоренції сталася перша зустріч Данте й Беатріче, чий образ протягом всього життя надихав творця«Божественної комедії».
1536 — на західному березі ріки Ла-Плата, на південь від ріки Парана, іспанський конкістадор Педро Мендозазаснував місто Буенос-Айрес, нинішню столицю Аргентини.
1556 — у Центральному Китаї (провінції Шаньсі, Шеньсі і Хенань) стався наймасштабніший з усіх зареєстрованих на планеті землетрусів — загинуло близько 820 тисяч людей.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 2 лютого — виставка Івана Дідика «Діалог із природою».

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 17 лютого — виставка Андрія Чебикіна.

«Доміон»
До 4 лютого — «Пригоди Паддінгтона”. Поч. об 11.50, 19.10. «Тупий і ще тупіший-2”. Поч. о 10.00, 17.20, 22.30. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 15.50, 21.00. “Хакер”. Поч. о 13.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 4 лютого —   «Спецзагін: Країна Вітрів”. Поч. о 10.15, 14.45. «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.30, 14.15, 18.00. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.45. “Заручниця-3”. Поч. о 12.15. “Ялинки кошлаті”. Поч. о 13.15, 16.15, 19.20. “Тупий і ще тупіший-2”. Поч. о 16.00. “Голі перці”. Поч. о 17.45. “Чорне море”. Поч. о 19.45. “Бабадук”. Поч. о 20.50. “Сьомий син, 3DX”. Поч. о 21.45. “Відпадний препод”. Поч. о 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 4 лютого — «Пригоди Паддінгтона”. Поч. о 10.50, 16.40. “Хакер”. Поч. о 12.40, 21.40. “Фатальна пристрасть”. Поч. о 15.00, 20.00. “Голі перці”. Поч. о 18.20.

Мукачево, замок “Паланок”
До 31 січня — персональна виставка авторської флорентійської мозаїки Володимира Ларіонова (м. Київ).

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.
Художній музей імені Бокшая
Фотовиставка “Казкові Карпати”.
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка «Шапка про «Шапку».
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка робіт першого румунського військового фоторепортера Кароя Поп Сатмарі.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Друга половина дня пройде для вас трохи краще, ніж ранок і обідній час. Сьогодні вам знадобиться серйозний запас міцності, бо будь-яке навантаження здатне вивести вас з рівноваги. Постарайтеся не перейматися через дрібниці і будь-яке питання намагатися вирішити з точки зору логіки. Колеги вам співчуватимуть, але вам на них не варто розраховувати.
Телець. Слушний день для зустрічей і переговорів. Перша половина дня вдала для того, щоб досягти остаточних домовленостей. Використовуйте її найбільш продуктивно. З начальством може виникнути невеликий конфлікт, але вам не варто вступати з ним у дебати. Спокійно поясніть свою позицію і прийміть точку зору вашого керівництва.
Близнюки. Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил. Гармонійна космічна ситуація сприяє Вашому фінансового благополуччя. Ваша моторність дозволить взятися за кілька справ відразу і кожне довести до кінця.
Рак. Сьогодні вам варто нарешті вирішити ряд суперечливих питань, пов'язаних із фінансами. Сидіти тихо і робити вигляд, що нічого не відбувається, і ви нічого не можете зробити - це шлях в нікуди. Вам варто шукати можливість вирішення ситуації, в якій ви опинилися. Не обов'язково йти на великі жертви - достатньо буде компромісу.
Лев Цей день яскравий і незабутній з точки зору вашої участі. Постарайтеся не ігнорувати свої обов'язки. Звичайно, ви маєте права, але якщо ви вирішите плисти проти течії - ви ризикуєте втратити багато з того, що вже маєте. Постарайтеся бути толерантнішими у вирішенні суперечок та конфліктів. Ваша точка зору має право на існування.
Діва. Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з колегами і друзями. Цілком імовірно, вони допоможуть вам знайти ключик до ситуації, в якій ви опинилися. Начальство може бути не в гуморі, а тому вам варто проявити акуратність у спілкуванні з ним. Якщо у вас є підлеглі, вам краще призначити собі помічника, який вам допоможе в питаннях управління процесами на підприємстві.
Терези   Сьогодні проблема, що хвилює вас, постане перед Вами в повному обсязі. Чоловіки продемонструють готовність до лицарських вчинків, в той же час слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Скорпіон Цей день налаштований на дуже жорсткий діалог з вашим Его. Саме тому вам варто зранку спробувати почути ще когось, окрім себе. Цілком імовірно, що вам варто уважніше поставитися до бажань близьких вам людей. Якщо ви сьогодні зустрінете злість, агресію або образу в вашу адресу - це сигнал до того, що настав час серйозно поговорити.
Стрілець. Сьогодні вам варто бути уважнішим до своєї другої половинки. Якщо ж такої людини у вашому житті досі немає, тоді просто до тих, хто вас оточує. Вам не варто занадто ображатися, якщо ви не побачите такого ж ставлення до себе. Просто будьте щасливі, віддаючи себе і свій час.
Козеріг Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню зі своїми співробітниками. Будьте уважні до їхніх пропозицій і ідей. В одній із них ви знайдете щось дійсно важливе і корисне для себе. Не поспішайте з висновками і діями. Вам для початку варто все гарненько обміркувати.
Водолій. У вас сьогодні напрочуд динамічний день. Звичайно, стресів вам не уникнути, адже ви будете дійсно нарозхват і всім потрібні. Постарайтеся цей вечір провести у спокійній атмосфері. Спілкування з близькими людьми відновить душевний спокій і допоможе трохи розслабитися.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто нещодавно з вами посварився або ж просто має напружені стосунки. Вам варто спробувати знайти компроміс. Але спочатку висловіть другій стороні свою версію того, що між вами сталося. Адже ваше сприйняття ситуації може значно відрізнятися від сприйняття цієї ж ситуації іншими людьми.





А зараз — усміхніться :)

- Ти де був?
- На зустрічі однокласників!
- Три дні?
- Ми згадували!
- Що згадували?
- Де я живу.


Під час перехідного віку в Буратіно на обличчі з'являються опеньки.



Не відриваючи очей від тумбочки, на якій лежали накладні нігті, вії, парик і вставна щелепа, він плакав і молився:
- Господи, спаси мене від того, що зараз вийде з ванни...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат