Звернення читачів "РІО", героїв газетних статей та розповсюджувачів до андріївців (ДОПОВНЕНО)

admin 03.11.2015 09:50 ПОДІЇ

Як відомо, в Ужгороді 31 жовтня, ранком стався ганебний як для країни, що сповідує свободу слова, факт вилучення із газетної мережі шляхом гуртової скупки всього міського накладу газети "РІО" представниками так званого кандидата в мери міста від партії екс-регіоналів "Відродження"

До редакції впродовдж понеділка надходили телефонні дзвінки десятків обурених читачів, позбавлених конституційного права на інформацію. Люди приходять і сьогодні з вимогою припинити скупку газет.

Ця вимога стосується хамовитого виду невідомих, які з відкриттям газетних кіосків вимагали від кіоскерів продати їм весь наявний запас газети "РІО".

Ця ж вимога припинити продаж газети пачками стосується кіоскерів та господарів мереж газетних кіосків міста, якщо вони є свідомими громадянами і не бажають отримати сумнівну славу слухняних інструментів в руках бандитів.

Постійні клієнти були позбавлені права отримати не буханку хліба чи шматок ковбаси, а всього лише інформації з газети, до якої вони звикли.

Більшість читачів не цікавиться політикою, їм треба свіжу телепрограму, їм треба списки померлих за тиждень, їм треба спортивні новини, їм треба пізнавальні матеріали на теми культурного життя краю тощо.

Всі ж розуміють, кому поперек горла напередодні другого туру виборів стоїть це видання — Андріїву та його поплічникам.

Тому самому Андріїву, який нібито печеться про спорт, а не дав людям почитати про черговий виграш гандболісток "Карпат", про матчі ужгородської "Говерли" та про Чемпіонат Закарпаття.

Тому, який нібито любить ужгородську молодь, а не дав почитати про двох креативних дівчат Катю та Олю, унікальних майстринь хенд-мейду.

Тому, який (немов святоша!) каже "не дай Бог, щоби я когось підкуповував", а не дав почитати про знаменитий монастир Чину Василіан, чим глибоко образив прихожан та всіх вірників.

Скажи чесно, Богдане, коли ти брешеш? Коли виступаєш з інтерв'ю на телеканалі "Тиса" чи коли у день виборів, щойно сутеніє на вулиці, через своїх тітушок починаєш залякувати, пресувати, скуповувати душі виборців біля дільниць?  

Чим ти хизуєшся — своїми дитячими майданчиками, яких понаставив перед виборами? Ужгородці, знаючи твоє ганебне "регіональне" політичне минуле, їх вже кличуть антимайданчиками.

Припини залякувати, припини скуповувати слово правди, припини затикати рота опонентам!

До вищевикладених вимог приєдналися ветерани АТО, які підтримали Сергія Ратушняка, про що свідчить відповідна фотопублікація у зниклому випуску газети від 31 жовтня.
Ці закарпатці, які проливали кров, доки стрийський антимайданівець та тітушковоз будував на продаж власні багатоповерхівки на території стадіону "Автомобіліст", заявляють, що неодмінно реалізують своє негативне ставлення до подібних дій згаданого "кандидата", якщо той продовжить ганебну практику затикати рота опонентам, таку знайому з часів КГБ та КПРС.    

далі буде

admin

Коментарі :


03.11.2015 11:19 Menes

якщо розібратись в древній історії, в частині знань про людські сущності та раси, то виявляється, що раса Неандертальців, до якої належать хазари, не є людьми, а видом савців в людській подобі в яких Звірина сущність стоїть на першому місті. Ребич Володимир (святий), син ребе був хазарином, вбивав дітей, проводив талмутиські обряди, пив дитячу кров. Бажав би, аби ви частіше друкували історію України і СРСР з сайта AntiMatrix.org і книги Анастасії Нових з "АллатРа"


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат