Чому кандидат у мери Ужгорода Андріїв не хоче йти на дебати з опонентом Ратушняком?

admin 06.11.2015 10:15 ПОЛІТИКА

Кандидат в мери Ужгорода від партії "Відродження" Богдан Андріїв відмовляється від дебатів із іншим фіналістом перегонів Сергієм Ратушняком.


Свою відмову Андріїв мотивує тим, що Сергій Ратушняк свого часу мав інцидент з активісткою Яценюка та побив бізнесмена Ковальова.

"У мене питання, насамперед, до чоловіків-організаторів дебатів з цим «кандидатом»: Олександр Мерявчик, Дмитро Тужанський, Володимир Феськов, а ви, як чоловіки, подасте руку цій людині? А якби на місці побитої С. Ратушняком дівчини Наталії Бутимко або ж вагітної дружини І. Ковальова була чарівна Ірина Бреза – ви б так само організовували за участі С. Ратушняка піар-дебати?", -- написав Андріїв у соцмережах і завбачливо додав: "З таким «чоловіком», як С. Ратушняк мені нема про що говорити".

Таким чином, можна стверджувати, що дебатів не буде.

admin

ТЕГИ : вибори мера Ужгорода

Коментарі :


07.11.2015 15:14 ZUST

А ПО ПОВОДУ ДЕБАТОВ.ТО МНЕ КАЖЕТСЯ ТАК/ЯКЕ ИХАЛО ТАКЕ ЗДЫБАЛО/ ДА УЖГОРОДЦЫ ВЫБОР У ВАС НЕВИЛИК. ВОПРОС РАТУШНЯКУ,ОНО ТЕБЕ ЗАЧЕМ НАДО,В УНГВАРЕ ВЕДЬ ВСЕ ДАВНО СВОРОВАНО,ЕСЛИ ЕСТЬ НАДЕЖДА НА ПОРОШЕНКОВСКУЮ ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЮ,И В НАДЕЖДЕ НА ТО ЧТО ДЕНЕЖКИ ПОТЕКУТ В КАЗНУ ГОРОДА,И ИХ МОЖНА БУДЕТ ДЕРЕБАНИТЬ,ТО СПРОСИ У КЛИЧКА,КАК ВСЯ ЭТА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ ОСУЩЕСТВЛЯЕТСЯ В КИЕВЕ,ДА И ВОБЩЕ ГДЕ ЭТО ВИДАНО,ЧТО-БЫ ВОР,А ОЛИГАРХ В НАШЕЙ СТРАНЕ ЭТО ПРОСТО ВОР ИСПОЛЬЗУЮЩИЙ ГОСУДАРСТВЕННУЮ ДОЛЖНОСТЬ, ЧИСТО В ЦЕЛЯХ СОБСТВЕННОГО ОБОГАЩЕНИЯ ,ОН И НА МИТИНГАХ ВЫЛЕЗЕТ ДО ХРИПОТЫ БУДЕТ ОРАТЬ О ЕВРОПЕЙСКОЙ ПЕРСПЕКТИВЕ О БЕЗВИЗОВОМ РЕЖИМЕ,ОБЪЯВЛЯТЬ КРУГОМ ВСЕХ ВОРАМИ РЫЧАТЬ В МИКРОФОН ГАНЬБА ЦЕЛЬ У ВАС ОДНА ВОРОВАТЬ ДЕНЬГИ,НУ А ТОЛПЕ МОЖНА БРЕДИТЬ О ДОРОГАХ,КОТОРЫХ В УКРАИНЕ НИКОГДА НЕ БЫЛО , О ТОМ ЧТО Я ТАКОЙ ХООРОШИЙ,ЯЯЯЯ   А МОЙ ОПОНЕНТ ТАКОЙ СЯЯЯЯЯКОЙ .ПОТОЛКОВАТЬ О ТАРИФАХ,И ПОЖАЛЕТЬ ЛЮДЕЙ КАК ИМ ТАК ПЛОХО ЖИВЕТСЯ И ТД.И Т.П


07.11.2015 14:52 zust

а можна спросить,хто такая эта громадянка с. если ссыт ваша громадянка с. так нечего засирать эфир,бо можна понять .что мусорки из мрео может таки правы или как


06.11.2015 12:45 УВАГА!

10 жовтня 2015 р. у Мукачівському міськрайонносу суді відбудуться два судові засідання:
1) в 11.00 год-суддя Кость В.
2) в 14.00 год-суддя Камінський
Обидві кримінальні справи проти групи державних виконавців та МРЕО за протиправні дії і шахрайство, заподіяне громадянці С.
Сімя добивається щоб судді не спустили на гальма справи, де задіяні високі чиновники- державні службовці сіли на лаву підсудних за скоєнні кримінальних злочинів.
Вхід вільний, суд відкритий.
Запрошуються ЗМІ.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат