Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.11.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 3 листопада. Прокидайтеся в доброму гуморі, насолоджуйтеся ароматній ранковій каві й чудовому початку нового осіннього дня. Вірте у власні сили й упевнено йдіть до мети. У вас обов’язково все вийде!

Цитата дня:   Наші уявлення про те, як усе має бути, заважають нам насолоджуватися тим, як все є.

Анджеліна Джолі


Погода 3 листопада 2015 року
по Закарпатській області: 03.11. Малохмарно. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, на високогір'ї 3-5° тепла, вдень 8-13° тепла.
по м. Ужгород: 03.11. Малохмарно. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 11-13° тепла.




ІМЕНИНИ     3 листопада - Іларіон, Іван, Яків, Феофіл


Сьогодні також:

День ракетних військ і артилерії
День інженерних військ



Цей день в історії

1493 — Христофор Колумб відкрив Домініку.
1871 — У Центральній Африці знайдена зникла експедиція Девіда Лівінгстона.
1888 — Знайдена остання жертва Джека-Різника.
1903 — Панама за підтримкою США відокремилася від Колумбії.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 5 листопада — “Останній мисливець за відьмами”. Поч. о 15.30, 20.20. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.00, 17.20. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 18.50, 22.10. “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. о 10.00, 13.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 4 листопада — “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.00, 14.00, 18.00. “Чорна меса”, СineMAX. Поч. о 10.20, 11.45, 15.45, 21.45. “Пригоди Піксі: Ельфи-хулігани”. Поч. об 11.00, 14.10, 17.35. “Круті яйця”. Поч. о 12.25. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 12.35, 14.20, 18.10. “Гетьман”. Поч. о 15.30, 19.05. “Останній мисливець на відьом”, СineMAX. Поч. о 16.05, 19.50, 22.00. “Багряний пік”. Поч. о 19.40. “Легенда”. Поч. о 21.15.

«Перемога»
До 4 листопада —   “Прогулянка висотою”, 3D. Поч. об 11.50. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 10.00, 14.10. “Багряний пік”. Поч. о 18.00. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 20.10, 21.50. “Останній мисливець за відьмами”. Поч. о 16.00, 23.40.

Галерея «Ужгород»
Виставка живих квітів.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка з нагоди Дня художника „Осінній салон”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Художній музей імені Бокшая
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні проявиться можливість здійснити довгоочікувані зміни . Часто пропоновані зміни можуть лякати вас своєю очевидною неспроможністю . Виникає небезпека загрузнути в заздрості і порожніх розмовах. Вам варто дбайливо ставитися до здоров'я і енергетичному потенціалу взагалі. Так як існує небезпека розтратити себе по дурницях , направивши сили в непотрібне русло.

Телець Для Вас настає складний період, коли необхідно вступити в згоду з самим собою, бути досить відповідальним у прийнятті рішень. Ініціатива може бути занадто поспішної. Зірки застерігають вас від бездумних вчинків, невмотивованих дій.
Близнюки   Будьте обережні. Хоча майже завжди ви будете налаштовані відмовляти людям, вбачаючи в їхніх намірах елемент корисливої зацікавленості. Відсутність щирості, відкритості може обтяжувати вас, як у діловому, так і в особистому житті. Підозрілість буде притаманна всім представникам цього знаку на протязі всього дня.
Рак. Вам захочеться зберегти в деякій таємниці від оточуючих свої потаємні думки, плани. Не виключені напади невпевненості в собі, страху перед майбутнім. В особистому житті ситуація буде поліпшуватися. Відносини між подружжям вирівнюються. Вільні сімейні пари будуть сьогодні на порозі укладення шлюбу.
Лев   Ви сьогодні подолаєте якусь перешкоду, яке значно ускладнює ваше життя. Ступінь віддаленості від оточуючих буде стрімко зростати. Власне, ви завжди будете на людях, в потоці зобов'язань. Але у власному будинку не захочете бачити навіть свого кращого друга.
Діва Ви будете перебувати в постійному русі, прагнучи встигнути усюди. Друзі будуть постійно біля вас, незалежно від ваших бажань. Попереду багато фізичних навантажень, але вони матимуть позитивне значення. В особистому житті почуття домінують над розумом.
Терези Сьогодні ви не повинні пропустити повз вуха чужих слів, уваги, якщо тільки вони спрямовані на вашу персону. З'явиться стимул для дій і спілкування. Нерідко це буде пов'язано з підвищеним інтересом до вас з боку осіб протилежної статі. Відсутність свободи в ситуації і обставин стає найголовнішою перешкодою на шляху до мети.
Скорпіон Сьогодні будь-яка ініціатива приносить позитивні результати. Можлива довгоочікувана зустріч, спілкування в цікавому вас руслі. Намагайтеся уникати з'ясування стосунків, інакше можливі затяжні конфлікти, недовіра. Сьогоднішній день сприятливий для здійснення подорожей.
Стрілець Сьогодні день буде особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже годині о одинадцяти Ваша внутрішня енергія почне вихлюпуватися назовні, але не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін.
Козеріг Сьогодні існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день будуть мати цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Водолій. Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.
Риби Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Чоловіка треба любити на 10% і на 90% - розуміти, а жінку треба любити на 100%, тому що зрозуміти її неможливо!


Посадили собаку охороняти машину. Вранці прийшли - коліс немає. На склі записка:
"Собаку не сваріть, вона гавкала. "


- Знаєте, чому їжачок загортається у клубочок?
- Носик в дупці гріє.

ОЧЕНЬ ЗЛОЙ ПЁС БАСЯ

Posted by Позитив on 2 сентября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат