Сергій Ратушняк: Дякую всім ужгородцям за підтримку

30.10.2015 20:11 ПОЛІТИКА

Дякую кожному ужгородцеві, який прийшов на вибори і віддав свій голос свідомо, з гордістю і гідністю. Кожний голос, який я отримав у першому турі, це підтримка і дороговказ на оновлення міста Ужгорода.


У другому турі нам буде протистояти кримінал галицького банд-угруповання братків Андріївих, що потрапили до другого туру шляхом тотального підкупу виборців по 500 грн. Через цей підкуп і аномально високу явку виборців не змогли здолати 5-відсотковий бар'єр партії, які сумарно набрали майже 10 000 голосів ужгородців — «Громадянська позиція», ВО «Свобода», Радикальна партія Ляшка, УКРОП, Демальянс. Вважаю це несправедливим і я готовий відстоювати їхні права.

Ми ж не звикли відступати і очікуємо на перемогу над злом і криміналом. І переможемо ми разом із виборцями, які також чесно і сумлінно віддали свої голоси за Володимира Чубірка, Михайла Качура, Марію Бадиду. Я ж зі свого боку підтверджую свою пропозицію щодо входження до моєї команди:

Володимира Чубірка — заступником із питань інновацій, інвестицій, грандів і співробітництва з ЄС,

Михайла Качура — заступником із питань господарства, будівництва та інфраструктури,

Марії Бадиди — керівником сектору фінансів і економіки.

Власне це всі ті напрямки, де в них є фах, успіхи і бачення розвитку.

Готовий до найширшого залучення до спільної праці на благо

Ужгорода представників різних партій, які мають сучасне бачення щодо динамічного і всеосяжного розвитку нашого міста.

Знову повторюю, що нова влада Ужгорода повинна складатися виключно з компетентних людей, відкритих до громади, людей, які готові працювати чесно і прозоро, усвідомлюючи, що вони найняті громадою, щоб створити для ужгородців всі умови для комфортного проживання.

Ще раз дякую своїм ВИБОРЦЯМ і тим виборцям інших кандидатів, які не продали свій голос і майбутнє. Впевнений, разом

15.11.15 ми відстоїмо наше місто від кримінальної навали і засилля антиукраїнських сил — «тітушок» і «антимайданівців». Весь світ має побачити, що Ужгород не західний Харків із дияволом-Кремлем у серці й пістолетом за пазухою, а східний Будапешт і Прага з гарними і талановитими людьми, яким не вистачає охайного і чистого міста та гідних доходів, що і повинен зробити я з новою командою.

До зустрічі 15.11.15 і до нашої спільної перемоги!

Ваш ужгородець і закарпатець Сергій Ратушняк

ТЕГИ : вибори 2015сергій ратушняк

Коментарі :


05.11.2015 10:20 кум

Ти слабкий політик, Юра. На війні як на війні, але політика -- це мистецтво можливого


05.11.2015 09:08 Юра

Володимир Чубірко кум і ставленик Балоги, як ти його назвав (див.№42 газети РІО).   З якого це дива "пропозиція до входження до моєї команди", чи сам Рата вже під Балогою ? Рататуї вони такі. Сумно..


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат