Студенти УжНУ взяли участь у тренінгу «Мої європейські цінності»

Ольга Брайлян, студентка відділення журналістики УжНУ 31.10.2015 15:02 ДОЗВІЛЛЯ

Вже 13-й рік поспіль 28 жовтня відзначається Міжнародний день анімації. З цієї нагоди в УжНУ провели тренінг на тему «Мої європейські цінності».

Учасниками майстер-класу стали студенти УжНУ. До них завітали і почесні гості: Ян Томбінський, польський дипломат, голова представництва ЄС в Україні, та Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації представництва ЄС в Україні.

Аніматори поділилися з присутніми секретами техніки stop-motion (відео, отримане з послідовності фотокадрів). Опісля кожен мав змогу озвучити свої міркування щодо європейських цінностей. До прикладу, пан Томбінський запропонував ідею створення сцени про охорону довкілля, як обов’язок свідомого громадянина. У фільмі це втілилося у зображенні чиновника, що їде на велосипеді – екологічно чистому транспорті.

Для молоді основними європейськими цінностями стали толерантність, повага до людей іншої релігії, раси, національності, порядність та чесність політиків.

Відтак студенти мали змогу не тільки познайомитися   зі створенням анімації зсередини, а й генерувати нові ідеї на шляху України до ЄС.

Ольга Брайлян, студентка відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат