Кому довіримо місто?

07.11.2015 09:58 ПОЛІТИКА

Це були брудні вибори. Настільки брудні, що прогресивна частина ужгородців готова йти з протестами до правоохоронців, які не забезпечили прозорість кампанії.


Штаб «регіонала» Андріїва розгорнув нечуване скуповування голосів. Технологи нинішнього секретаря Ужгородської міськради Андріїва знали, що не можуть навести достатні аргументи щодо користі його 5-річного протирання штанів у міській владі. Тому і пішли на найганебніший крок — підкуп виборців. Вони знали, що люди збіднілі й зневірені, а 500 гривень зайвими не бувають.

Андріїв нині один із керівників Ужгорода і несе відповідальність за те, що місто опинилося на межі комунальної катастрофи. Тим не менше, Андріїв вирішив, що навіть за такої ситуації може спокійно йти в мери нашого міста. Навряд, чи його земляки-галичани дозволили би так знущатися з себе на рідній для Андріїва Львівщині. Там би його вже давно винесли з кабінету на вилах. А тут, у Закарпатті, Андріїв безкарно робить свої темні справи, бо, напевно, вважає закарпатців і зокрема ужгородців за «лохів». Більше того, «купивши» частину людей, він і їх публічно принижує, обзиваючи брудними словами.

І це той Андріїв, який був у таборі Партії регіонів і керував «тітушками». Зараз він позиціонує себе «білим та пухнастим». І неможливо зрозуміти, як це ходяче зло ще досі не покаране.

Як можна протистояти злу? Потрібно об’єднати всіх ужгородців, які люблять своє місто, які хочуть, щоб воно було комфортним для праці, навчання та відпочинку, і 15 листопада показати, що ми підтримуємо в мери Ужгорода не чужинця-злодюгу, а   нашого ужгородця — Сергія Ратушняка. Людину, яка близька нам ментально і яка довела спроможність зробити наше місто справді європейським.

Зараз деякі поплічники Андріїва з табору Балог активно дурять ужгородців і закликають їх або не йти на вибори, або псувати бюлетені. Це від лукавого! Ужгородці повинні прийти на вибори, бо інакше програють. Ужгородці повинні пам’ятати, що, псуючи бюлетені, вони лише грають на руку криміналітету, який вирішив прибрати наше місто до своїх брудних рук.

Прийдіть на вибори 15 листопада, бо інакше програєте!

ТЕГИ : вибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат