"Кличко і його тло", або Андріїв, вчися як з'їжджати з теми

admin 04.11.2015 09:19 ПОДІЇ

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко розмірковує на тему "Мер Кличко і його таємниче тло: "Віталій Кличко не має наміру використовувати дебати для піару і не дозволить комусь піаритися на його тлі". А в Ужгороді логічно виникає питання про ТЛО Богдана Андріїва напередодні дебатів з Ратушняком

"Віталій Кличко не має наміру використовувати дебати для піару і не дозволить комусь піаритися на його тлі". Саме так заявила прес-секретар Кличка, пояснюючи його відмову від теледебатів з Бориславом Березою.
Що ж там за "тло" таке у Віталія і хто насправді працюватиме мером у разі обрання на цей пост Кличка, - прес-секретар не уточнила".
Анатолій Гриценко, Фейсбук
***
Аналогії із ситуацією по ужгородських кандидатах напередодні можливих теледебатів виникають самі собою. Тож нині на порядок денний громадськості міста винесено питання про міру креативності "тла" Богдана Андріїва, який під час інтерв'ю пану Мерявчику на телеканалі "Тиса" несподівано дав не по-чоловічому нерішучу відповідь щодо своєї готовності до дебатів із Сергієм Ратушняком. Народ чекає!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат